Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 19

nicopic spune:
La multi ani, Doina!! multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa!
Nico, mami Larisa 15/09/10

Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
LA MUUUULTI ANI, DOINA!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita!
Azi a fost tati cu Vlad la plimbare, si au mers pe jos destul de mult (carutul am reusit de l-am rupt) iar Vlad a obosit atat de rau incat a dormit de pe la ora 11 pana la 2 jumatate. E prima data cand doarme asa mult ziua.
Maine mergem la medic, ne-am programat, sa facem un control de rutina.
Va pup. O zi frumoasa!

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Va astept la cafea.
Vlad e in continuare cu mucisori, din fericire doar atat, eu am o durere nesuferita in zona amigdalelor, dl sot e la fel ca Vlad... Peste o ora mergem la medicul de familie si vedem ce avem exact.

ancamak spune:
Buna de dimineata!
Mai adaug niste cafeluta pentru cine mai doreste.
O zi superba va doresc, la noi sunt 6 grade

anaalina spune:
Neata ...La multi ani sarbatoritei si asteptam tortul si sampania
Mari ...cum sunt mucisorii lui Vlad? Daca sunt doar aposi poti sa cumperi de la farmacie niste pastilute de la Boiron , se numesc Cryzalia , sunt dulci si fac minuni . In prima faza ajuta sa-i scoata pe toti si apoi se opresc .

nicopic spune:
Neata fetele!
Anca, multumim de cafeluta. Intr-adevar e mai cald azi, vine primavara
Am pus cateva poze de la sanius
O zi frumoasa!
Nico, mami Larisa 15/09/10

Mari-Mariuk spune:
Am revenit.
Dna dr l-a consultat pe Vlad si a spus ca e doar o banala raceala care va trece de la sine (doar eferalgan i-am dat si mi-a spus ca pot sa ii mai dau 2-3 seri), gatul e foarte putin iritat insa nu e de antibiotice sau alte tratamente, la plamani se ,,aude'' foarte bine. Despre greutate a spus ca e intr-adevar cam mica pentru varsta lui dar la cat de frichinit este sa nu ma astept sa fie mai plinut vreodata. cica ar trebui sa ii dau niste calciu, ca are inca fontanela f putin deschisa...aici nu voi face asta pana nu ii fac analize la sange sa vad ce ii lipseste si ce e in regula.

doina_1984 spune:
Buna!
Beau si eu o cafea cu voi foarte, foarte buna :)
Multumesc mult pentru urari
Mari, ma bucur ca este doar o raceala -am sa treaca. Legat de greutate, cred ca seamana si cu voi - slabi
Nicopic - foarte frumoase pozele se vede ca ii place zapada. Noi anul asta nu am luat saniuta dar la anul, cu siguranta.
Vad ca s-a incalzit si la noi. Cred ca vom "incerca" putin parcul si apoi la cumparaturi.
Va . O zi buna!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

camisv spune:
Salutare,
la noi nu este cald, ba chiar ceata si f. urat! In schimb ieri am "verificat" parcul ca a fost soare
Nico, ce faina sanie aveti si ce distractie cu bujori in obraz! de unde ati luat-o?
Andreea, o intrebare de curiozitate: ce face Elenys dimineata, cat timp tu ii prepari laptele? la noi trezit inseamna dat jos din pat si fuga la jucarii, nici o sansa sa-l mai pun in pat sa readoarma!
Mari, ce bine ca nu-i decat o raceala si-mi place pediatra ca nu sare cu antibiotice, cum face a noastra! Si am admirat colectia de papuci a lui Vlad
Anaalina, de unde stii atatea remedii? din experienta sau ai facut ceva cursuri! Eu imi tot notez ca nu se stie, desi ave, dr-ita homeopata la care apelam ... pana acum n-am prea avut nevoie
Pianna, cum este Rebeca? pana la urma i-a trecut febra.
Ana, hai ca iese soarele si la noi, nu mai fii suparata
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)