--> --> -->

Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu sunt bunica grupului,se pare, in 74!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

BebeCris, bine ati revenit si multa , multa sanatate lui David.
Histamina, multa sanatate.
Deja ne obisnuisem ca la luni si marti la ora 18 fix sa faca febra. Miercuri seara pe un ger nebun l-am scos afara, ca tatal meu a zis ca suntem nebune( eu si mama), dar din acea seara nu mi-a mai facut febra.
Ii curgeau mucii la greu si tusea, prin urmare sambata l-am scos la plimbare.... rezultatul.... suntem fara muci. Am ajuns sa cred ca plimbarea este cel mai bun medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Histamina, Camisv este veterana grupului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

bebecris, ma bucur mult ca ai trecut p-aici sa ne mai povestesti despre bb David; saracutul prin ce-a trecut.. multa sanatate
noi tot cu tusea asta (de fapt o haraiala in gat) ne confruntam;febra nu are; daca nu-i trece pana maine dimineata, ma reped pana la doctor..
histamina, sanatate si Sebi, sa speram ca nu se agraveaza si trece repede
anca, ce ciudat si cu febra asta...acum nu stiu daca "remediul" e universal valabil..
andreea, suna bine puiul cu miere i-ai mai pregatit lui Elenys; ii place?

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bebecris la David si tie Sa dea DD sa fie sanatos ! si toti copilasii nostrii!!Ma bucur sa te "revad"
Mai fetelor dar ce "batrane" sunteti !!! Nu va mai plangeti atata...batrana e strabunica Maiei (stresul)...hai un buchet de pt toate "batranele"
Nici eu nu mai suport trezitul asta din ora in ora vreau o noapte bonus !!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

justme, ma gandesc si eu sa-i fac exudat; cu cate ore inainte trebuie sa manance?

ms

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

da nicopic ii place ca ramane carnea putin dulceaga....in general mananca carne...
ieri i-am dat ficat de vita pe gratar si a mancat o bucatica...dar zilele astea a cam fost pretentioasa cu mancarea din cauza caninului nr3
astazi am trimis copilul afara cu sotul meu ca au fost 5grade....chiar m-am bucurat ca nu a mai iesit afara de o saptamana....

azi mi-am adunat tot aurul care nu mai il port si maine vreau sa merg sa il dau la schimb pt o bratara,si lantisor.cu pandantiv lui elenys...bratara care o avea i s-a rupt....

acum fimea sta langa mine se uita la tv la muzica si mananca stafide..

va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

NICOPIC - exudatul se face pe stomacul gol dimineata , noi am adus de la clinica betisorul steril si dimi la 6 (inainte de lp)i-am luat , de fapt , husband .Era frig si este , asa ca nu am avut chef sa o scot afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am gasit leacul impotriva constipatiei.
se cheama STIMULANCE, e de la nutricia-milupa si este estract de fibre.
dupa o doza, a eliminat 5 fecaloame!

costa 52 de lei, 400 de gr si asta ajunge cca 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

multumim histamina e bine de stiut

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput