Noul guvern Ungureanu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Acu imi dau seama...

Cand a scris elogii lui Ceausescu, in 1985 (cel putin de atunci dateaza dovada), Ungureanu avea 16 ani!!!

Avea aspiratii, ce sa mai !!!

Nu mai scapam de securistii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Cand a scris elogii lui Ceausescu, in 1985 (cel putin de atunci dateaza dovada), Ungureanu avea 16 ani!!!

Este de la sine inteles ca la 16 ani tu erai deja in munti luptand cu batalioanele securitatii ...

Ce este de blamat unui adolescent care in anii '80 era in UTC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Ce este de blamat unui adolescent care in anii '80 era in UTC?

Oricum n-ar fi avut de ales, era eminent la invatatura si volens nolens a fost comandat UTC, comandat de unitate si alte chestii. Daca era ultimul ciuruc nu l-ar fi bagat nimeni in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dadada, nu mai scapam de securistii care l-au sechestrat 2 ani in vacanta pe crin antonescu, bietul de el - tb sa aiba certificat de dizident

ahahahaaaa, am gasit undeva cea mai tare chestie - ca MRU a agent mossad pt ca a a facut studii iudaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChristieV spune:

copiloi, nu spuneai tu ca ai fost colega de liceul cu MRU?Si descoperi ca i "...ist" tocmai acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carla_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

ahahahaaaa, am gasit undeva cea mai tare chestie - ca MRU a agent mossad pt ca a a facut studii iudaice

tare de tot da'... e adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Poate se spune chestia asta din cauza masterului...
preluare din wikipedia:
"Īn 1993 a sustinut masteratul īn Studii Ebraice la Centrul Oxford pentru Studii Ebraice si Evreiesti din cadrul colegiului St. Cross al Universitatii Oxford..."
Si activitatii didactice 'membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Marea Britanie (din 1997), Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (din 1998)...

Cine stie....

Mergi la inceput

evident ca din cauza (datorita) masterului, am si zis - dar conexiunea e bestiala.
cea mai buna acoperire pt agentii mossad - sa se remarce prin studii in domeniu - derutant de-a dreptul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Buli citez din Pruteanu " daca efectul, rezultatul este din punctul nostru de vedere unul BUN, vom folosi "datorita"; daca este unul Rau, vom folosi "din cauza". "

Sa fi socotit eu ca e un lucru rau... poate...
ali
Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

Mergi la inceput

stiu diferenta dintre din cauza si datorita, de aia m-am jucat cu ele

Mergi la inceput