Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 11

cameluska spune:
Buna fetelor,
La noi pedeapsa cu patutul are efect, se imblanzeste. Alte pedeapsa nu am deocamdata.
Am reusit sa scot mucisorii, intind o papusa langa Ioana, si ii scot mucii cand Ioanei cand papusii :).
andreea, ma minunez cum ai curaj sa o lasi sa pape asa singurica, si maslinele, eu nu stiu cand voi avea atata incredere sa o las pe ea sa muste din carne de ex. Oricum, bravo Elenys, nu vor fi probleme cu cresa/gradi. Eu sper ca pana in toamna sa pape si Ioana ca un om normal, ca nu stiu cine va umbla ligurita dupa ea, si cu bucatelele de carnita.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor

cameluska spune:
tot eu .
Ce fain ca va stati aproape mari si anca si pot piticii sa interactioneze. Se joaca unul cu celalat cumva la varsta asta? are careva simtul proprietatii dezvoltat? sa nu vrea sa dea jucaria lui celuilalt?
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor

ancamak spune:
Buna de dimineata!
Cafeluta e servita.
Am dormit relativ bine azi noapte. Se pare ca si-a schimbat ora de somn (22),dar la ora 20 imi arata patul, perna , unde sa stau ca el sa vina sa -si ia portia de tzatza.

alynta27 spune:
Salutare!
Cel mare e bolnavior- febra, frisoane...
Asta mica e o mare poznasa. Numai pe mine sta. Acum trage un fir din sertar- e un incarcator. Merg sa golesc chiuveta de vase- placerea mea zilnica... Ce as vrea o masina de vase! Aveti? E utila?

just_me31 spune:
Neatza
Azi noapte a stat treaza doar 1 ora jumate s-a trezit la 7 jumate cand era mai dulce somnul meu , acum face nani ca e obosita
.
Eu nu am pedepse pentru D , ca nu am la cine , mai tip la ea cand face prostii (si-a spart ceasul din camera , era pe perete)sau pur si simplu nu vrea sa doarme ...
ALYNTA - eu nu am masina , 1 nu am loc , 2 nu gatesc asa mult , 3 nu am familie mare . Are sora mea si DA e utila daca nu ai timp suficient , chef si familie mare .Sunt de 2 categorii , mai mici si mai mari .
Azi sunt hotarata sa o scot afara , chiar daca a nins azi noapte , macar nu mai bate vantul , ca ieri se auzea prin hota
Eu zic ca mancatul singur e primul pas spre independenta , mi-ar placea si mie dar no...au fost multe luni de rasfat si de ce nu comoditatenici la olita nu o pun , se mai aseaza pe ea cand mergem la baie dar atat ....si eu care am vrut sa-mi cresc copilul ca americanii
...cred ca imi e frica sa nu ajung la azil
, ca aia asa fac cu parintii
O zi calduta

doina_1984 spune:
Neatza!
Beau si eu a 2a cafelutza cine mai doreste, cie mai pofteste???
Just me, mi-a placut faza cu azilul
Legat de pedepse - nici noi nu avem sau mai bine zis nu avem una care sa functioneze. Il mai pun la el in patut cand nu e cuminte, dar se lasa cu plans rau de tot, eu incerc sa fiu tare, sa nu-l iau dar nu mereu reusesc.
Nici M nu mananca singur si la cat de mofturos e nici nu am sperante pe viitor. Bine, pufuleti, biscuiti (cei place) mananca singur si plange ca mai vrea, dar mancare "adevarata" nu.
Azi am facut o supa de pui cu taitei si un ghiveci de legume.
Eu nu am masina de spalat vase si nici nu am in plan. Nu trebuie sa clatesti putin vasele inainte sa le bagi in ea? Intreb...ca n-am ideea
Mi s-ar parea munca dubla...
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

