Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mar_ysa_28/mar_ysa_28.jpg)
mar_ysa_28 spune:
Subscriu la articolul cu pricina...la fel am facut si noi.
Ma duc sa pregatesc o salata pt sotiorul din dotare...!Sper ca ma bag si eu macar un pic...![
Leyre doarme si pisicuta face gimnastica
Denisa, super mami de
Leyre Alexandra 08.11.08
Kariss Yasmin 30.01.2012
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
olga, nu m-a taiat pentru ca tesuturile pareau sa tina foarte bine, doar ca la final m-am grabit sa scot fata mai repede ca nu mai suportam si ... au plesnit. Fix la final. Ghinion! Nu sunt multe fire, dar suficiente sa ma deranjeze. Maine merg sa le scoata, sper sa fie mai bine dupa.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc olga, nu m-a taiat pentru ca tesuturile pareau sa tina foarte bine, doar ca la final m-am grabit sa scot fata mai repede ca nu mai suportam si ... au plesnit. ![]() ![]() Mamica de ![]() ![]() |
Cu siguranta o sa fie mai bine. Trece in cateva zile
![](pupic.gif)
Olga, mamica lui David iepurasul
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Lady m-am gandit la tine azi-noapte, cand m-am trezit din somn cu durere la sanul stang si parca era numai galme. Dar l-am trezit pe domnul Filip si l-am pus sa suga. Si am tot masat sanul si sunt ok acum. Dar m-am tot muls la el si am stocat deja in congelator ceva lapic. Sper sa nu mai ai nici tu probleme
Legay de lohii: eu am avut 2 sapt jum sange rosu, ca ma si speriasem.. Chiar vorbeam cu iaura, ca si ea avea la fel... Dar dupa aceea s-a reglat, imi curgea asa maroniu. Acum inca imi curge, dar putin, si in general in timp ce fac pipi. In rest port doar absorb zilnic.
Adriana O sa trec imediat in listuta. Imi pare rau k nu a fost totul "perfect" la nastere..Dar stii ca trece.. Succes maine la control!
Iaura offf..deci pana la urma nu era ciclu.. Doamne ajuta maine!!
Mady, Ana
Ica Da, se fac botezuri pe 21, in sapt luminata. Am intrebat si eu 2 preoti si mi-au confirmat. Si noi vroiam sa facem pe 21 (chiar de ziua lui Doru), dar atunci are deja stabilit botezul o verisoara de-a mea si, avand aceeasi familie amandoua, a trebuit sa mai amanam noi cu o sapt.. Asa ca vom face duminica, 29 aprilie..
Sa stii ca si eu la fel cu kg, am dat 10 pana acum si..atat. Dar mananc ceva mai mult decat in sarcina O sa incerc sa am grija macar la cantitatea de dulciuri..
Marysa Mami, dar de ce nu profiti tu sa te odihnesti,in loc sa te omori cu periatul covoarelor & co???? Si in plus, nu te doare operatia? nu mai ai lohii? pup pisicile cuminti Aaa, unde merge Leyre la tenis?
FETELE, I-AM TRIMIS AZI DIMINEATA MATZEI SMS, DAR N-AM PRIMIT RASPUNS.. Stiti ca ne spunea ca i s-a stricat incarcatorul de la tel..si ca ne va anunta o ruda/prietena cand se va intampla sa nasca. Deci asteptam..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Iaura, tinem pumnii pentru maine, sa se termine povestea cu bine. Marturisesc ca nu am mai auzit sa pateasca cineva asa de la sarcina...
Bulinutza, te asteptam cu cele mai bune vesti!
Lady, cum iti sunt sanii?
Alina, astept mailurile!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Buna seara de la Iasi!
Multumesc mult fetelor pentru sustinere si pentru felicitari, nu am apucat inca sa recuperez decat capitolul asta si maine poate reusesc sa citesc Bulinuta,Mihacor,Sophia, Bubbles,Matza
Iaura succes mult maine!
Carina nu stiu exact ce s-a intamplat dar sanatate multa lui Toma
Noi suntem bine parca este un vis ca mananca la 4 ore si doar san ca de marti seara a venit lapticul si nu mai vrea lp desi eu ma bucuram de completare ca lua sigur mai bine.
Naterea prin cezariana nr 2 a fost ceva incomparabil cu prima si asta in sensul bun. Dr tanar, atmosfera in timpul operatiei , sutura zice sotul meu ca arata foarte bine- eu nu am curaj sa ma uit inca- iar eu ma simt fantastic cobor din pat cu fata in brate- data trecuta nici vorba. La ATI cand am inceput sa ma dezmortesc am refuzat calmantele intramusculare- de capoasa ce sunt asa ca nu a primit decat o fiola de piafen intr-o perfuzie de 1 l
. A venit asist de 3 ori sa ma intrebe daca nu accept injectia si eu tot ceream fiole de algocalmin sa le beau, nu a cedat dar nici eu si m-am urcat pe pereti de durere. Seara mi-a facut alta asist calmant cu somnifer ceva uleios fara sa stea la discutii cu mine si ma doare si acum locul.
