Noul guvern Ungureanu

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChristieV

copiloi, nu spuneai tu ca ai fost colega de liceul cu MRU?Si descoperi ca i "...ist" tocmai acum?

Da, scria pe fruntea lui "securist", dar eu n-am vazut...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Cand a scris elogii lui Ceausescu, in 1985 (cel putin de atunci dateaza dovada), Ungureanu avea 16 ani!!!

Este de la sine inteles ca la 16 ani tu erai deja in munti luptand cu batalioanele securitatii ...

Ce este de blamat unui adolescent care in anii '80 era in UTC?

Este de blamat ca, si dupa revolutie, el tot in tabara aia a ramas.

Mai era el numit ministru de externe, daca nu ar fi avut "radacini"?

Nu vedeti ca a ocupat numai functii din astea, unde colaborarea cu securitatea e un modus vivendi!

Cineva preocupat strict de stiinta, de cariera academica etc...nu ar intra (umbla) dupa functii din astea in stat. (Contra)exemple sunt destule.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

dadada, nu mai scapam de securistii care l-au sechestrat 2 ani in vacanta pe crin antonescu, bietul de el - tb sa aiba certificat de dizident

ahahahaaaa, am gasit undeva cea mai tare chestie - ca MRU a agent mossad pt ca a a facut studii iudaice

Cand nu mai avem argumente, hop tzop il invocam iar pe crin antonescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da, bine ca ai gasit doi mari securisti in tara asta - Mihai Razvan Ungureanu si Andrei Plesu (min de externe)

cat despre crin - n-ar fi pacat sa-l dam uitarii? mai ales daca poate servi la comparatii

e drept ca el e mai suparacios, asa, dar poate nu citeste aici ca sa protesteze printr-un somn adanc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Este superb cum se plimba acum primul ministru cu ministrii pe la ministere sa 'preia stafeta' de la cei vechi. Toti fostii ministri au facut lucruri superbe si mirabolante, se strang maini cu caldura, sa aduc elogii si multumiri, flori doamnelor, laude si impliniri marete. Desigur, noii ministri sunt extraordinari, plini de elan, de inteligenta, merituosi de nu se mai poate. Domnul prim-ministru se adreseaza calduros noilor ministri pe numele mic. Uau! Ce frumos! Ce perfect! Abia astept sa vad continuarea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

da, bine ca ai gasit doi mari securisti in tara asta - Mihai Razvan Ungureanu si Andrei Plesu (min de externe)

A fi securist e deja o patalama, nu mai conteaza acum daca esti mare sau mic ...

Legat de Andrei Plesu versus Securitate, sunti altii care stiu mai multe si au castigat si www.gandul.info/news/gabriel-andreescu-a-castigat-procesul-intentat-statului-roman-la-cedo-6328012" target="_blank">procese la CEDO .

Dar daca tu crezi ca pentru a ajunge ministru de externe sau sef la SIE e suficienta diploma de oxford sau de humboldt, atunci ....ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Dar daca tu crezi ca pentru a ajunge ministru de externe sau sef la SIE e suficienta diploma de oxford sau de humboldt, atunci ....ok.

imi scapa intelesul frazei. poti sa explici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
copiloi
Cineva preocupat strict de stiinta, de cariera academica etc...nu ar intra (umbla) dupa functii din astea in stat. (Contra)exemple sunt destule.

Si daca nu era el era altul, poate cu profesionala facuta la seral, erai mai fericita atunci? Macar nu e prost de bubuie ca multi din jurului lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
copiloi

Si daca nu era el era altul, poate cu profesionala facuta la seral, erai mai fericita atunci? Macar nu e prost de bubuie ca multi din jurului lui.

Nu asta era sensul mesajului meu.
Daca nu m-am exprimat bine....asta e....scriu si eu mesaje printre picaturi. Mai mult, nu pot.

Mergi la inceput

Imi explica si mie cineva de ce acum basistii il lauda pe Ponta?

Mergi la inceput