Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 13

anaalina spune:
Cu placere Ancamak , eu am descoperit forumul acela exact cand a implinit Mihai 2 luni si tot atunci am cunoscut-o si pe dr homeopata care ne-a fost alaturi mereu in orice problema . Cand am intrebat-o despre vigantol mi-a spus " asa e moda , daca vrei ii dai daca nu, nu ".Si mi-a sugetat Calcarea Carbonica . Deci multe dintre medicamentele de pe piata pot fi inlocuite cu variantele homeopate.
Despre Bronchovaxom - am folosit la cea mare , dar nu a avut nici un efect , doar racelile erau mai greu de tratat , trebuiau cel putin 2 antibiotice sa se vindece asa ca eu personal zic NUUUU!!!
Masina de spalat vase DAAAA!! vreau si eu .
Mancat cu mana , e fan Mihai sa simta el tot ce baga in gura . I le tai bucatele si il las singur sa le culeaga de pe farfurie.

ancamak spune:
pentru mastita am descoperit un remediu naturist: se bea zilnic un pahar de apa in care sunt dizolvate 2 lingurite de otet de mere. Se poate adauga si miere.

andreea88 spune:
buna seara fetele!
Noi suntem fitoase in continuare la mancare din cauza caninului nr3...de dormit doarme f.bine...astazi m-am recreat a fost mama la mine...
astazi a zis niste cuvinte noi: uguri(struguri),acolo,uso(usor),...dar nu pronunta "r" clar...line(masline)
Masina de spalat vase vreau si eu .
maine va servesc cu prajitura rafaello si tort diplomat facute de socrela
va doresc o noapte linistita!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

cameluska spune:
Buna fetelor,
camisv, postezi retata cu grujoane?
Masina de spalat vase e utila cand e fam numeroasa, noi avem masina mare, adunam tacamuri cam de 2 zile iar apoi ii dam drumul, dar tra sa ai mai multe, o parte pui in masina, si sa mai ai si pe langa disponibile. Dureaza cam 3 ore programul de baza, inmuiat, spalat, limpezit, uscat. Sotul a tot facut calcule si a spus ca se consuma la fel de multa apa ca si cum ai spala cu mana. In principiu nu trebe inmuiat inainte manual nimic, acum depinde ce a fost in farfurie si cat de uscat este.
Am facut intr-o zi supa-crema de telina cu crutoane, a fost chiar gustoasa, si Ioanei i-a placut.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor

ancamak spune:
azi ofer o cafeluta cu "alint aroma" ca poate ne mai viziteaza si alte mamici care ne-au uitat.

anaalina spune:
Neata ..un lapte cu cereale doriti ? ca m-am trezit cu o foame de lup . Copiii inca dorm asa ca eu cetesc presa . La noi iese soarele si zapada straluceste atat de frumos .
Sa aveti o zi minunata .

bebecris26 spune:
Buna dimineata!
Multumim Anca de cafeluta!
Copilul meu doarme, azinoapte s-a trezit doar de trei ori, a supt putin si a adormit la loc, drept urmare acum ma simt foarte odihnita si am ales sa beau cafeaua linistita pana se trezeste el. Nu inteleg ce are cam 4-5 nopti la rand se trezeste si la 20 de min, plange sa-i dau tisi, adoarme dar daca ii iau tisi de la gurita urla cat il tine gura si uite asa stau si cate doua ore pe o parte cu titi la gurita lui. Ideea e ca nici nu papa, doarme dar vrea sa stie ca e acolo, ca nu pleaca nicaieri, dupa 15-20 de min isi aduce aminte si mai suge putin . Asa face toata noaptea si eu nu dorm aproape deloc, dupa cateva seri dinastea are vreo 3 in care se trezeste doar de vreo 3 ori, papa si adoarme adanc la loc. Am zis ca e din cauza la maselute ca tocmai a spart a trei-a, i-am da seara cu dologel, i-am dat si o doza de panadol si tot degeaba. Mai sunt copii alaptati care fac asa?
S-a trezit si David, daca dorm langa el se trezeste si la 11 dar daca ma dau jos se trezeste si el.
Sa aveti o zi frumoasa

alynta27 spune:
SalutarE!
cE FAC DOAMNELE? La cafea cam putine! Dormiti?!
Ai mei -David si Maria sunt in baie- ei zic ca se spala pe dinti!
La noi ninge, zapada e groasa. Matei e la cresa. In we vrem sa mergem sa ne vedem nepotelul de cateva zile. I-am comandat o pijamalurta din bumbac organic de pe site-ul unei prietene. Am emotii pt intalnire!

just_me31 spune:
Neatza sau hello ca vad ca e trecut de 12
Daa..ALYNTA dormim..eu nu inteleg cum dorm bebelinii atat ca D la 7-8 e in picioare gata sa cunoasca lumea...
Sa ma laud , am fost f harnica azi , curatenie (care de obicei se face maine )facut papa la D , apropo CAMI am vazut urma furculitei la galuscute
si sunt moi de data asta
.
Ieri am facut synflorixul , nu a plans mult , gata pana la 4 ani .
Si eu va dau maine placinta cu branza , ca m-am indragostit de ea .
Si aici e soare dar inca frig, oricum iesim un pic afara .si spor la jucat , apropo ce jucarii mai prefera copilasii , D e cu bebeii are 4 si la copii chiar daca sunt de 2 ani le spune bebe .
S-a trezit , tocmai cand m-am pus eu jos