Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 14

camisv spune:
Buna si de la noi,
am lipsit la cafeluta
Just_me, stai linistita ca si T. la 7 este in picioare. Nici eu nu inteleg cum dorm alti copii pana la 9. In schimb doarme de amiaza destul de bine, cate 3 ore
. Eu recunosc ca imi convine programul, caci pot sa-i "inghesui" masa de fructe (am eu un pitic ca fructele trebuie mancate dimineata si nu impreuna cu lactate). Ma bucur ca ti-au iesit galustele
.
Alynta, sa-ti traiasca nepotelul!
Bebecris, dormi si tu ziua cu el ca sa mai prinzi puteri
Andreea, dar ce vocabular are dom'soara
Anca, tot la parinti sunteti? Acum s-a mai incalzit!
Cameluska, reteta este de la Hadrianae:
"Gujoane de pui la cuptor
1 iaurt
1 piept de pui
sare, piper
fulgi de porumb
ulei
Se taie pieptul de pui fasiute. Se amesteca iaurtul cu sarea, piperul si putin ulei. Se piseaza fulgii de porumb (eu ii pisez in prosop, cu o sticla; foarte practic). Se dau fasiile de pui prin iaurt, apoi prin fulgi si se aseaza intr-o tava. (Eu le-am pus pe hartie de copt) Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 220*C si se lasa cam 15-20 de minute (zice reteta; eu le-am lasat cam 25)"
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Eu am lipsit de la cafea pentru ca nu ma simt extraordinar, iar sunt intr-o perioada plina de nervi si stari fizice de tot ce face V la olita.
BEBECRIS, si V facea la fel pana prin noiembrie, ma termina cu plansul lui dupa tzitzi, dar mi-am ridicat tonul la el de cateva ori si l-am dezvatat. Acum ii dau doar seara inainte de culcare (cu maxim o ora inainte) si o data noaptea, dar spre dimineata preferabil. E drept ca a cam plans el de ciuda ca nu mai primea ce a vrut, insa in cateva nopti a fost cum am vrut eu. Acum de se trezeste si e scancit, il masez pe spate, il ridic in fund si ii dau apa direct din pahar (ca bibe si canita lui cu pai au ardei iute pe ele) si nani la loc.

ancamak spune:
Cami, acasa merg zilnic dar tot la parintii ma intorc. Abia azi a reusit tata sa faca un artificiu sa am apa. A inghetat teava ingropataa in pamant.
Ionut suge inainte de culcare, uneori ma pacaleste ca vrea sa doarma si ia mai multe portii de tzatza. Noaptea se trezeste de maxim 3 ori, suge un pic si-mi intoarce spatele.

andreea88 spune:
buna fetele!
camisv multumim de reteta de gujoane..cred ca fac si eu maine...
astazi la pranz iar fite la mancare...si colac peste pupaza vine si socrumiu cu dulciuri,portocale exact cand ii dadeam lui ely ciorbita si bineinteles ca nu a mai vrut sa manance...eram un pachet de nervi...si bineinteles ca i-am zis ca de acum incolo cand vine cu cate ceva si ely e la masa sa nu o mai intarate cu ce i-a adus tataia si sa ii si arate
astept sa se scoale pitica sa iesim la plimbare ...
o zi frumoasa!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

bebecris26 spune:
Mari, am incercat si sa-l las sa planga, am mai tipat putin la el, dar degeaba, plange cu niste lacrimi si trage de mine si zice intruna tisi. Imi e mila de el dar l-as lasa sa vad cat poate sa planga pt ca efectiv ma termina cu nesomnu.

bebecris26 spune:
Am iesit si noi afara, chiar daca ii mai curge putin nasul. Am stat cam 20 de min si a cazut lat, acum doarme

just_me31 spune:
Mai ANDREEA lasa fata sa faca fite ca prea manca exemplar .
Si noi am stat 1 ora afara , a gustat si zapada de pe manusa , a mancat si o clementina , de la 17 doarme

doina_1984 spune:
Buna!
Multumim Anca pentru cafea foarte buna!!!
Un week-end minunat!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

pianna spune:
Just _me sau Doina, una din voi folosea parca plasturi pt luarea temperaturii (scuze ca nu mai retin exact despre cine e vorba). De unde i-ati cumparat pt ca sotul meu a venit foarte ofticat acasa....cica se uitau farmacistele la el ca la circ
.