just_me31 spune:
V-am zis ca D a sarit din patut ??..Nu vroia sa doarma , eram in patul mare , m-am enervat si am pus-o in patut sa doarma singura
, m-am dus la bucatarie , aud un buff dar scurt (eu asteptam sa planga ca m-am gandit ca a sarit )ma duc sa vad care-i treaba si ea tacticoasa venea spre bucatarie
.A doua zi am vazut cum escaladeaza patutul
asa ca pentru D asta nu e pedeapsa.
DOINA trebuie sa iei de pe vase mizeria mare , firmituri , restul il face masina ....asta e sa nu o descurajam pe ALYNTA

hadrianae spune:
Salutare!
Noi am avut un alt episod de viroza saptamana trecuta... Offf! Miercuri a facut vaccinul antipneumococ si asteptam sa vad daca face febra... a facut, dar nu mica, cum sunt reactiile la vaccin, ci inspre 40. Cand scadea nu se ducea mai jos de 38. Vineri am fost la medic si ne-a zis iar ca pare ceva viral. Avea urechea un pic inflamata si gatul putin rosu, dar ea a spus ca nu pare sa fie totusi o infectie bacteriana. I-a prescris un atibiotic, dar mi-a zis sa astept pana a doua zi si daca se amelioreaza, sa nu-i dau. Noaptea a facut 40,1, dar a doua zi a avut un singur episod, cu 38,5, ceea ce era floare la ureche dupa zilele anterioare, asa ca nu i-am dat antibioticul si dupa aia nu a mai facut febra. Duminica am observat niste puncte mici #537;i rozalii pe burtica si pe spate, erau multicele, dar nu foarte vizibile. N-am mai ajuns la doctor, pentru ca luni aproape disparusera. Banuiesc eu ca afost o viroza eruptiva, de genul roseola... Cu asta ne-am ocupat noi saptamana trecuta. Acum astept sa vad ce mai face saptamana viitoare, ca vad ca din doua in doua saptamani isi ia cateva zile libere de la cresa... si eu de la serviciu... in ritmul asta nu stiu unde ajung...
In alta ordine de idei: Masina de spalat vase... mie mi se pare foarte utila. Ii multumesc in fiecare zi celui care a inventat-o.
Pedepse: nu am cine stie ce tehnica. In general nu-l bag in seama si il las sa planga. Daca face ceva ce nu are voie, de exemplu daca scrie pe masa si nu pe caiet (intentionat) ii spun sa scrie pe caiet si daca se incapataneaza ii iau creionul si ii spun ca i-l dau doar daca scrie pe caiet... jale mare, bocete... i-l dau inapoi si tot asa pana cand renunta si scrie unde trebuie.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze

alynta27 spune:
Eu una nu ma descurajez, ci mi-o doresc cu inflacarare!
Adriana urate virozele!
Plimbare placuta daca iesiti! S-a mai inmuiat gerul.

bebecris26 spune:
Buna ziua!
Acum ii curge putin nasucul de cateva zile, of, astept sa ii treaca sa putem face ror-ul ca nu am apucat. L-as scoate putin afara cu fular la gurita dar nu stiu ce sa fac, imi e frica sa nu ii faca mai rau.
David mananca foarte bina dar tot blenduit, daca ii dau bucatele cu lingurita ii vine sa verse. Asa mananca singur biscuiti, paine, covrigi, banana, dar daca simte lichid cu bucatele amestecat varsa. Adevaru e ca nici nu mi-am dat interesu sa il invat sa pape bucatele, a fost bolnavior si nu am mai avut rabdare, am fost multumita ca papa. In rest, tot fructe dimineata, legume cu carnita, peste, ficatel sub forma de supa sau la cuptor, ii mai dau ciorbita cand facem pt noi sau supa de pui cu galuste si ii plac f tare. Ii mai fac si pt el ciorbita cu bors de casa si verdeata si ii place tare mult. Seara tot paste, gris, orez cu lapte sau cereale, iaurt cu cereale. Meniul lui arata tot ca acum cateva luni dar important e sa contina fructe, legume, carnita, lapte, cereale, va avea timp sa manance si mancare mai de oameni mari.
Va pup, o zi buna!