Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Ce liniste pe aici ..
Am stat afara azi 2 ore , ne-am plimbat in carucior apoi la pas ,am hranit porumbei,ne-am uitat dupa catei si am stat cu alti copilasi , ah ...se joaca cu carucioarele altora asa nu-mi place asta .
Eu sunt racita , mai mult nas infundat ,sper ca D sa treaca peste asta .
Azi i-am dat si albusul de la ou , sunt curioasa daca apar bube .
Oscileaza intre 1 si 2 somnuri , depinde la cat se trezeste (7sau 8), acum evident ca face .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Just_me, pai daca doarme la ora 19 la cat se culca seara? Noi am trecut la un somn dupa 1 an si acum mi se pare mai bine, caci doarme 2-3 ore (astazi 3 ore) si are un program regulat de masa si somn, dar fiecare copil cu ritmul lui, unii au nevoie de mai mult somn, altii de mai putin. Nu cred sa mai faca reactie de la albus, noi l-am introdus demult, dar lui T. nu-i place oul decat daca-i ascuns prin mancare.

Andreea, hai cu pozele

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nici Vlad nu e fan ou. I-l dau in supa cu tot cu albus inca de la 11 luni. Si ne laudam si noi cu un singur somn pe zi, intre orele 13-16.30, dar nu va ganditi ca doarme atat de mult, ci maxim 2 ore.
O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

S-a culcat la 17 si pana la 19, acum e cu tati la nani.
D face acum tranzitia de la 2 somnuri la 1. Si cand doarme 2 ore , rar nu se trezeste dupa un ceas , atunci o iau in brate si daca vad ca ar mai dormi o leagan.
Pe mine papa de seara /dupa-masa ma termina , ca nu stiu ce sa-i mai dau .
CAMI- explica-mi fixul taulegat de fructe cu lactate . Spre rusinea mea eu abia de ceva timp ii dau fructe cu braza si biscuti dimi , pana atunci ii dadeam fructe goale sau cu biscuiti .

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte , D se trezeste des noaptea si de aceea uneori pe la 11 face nani .Mai sunt copii care se trezesc noaptea? ...nu cei cu tztzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

poftiti la cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

La multi ani, Doina! sa ai parte de cat mai multi ani frumosi, sa fii iubita si sa te bucuri mereu de dragostea celor dragi

Just_me, si T. se mai trezeste noaptea, vad ca in ultimele nopti tot mai putin. Legat de fructe si lactate, eu stiu ca vitaminele din fructe se asimileaza mai bine in combinatie cu cereale, iar lactatele nu fac decat sa fermenteze in stomac. De aceea eu incerc sa-i dau fructe separat de masa de lapte, cu cateva masuri de cereale. Poate-i doar o teorie, dar deocamdata o respect. Bineinteles ca mai mananca si iaurt cu fructe, ca doar n-o fii foc

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Va servesc cu o cafelutza cu lapte, sucuri, prajituri si o cupa cu sampanie

camisv, multumesc

O zi minumata!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

LA MULTI ANI DOINA!!!

Neata fete!...Nu am reusit sa descarc pozele ca ieri am fost la cumparaturi cu sotul meu...am lasat-o pe Elenys cu mama...

Astazi vreau sa fac somon dar nu m-am hotarat cum...
Noi am trecut la un somn de la 1 an....iar legat de treziri noaptea nu mai stim de ele cred ca de pe la 8luni...acum se culca la 21.30-la 6 lapte-somn pana la 9-9.30....chiar 10 uneori...ziua doarme o ora jumate...

va doresc o zi frumoasa!!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU SANATATE DOINA ! la cat sunt de obosita la sampanie spun pas
Am fost afara de la 12la 14 acum e in patut bea lp ,sper sa adoarma , azi are un somn ,maine mai vedem.
Si D s-a trezit la 6 a baut lp dar pana la 7 nu a dormit ,si a atipit de la 7la 8....noa mea adoarme mai greu .

Mergi la inceput