Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 17

anaalina spune:
Buna ziua pe la pranz cafeaua am servit-o va multumesc , cirba o am dar buna si cea a la grecu
. Deci trebuie sa va spun ce am patit .
Aseara am plecat intr-o vizita cu toata trupa . Mihai a alergat si in viteza a intrat cu capul in coltul peretelui si apoi a cazut cu capul de gresie . In 5 secunde s-a facut un cucui cat un ou . Am intrat in panica , am inceput sa plang dar mi-am adus aminte ca citisem undeva ca poti vindeca chiar si prin rostirea remediului . Eu stiti ca folosesc asa ceva am inceput sa mormai in gand Arnica Montana , prietenii mei alergau care cu ce puteau , ba unu venea cu ceva rece , ba unu cu o felie de paine cu vin rosu.. totul se derula ca un film in fata mea si eu cu mana pe capul lui Mihai spuneam remediul de care am scris.
Mihai s-a linistit cam in 10 minute si cucuiul s-a tras . Acum e bine se mai vede doar o linie subtire acolo unde s-a lovit de muchia peretelui .
V-am povestit toate acestea poate o sa va aflati si voi vreodata in situatia mea si inca ceva nu uitati de sosetele antiderapante , poate daca Mihai le-ar fi avut in picioare nu ar mai fi alunecat .
Va pup dulce si va urez o saptamana cat mai buna .

andreea88 spune:
Anaalia bine ca s-a terminat cu bine...treaba cu cazaturacucuiu....eu ii pun faina cu otet pe cucui(fac o coca moale)...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Am intrat sa ne laudam: aseara Vlad a stat la imbracat fara sa urle, azi la fel... Asta e o parte buna din viata noastra
, si vine inca o parte: caninul stanga sus a spart gingia, si nu s-a mai intamplat ca la primii 2 premolari (cu febra si diaree)

camisv spune:
Buna dimineata,
ofer cappuccino cald si biscuiti, paine cu unt si cascaval!
Edit: ca pana am scris eu a aparut si cafeaua!
Mari, felicitari pentru canin si pentru neurlat, dar el plange de obicei la imbracat?
Anaalina, ce patanie cu Mihai si-i de retinut metoda, caci noua ni s-a intamplat in magazin, a alergat si a dat cu capul de o masa de ping-pong si a cazut
Andreea, bravo pentru renuntat la suzeta ... gata ai domnisoara!
sa aveti o zi usoara si frumoasa!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

histamina spune:
noi suzeta nu am vrut sub niciun chip,nici macar o secunda.acum odihneste in lada cu jucarii,ca simpla jucarie.
dupa peritol, strumful meu s-a pus pe alergat prin casa,iar noi picam de somn.efectele secundare or fi asupra parintilor,cand peritolul este administrat copiilor!

ancamak spune:
Suzeta a fost pe post de jucarie mult mai tarziu . Biberonul nici n-a vrut sa-l vada.

Mari-Mariuk spune:
CAMISV, nu urla mereu, doar cand are el chef de enervat lumea din jur...de cateva zile vad ca s-a potolit, nu mai face scandal mare...sper sa ramana asa. In schimb, tot de cateva zile plange cu ,,vorbe'', ne cearta la fel si vrea sa stea agatat doar de gatul meu. E ca o maimuta

doina_1984 spune:
Neatza!
Beau si eu o cafea cu voi... am mare nevoie , am avut multe treziri si nu din cauza lui M - la 4 tzipa o vecina ca nebuna si a tinut-o vreo ora, apoi la 6 a sunat ceasul sotului sa plece la munca
bine ca M a dormit pana la 9.30 si asa am reusit sa recuperez si eu
Legat de suzeta, M nu o cere, dar cand iesim afara prefer sa o aiba ca sa nu traga aer in piept... au eu pitici pe creier Cand se incalzeste afara o sa o "pierdem"
O zi minunata!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

andreea88 spune:
buna fetele!
multumim Ancamak,doina pt cafeluta si capuccino....eu am facut ciorbita si un pilaf ...copilul meu se joaca ...
ieri am fost pe malul marii cu Elenys si inca era inghetata marea i-=am facut cateva poze le pun de indata ce le descarc...nu vroia sa mai plecam ii placea ca patina pe gheata radea cu pofa...
noi foloseam suzeta doar la culcare...si a fost usor sa renuntam la ea...avem 4 zile fara suzy
va pup ma duc sa o schimb pe Ely ca a facut treaba mare
o zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490