Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Anca, cate portii de mancare cu linte si orez ies din cantitatile din reteta?

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Hadrianae si Bebecris, va astept datele de nastere ca sa va trec in listuta de pe prima pagina.
Hadrianae, chiar nu am stat sa ma gandesc cate portii ies, pentru ca am mancat cot la cot cu el.
Daca ii este foame, se duce la dulap si isi ia singur o felie de paine si o papa

Mergi la inceput

Data nasterii: 14.08.1980 (Alynta, se pare ca suntem nascute in aceeasi zi )

Anca, vroiam sa stiu in mare, nu cu exactitate. Eu cum sunt singura si lucrez, trebuie sa ma organizez bine cu facutul mancarii. O fac seara (noaptea) si prefer sa tina macar doua zile, ca nu prea imi vine sa gatesc in fiecare noapte. Ma interesa daca e de ajuns sa mancam amandoi doua zile din ea sau e nevoie sa maresc cantitatile.

Poze

Mergi la inceput

parerea este ca poti mari un pic cantitatile. Te-am trecut in listuta

Mergi la inceput

Multumesc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
Azi am facut cererea pentru inscriere la cresa (am depus de pe acum pentru august) si sper sa ,,prindem'' loc unde vrem, adica la maxim 5 minute de mers pe jos , aproape de casa.
CAMELUSHKA, Vlad se intelege f bine cu Ionut, nu s-au ,,certat'' pentru jucarii inca (sau nu asa de rau incat sa sesizam noi mamicile). In schimb sunt buni amandoi la facut cate o trasnaie, asa ca trebuie sa fim cu ochii pe ei non-stop
Pedeapsa pentru copii...greu, vreau si eu una eficienta! Vlad se uita in ochii mei cand il cert si cu mana tot cauta sa faca ceea ce vrea ea, adica sa traga de cate ceva, sa isi bage degetele cine stie pe unde si alte de astea. Plus ca de ceva vreme a invatat sa mearga ca racul si tot cu privirea tinta la mine, sa ma impresioneze probabil si sa ma imbuneze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

tiiii, ce animatie!

Hadrianae, astazi te-am pomenit ca ma facut gujoane dupa reteta ta papat parintii, ca junior avea altceva si ele nu erau gata, dar au ramas si pentru el pentru deseara. Imi pare rau pentru Alexandru bolnavior, mai ales ca stiu ca tu esti singura acolo si ma gandesc ca nu-i usor sa lipsesti de la servici. Poti lucra si de acasa?
Alynta, visam la acelasi lucru. Eu zic ca pentru tine ar fi super utila, pentru ca sunteti multi si iti va fi si mai utila si cand vor creste copiii. Am o prietena care i-a invatat pe copii sa-si puna singuri vasele in masina dupa ce mananca (ai ei sunt la scoala) si ea cand vine de la servici doar da drumul la masina ... in timp ce strange prin casa. Sanatate la junior, sa-i treaca repede!
Mari, ce bine ca te-ai mobilizat cu cresa. Noi ne propunem sa mergem sa vedem cateva gradinite si uite ca n-am ajuns.
Bebecris, sanatate lui David! probabil ca a ramas sensibil de la ultimele boli, poate ii dai ceva pentru imunitate. Intreaba dr. daca nu-i bun uleiul de peste. Eu ii dau lui T. si vad ca o ducem bine cu racelile.
Just_me, tare faza cu Dara mai mult te pedepseste ea. Noi am desfiintat patutul si i-am luat o saltea (90x200) si ala este patul lui. Cand mai creste ii vom lua si pat, dar acum este bine asa ca nu stau stresata ca pica.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Bronhovaxom ati dat la pici? As vrea sa ii dau dar nu stiu cat este de eficient.
Multumesc Cami pt pontul cu uleiul de peste, nu stiam ca ajuta la imunitate . O sa incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26
Multumesc Cami pt pontul cu uleiul de peste, nu stiam ca ajuta la imunitate . O sa incercam.

Bebecris, intreaba medicul, dar uite un extract de pe prospect:
"Uleiul din ficat de cod Lysi este binefacator pentru starea de sanatate, in general si este considerat un factor de evitarea a bolilor si metinere a sanatatii, cumuland efectele vitaminelor A si D si ale acizilor grasi Omega 3."

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Rasfoind forumul am gasit ceva interesant Vigantol(multumesc anaaalina)

Mergi la inceput