Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cami, noi stam la casa. Din casa batraneasca a bunicilor mei am mostenit circa 18 mp+curte .Dar baia nu este izolata si inca este inghetata apa in tevi cu toate eforturile tatalui meu.
La vara vom remedia ce se poate ca iarna urmatoare sa nu mai avem probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mari ce patut fain are Vladut !
Caminu-i gata bre nu-i gata !
Mai sunt si eu pe aici doar ca nu am avut timp...am avut ceva musafiri si am avut ceva pregateala....

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Pianna, mama dar de varsta ai de ne consideri asa de tinerele?

Acum chiar in prag de pensie nu-s, chiar daca asa reiese din mesajul meu (is nascuta-n '78) dar ma roade "invidia" cand vad atatea mamici din anii 80.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Cafeluta e servita cu multi fulgi de nea.
Pianna.
O zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Beau si eu cafelutza
La noi nu ninge INCA ... dar nici nu-i ducem dorul

Si azi mai il tin pe regim alimentar, dar nu asa strict. Saracul... cred ca s-a saturat de orez, eu, care nu-l mananc, m-am saturat.

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata dragi mamici!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, nu am mai scris de ceva timp. Noi suntem bine, David e un copil destul de cuminte, e inaltut, mananca bn dar are doar 10 kg (asta poate si din cauza ca la analize a iesit o mica anemie, chiar daca ii dau sa pape in fiecare zi carnita si la cateva zile ou, ficatel, peste).
Pana la un an si trei luni a fost foarte sanatos, decat de trei ori ia curs nasucul dar in ultimul timp ne-am confruntat cu toate. Acum o luna si ceva a racit, haraia in spate, am facut aerosoli si la control dr a zis ca nu se mai aude nimic cand de fapt eu auzeam cu urechea libera , am plecat acasa si dupa doua zile a inceput sa faca febra mare, am fost iar la spital, a facut radiografie si diagnosticul..pneumonie interstitiala, in termenii dr-lui o bronsiolita destul de grava. La doua saptamani dupa asta, iar febra mare din senin, peste 40, a tinut febra 3 zile si kk moale, fara alte simptome, am fost in 4 zile de 3 ori la dr, am fost f speriati si in a 4-a zi a aparut o eruptie pe fata, piept si spate dr care ii tinea locul dr noastre nu stia ex ce e, zicea de rujeola sau rubeola, ne-au trimis la matei bals la infectioase pt analize si aia vroiau sa ne interneze acolo , bineinteles ca nu am ramas. Ajunsi acasa m-am documentat si de fapt copilul a avut roseola infantis o forma f usoara de boala a copilariei. Acum suntem bn si sper sa nu mai trecem curand prin asa ceva.
Imi cer scuze ca am scris atat dar m-am gandit ca poate o sa va confruntati la un moment dat cu asa ceva (sa speram ca nu) si sa stiti de unde vine febra f mare fara alte simptome sau, daca auziti cel mai mic harait in pieptul copilului sa mergeti de urgenta sa-l vada un dr ca se poate complica destul de urat. Va pupic si inca o data scuze, poate v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
BEBECRIS - of corce ca nu te-am uitat
No...i-am facut exudat si are stafilococ,marti mergem la dr .
Pe mine deja ma lasa nervii la trezirile dese din noapte (chiar si ziua la somnul de 2 ore se mai trezeste)plange , striga mama mama , o iau in brate si adoarme , uneori mai mult , alteori 10 minute si o luam de la capat .Chestia asta se intampla cam de-a lungul a 2 ore , apoi cred ca e obosita si , problema e ca nu mai adorm eu .
Azi ii fac spanac cu ou .
O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fete!
bebecris bine ai revenit....

eu am pus niste copanele la cuptor cu miere....

o saptamana frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

muci,nesomn total,de maine concediu medical.
speram sa nu raceasca iarna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

multa sanatate histamina!!!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput