Noul guvern Ungureanu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cu tara pe butuci, fara bani ba inca indatorati pana la nepotii nostri, fara industrie, cu agricultura pulbere, fara independenta energetica si chiar fara independenta in general, stau si ma intreb: chiar mai intereseaza pe cineva cine va castiga la alegerile viitoare?
In niciun caz noi poporul si eu am inceput sa ma intreb pt. prima oara in viata cand am sa plec din acest cosmar din tara....unde?

Poate aici unde se canta de iti dau lacrimile:

http://www.youtube.com/watch?v=LN5WBXC5sTU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Extroardinar de calm si elegant, discursul dlui Ungureanu! O adevarata schimbare in politica romaneasca.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Adevaru" e ca cu Ungureanu s-a schimbat politica romaneasca radical...ce sa m-ai....

Mai ceva ca ideologia pd-ului...

Mergi la inceput

Mihai Razvan Ungureanu in plen: "DNA si ANI vor continua sa fie pilonii principali ai luptei anti-coruptie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

cait, contractele grase nu au explodat in ultima guvernare de nici o culoare. tunurile nu s-au dat in ultimii ani ci muuuult inainte cand onor nea ilici patrona. atunci s-au creat milionarii

Marina

Au explodat si inca cum.Nu au iesit inca la suprafata pentru ca este prea devreme.Am petrecut ceva ani prin administratie si inca mai am cunostinte si toate spun cam acelasi lucru.

Mergi la inceput

copiloi, este inepuizabila.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Putin spus...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Multumesc pentru aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cait asta cu cunostintele care spun suna a barfa. Iti dau eu vreo doua exemple cam unde a pierdut romania strategic in materie de bani si resurse.

Mergi la inceput

cu placere!

Mergi la inceput