Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fete!
Elenys doarme de la 12.20...am dormit si eu dar ea inca nu s-a trezit....

camisv dimineata la 5-6 laptele il fac cu ea...o iau in brate mergem la bucatarie incalzim apa la cuptor ,facem laptele si in pat ..ii dau biberonul si-l tine singura...dupa ce il papa mi-l intinde si gata nani...uneori mai sta treaza 15-20min de cand nu mai papa suzi....

astazi si noi vizitam parcul

o zi frumoaasa!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Se pare ca zi e ziua cand se doarme si noi abia ne-am trezit . Mihai a cerut Jeii si Tom asa ca isi inghite galusca cu un desen animat si eu ma dreg cu o ciocolata .

Cami...mi-as fi dorit sa fac si noste cursuri dar la nivel local nu e nimc , asa ca am devenit autodidact , dr cu care colaborez imi explica de fiecare data orice intreb si in aproape 2 ani de zile nu a mai fost nevoie de antibiotic ( Catalina de la 0-3 ani a luat vagoane de antibioti , luna si branula , luna si hidrocortizonul). Antibioticele i-au incetinit evolutia destul de mult si la 3 ani ea nu vorbea , acum facem logopedie si speram ca am ales calea cea buna.

Tot ce va spun ca si remedii sunt testate pe familia mea si nu au avut efecte secundare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Cami, sania am cumparat-o de la decathlon; sper sa mai fie buna si la anul..
Anaalina, multumim ca ne impartasesti din experienta ta, fiind mamica de 2 copilasi

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Capitolul 8, cu drag

Mergi la inceput