Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Suntem mult mai bine. Ne-a mai revenit si pofta de mancare. Doar noaptea ne agitam foarte, foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

De aici sunt poze noi, ultima fiind cu patutul nou

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Va servesc cu o cafeluta "aburinda". Noi am dormit mult mai bine azi noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
Anca, multumim de cafea ... astazi fara cappuccino caci mi s-a terminat! Daca ati dormit bine, inseamna ca Ionut se simte mai bine
Mari, am vazut poze cu Vladut cel strengar, iar patul este minunat, are un farmec aparte ... felicitari sotului, ca banuiesc ca el l-a facut
Doina, voi cum sunteti? tot la regim sau astazi merge un gratar.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Neata!

Anca, multumim pt cafea; eu doar am sa savurez aroma, caci de baut, nu prestez. Ma bucur ca Ionut este mai bine, multi -ici lui.
Si Larisa este agitata in timpul noptii. Acum simtim mult mai bine ac lucru pe pielea noastra, caci doarme intre noi si ne trezim cu picioare in cap, gura..Tot invartindu-se a reusit alaltaseara sa si cada din pat
Mari, Vladut este un dulce; nu-mi vine sa cred cum doarme el acolo ca un omulet Bine ca patul are lateralele inalte.
La noi ninge ca-n povesti; as scoate-o si pe ea pe-afara, dar e inca f frig si nu ne-a trecut gatul.

ici la fete si la copilasi! duminica placuta!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
Azi Vlad este pus pe enervat lumea din jur...sau asa vad eu lucrurile deoarece nu ma simt prea bine (in 2-3 zile imi trece ); vrea numai in brate, nu ii convine cate ceva si il apuca urlatul, asta noapte nu voia sa doarma decat cu capul in burta mea si chestii de astea...bine ca mananca, altfel o luam razna.
CAMISV, da, patutul este ,,facut'' de tati (modificat doar)
NICOPIC, lateralele nu sunt inalte, doar vreo 10cm deasupra saltelutei. Avantajul este ca ziua nu prea dorm eu asa ca il vad cand se foieste, iar noaptea o parte este lipita de sifonier si cealalta parte e lipita de pat si asa dorm cat de cat linistita.
La noi ninge...sper sa nu inceapa viscolul pentru ca dupa ce isi fave V somnul de amiaza, vreau sa ies din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!
Am culcat pitica si stau lenevesc
Si la Cta ninge si e frig
Mari arata super noul pat...sa aveti numai somnuri bune si linistite
O duminica frumoasa!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

cand am citit ca la voi ninge, m-am uitat pe geam ... si ninge si aici. Pitic a mancat f. bine, acum a adormit ... fug si eu la masa si cred ca-l corup si pe sot la un somn.

Mergi la inceput

am facut si eu un somn cu al meu strumf de a venit mama sa ne trezeasca( 3 ore a dormit).
Vad ca iar vine cod portocaliu. Vreau acasa

Mergi la inceput

Si noi am dormit toti trei, i-am dat un avans juniorului de o ora si apoi am dormit si noi o ora jumatate. apoi am fost toti la zapada ... tata la lopata!

Anca, tot nu puteti sta la voi in apartament? ce incalzire aveti, cu sobe si nu fac fata? noi avem centrala pe gaz, dar sa vezi factura luna asta ... noi s afim sanatosi! Si o sa vina si primavara, in curand!

Mergi la inceput