Noul guvern Ungureanu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

vi se pare ca mai avem scapare? Incep sa ma uit spre alte zari...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Asa zic si eu ,dar mi-e ca patesc ca-n "prostia omeneasca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

eu as desfiinta min turismului si region- care baga multi bani in buzunarele unora si din cauza asta nu sunt bani de pensii etc si as face asta http://www.hotnews.ro/stiri-international-11457670-corrupttour-agentie-turism-din-cehia-propune-excursii-vilele-suspectilor-coruptie.htm-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

a si apropos de guvern- tin papuselele astea pana la alegeri si daca castigapdl se intoarce tot vechea garda- udrea, berceanu, blaga etc prin dif ministere ca sa termine proiectele- ce dracu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Din toamna, se produce marea schimbare - papuselele si vehea garda pedele se schimba cu alea usele. Care au cam terminat proviziile acumulate in anii 90.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

deceneus, yap mi se pare basescu un presedinte ok. nu zic ca a fost perfect 100% din timp dar pe ansamblu mi se pare un presedinte ok si daca ar mai putea candida l-as mai vota. Si Boc mi s-a parut ca a facut o treaba rezonabila, nu eram nici italia, nici grecia , nici portugalia, ne scufundam de nu ne vedeam daca nu ne tineam cheltuielile cat de cat in frau. si Ungureanu mi se pare OK cu tot SIE-ul lui dar ma deranjeaza noul guvern de mor. Mi se par subtiri rau, fara experienta si fara autoritatea necesara pentru a face fatza vremurilor. Asta nu ma va face insa in veci sa votez cu Iliescu & Co, ma mai destept eu pana la vot si vad cum stau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

deceneus, yap mi se pare basescu un presedinte ok. nu zic ca a fost perfect 100% din timp dar pe ansamblu mi se pare un presedinte ok si daca ar mai putea candida l-as mai vota. Si Boc mi s-a parut ca a facut o treaba rezonabila, nu eram nici italia, nici grecia , nici portugalia, ne scufundam de nu ne vedeam daca nu ne tineam cheltuielile cat de cat in frau. si Ungureanu mi se pare OK cu tot SIE-ul lui dar ma deranjeaza noul guvern de mor. Mi se par subtiri rau, fara experienta si fara autoritatea necesara pentru a face fatza vremurilor. Asta nu ma va face insa in veci sa votez cu Iliescu & Co, ma mai destept eu pana la vot si vad cum stau :)

Marina

Cheltuielile le-au tinut de ochii lumii in frau, au taiat pe unde au putut de la cei mici iar pentru ei nu s-a taiat nimic(nu vorbim de salarii ca doar nu traiesc din asta ci din contracte grase cu statul care au explodat in ultima guvernare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cait, contractele grase nu au explodat in ultima guvernare de nici o culoare. tunurile nu s-au dat in ultimii ani ci muuuult inainte cand onor nea ilici patrona. atunci s-au creat milionarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Eu recunosc ca-l consider iresponsabil, un fel de "pompier piroman", capabil sa provoace revolte ca sa aiba pretext pentru instaurarea unui stari de urgenta pe termen nedefinit.

Frate, tu mai poti dormi noaptea cu asa griji pe cap?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

PDL-ul a facut o miscare inteligenta, au plecat baietii rai care au taiat in carne vie (si care si-au facut economii probabil) si acum au venit niste fetze noi care probabil vor scoate banutii de la saltea si vor indexa pensii, vor mari salarii, sau oricum vor face niste "fapte bune" pt. cetateni, pentru a dobandi voturi la alegeri.
era singura miscare pe care o putea face PDL-ul pentru a mai urca in sondaje. daca vor avea succes cu aceasta strategie sau nu, asta ramane de vazut.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

cait, contractele grase nu au explodat in ultima guvernare de nici o culoare. tunurile nu s-au dat in ultimii ani ci muuuult inainte cand onor nea ilici patrona. atunci s-au creat milionarii

Nu-i nimic, astia rad si ce a mai ramas. Este evident daca vedem si cinismul pe care il afiseaza in programul lor.
Cu industria si resursele vandute de primii astia ne lasa si fara ce mai ramasese asa ca sa se incadreze toti in bloc in aceeasi incadrare juridica, penala cu care l-au executat pe Ceausescu.
Clar programul tinereilor, pe puncte aici:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/tintele-guvernului-lui-mihai-razvan-ungureanu-965582.html

Mergi la inceput