Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,
iar am lipsit la cafea, dar acum savurez un cappuccino ... deci cine mai vrea?

Pianna, iar sunteti bolnavioare? Si eu citisem la una din fete de plasture, chiar m-am mirat cum o fi!

Astazi a fost ziua de peste, asa ca am scapat usor cu masa si bineinteles nelipsita supa (la care ii spune "ashi" ca i-am dat odata mai fierbinte). Noi avem nopti bonus, cum spune Ana, se pare ca am trecut de canini

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Noi suntem cu plasturii , de la DM , sunt 3 bucati - 30 ron.
Am fost afara , jucat cu zapada si luat una bucata tranta , abia acum doarme trezita de la 8 ,bine de la 5la 7 show .
Sa petreceti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

asa arata plasturii , e un filmulet ca nu am gasit poza
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791/18Februarie2012?authkey=Gv1sRgCLXP0_ygjMbT2wE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fete!

am culcat copilul...fac cinste cu prajituri,suc azi a spart caninul nr3...urmeaza si al 4 lea...
just-me
astazi am avut casa plina..maine vin socrii....
vroiam sa va povestesc cum s-a culcat copilul meu la pranz...eu aveam treaba la bucatarie,venise ora de culcare si i-am dat suzeta lui Elenys...i-a s-a dus si-a luat un ursulet si paturica si a venit la bucatarie se pusese pe jos...eu i-am zis mami dute in pat ca vine si mama sa termin aici cu carnea...ea s-a ridicat si s-a dus in sufragerie in fotoliu si s-a culcat...cand am vazut-o imi venea sa o mananc...
va doresc o noapte linistia ,copilasi cuminti

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Just_me multumesc de info. Stiam ca-i vazusem undeva, dar nu-mi aminteam unde.
Eu tocmai am scris cel mai lung mesaj din istorie, in care va povesteam cu lux de amanunte peripetiile noastre, dar n-am fost pe faza si s-a terminat bateria, asa ca am pierdut tot. Nu mai am nervi sa o iau de la capat, va prezint varianta muult scurtata: am ajuns la urgente cu febra, varsaturi, scaune moi si......rosu-n gat. Doctorita a zis ca e prea devreme sa incline catre enterocolita sau viroza, mi-a facut instructajul pt fiecare varianta si ne-am intors acasa. Noaptea a mai avut inca un scaun diareic plus o tentativa de a varsa de dimineata (nu mai avea ce) si de atunci nimic, "decat" febra peste 39 la fiecare 4 ore. N-a prea vrut sa manance mai nimic azi, putin mar copt cu banana, paine prajita si a baut putina fiertura de orez. Nici un scaun, nici o varsatura, nici un alt simptom de raceala, "doar" febra asta urata. Ma enerveaza la culme situatia, dar din pacate nu prea am ce face....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

pianna, sa iei in considerare si faptul ca in perioada asta sunt multe cazuri de rujeola si rubeola (asa am citit), asta ar justifica febra, nu stiu ce sa zic de restul manifestarilor. MULTA SANATATE!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

just_me, exact animalutele alea le foloseam si noi pt temperatura, si chiar indica bine. Acum am luat din acela de frunte (150 ron parca), incepuse sa-i dea jos pe cei lipiti si ieseam mai scump ca se duce lipiciul dupa 3-4 utilizari. Cu asta de frunte tin la cativa cm distanta iar in 5 sec imi indica temp, si e cea reala nu mai trebe adaugat/scazut nimic fata de temp luata din fundulet de ex.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

pianna, sa iei in considerare si faptul ca in perioada asta sunt multe cazuri de rujeola si rubeola (asa am citit), asta ar justifica febra, nu stiu ce sa zic de restul manifestarilor. MULTA SANATATE!!!

Eu i-am facut ROR-ul acum o luna, o sa ma enervez fff tare daca aflu ca a fost "cam degeaba" totul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Din cate am inteles nu inseamna ca daca ai facut ROR_ul nu mai face boale, ci nu se ajunge la vreo complicatie - cum ar fi encefalita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doamnele mele, cafeluta e servita. Sa aveti o duminica frumoasa, linistita si plina de surprize placute.
Multa sanatate piticilor bolnaviori.

Mergi la inceput