Am refuzat sa ma dau jos din pat cand mi-au cerut sa ma mobilizez, deci am fost un pacient recalcitrant, un fel de Gica contra. Dar la ora 4 dimineata umblam destul de bine prin salon si ma gandeam sa ma duc sa vad bebelusul. Colega de salon m-a descurajat ca bag in sperieti sectia de neonato ca eram cu posetica de la sonda montata dupa mine- ceva superb.
A doua zi mi-am dat perfuzorul la maxim ca sa scap de sonda si sa plec de la ATI la lehuze, binenteles ca mi s-a umflat mana si invinetit, dar nu tare. Cu ocazia asta am aflat ca la rahi anestezie se pune dublu de flacoane perfuzabile fata de anestezie generala
Singura chestie care m-a durut la kulme - montarea sondei- si apoi jena continua cat am stat in spital, tind sa cred ca asist nu prea se pricepea ca data trecuta nu m-a durut deloc.
A fost emotionanta clipa cand a tipat bebe prima data, radeau dr cu asist ca nici nu a apucat sa o scoata bine si tipa. Apoi am stat numai cu capul stramb sa o vad, nu mai puteam de curiozitate. Mi-am zis ca voi avea sigur o durere de cao infioratoare, cum se tot zice , dar merita sa o privesc. Cand mi-a aratat-o am zis cat are 2000 g? asa mica mi s-a parut si atunci am aflat ca asa arata un bebe de 3450g, ingrozitor de mic.
Asta a fost povestea nasterii
Nu am nici o explicatie logica dar cand am ajuns acasa dupa 48 de ore am dormit 2 ore si m-am apucat de dat cu matura si mopul prin casa, sa nu mai zic ce era, dar eu mi-am cam lasat sotul singur si fara nici un ajutor cu un copil de 3 ani jumatate dupa gat, asa ca am suportat consecintele. M-a ajutat si sotul el cu aspiratorul ce sa zic.
Cand am citit-o pe Marysa despre curatenie ma gandeam la mine , mancare nu am chef sa fac insa.
Cea mare se plange ca nu o las sa tipe dar o iubeste pe aia mica si se tot mira de ce mult doarme. Nu o duc la gradinita ca este prea frig si am gasit-o bocna cand m-am intors, muci, febra, tuse. Abia azi pare mai bine.
Eu o trezesc noaptea dupa 4 ore de cand a venit laptele ca tot asa fac galme si nu vreau sa ma trezesc cu mastita. Dupa ce suge bag pompa ca nu goleste complet sanul si tot simt in unele locuri tare.
Uitasem cum se simte cand vine lapticul in san e o senzatie unica . Sper sa ne putem tine de alaptat desi am avut unele probleme cu apucatul mamelonului nu prea se pricepea ca le-a dat lp cu canita in spital si era debusolata de faptul ca nu curge si la san asa usor.
Sper sa pot sa mai scriu ca de citit e mult mai simplu
Fug ca s-a trezit!
Sanatate la toata lumea!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania iulie 2008
39s cu
Adela-Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina1983/gianina1983.jpg)
gianina1983 spune:
Buna seara si de la noi
MIGULET FELICITARI SI MULTA SANATATE TIE SI LA PUISOR
Mai fetelor eu am o problema grava zic euam impresia ca fiimea nu se satura cu tutica mea
azi sa trezit la 5dupa amiaza dupa 3ore de nani destu de agitat ba se trezea ba adormea
a papat tutica a mai atipit per la 7 si dupa juma de ora sa trezit tipand singura scapare a fost tot tutica cu care tipa in gura si atunci iam pus biberonul care mi la scurs instant(50ml) si chestia asta am patito si acum vreo 2zile cand tot asa mia mancat vreo30ml de formula
nici nu stiu ce sa zic ideea e ca noaptea papa si doarme si cate4ore(la san papa)doar ziua apare uneori problema de supliment imi face sanii buretel si apoi tipa si imi papa cam 40-50ml asta o singura data pe zi in general seara
.poop si aveti grija
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Alina – am citit pm-ul de la tine, dar nu am apucat sa te sun ca sunt cu amandoi bebelusii acasa si nu mi-am gasit timp… Legat de data botezului , si noi am vrut 21 aprilie, dar fac déjà niste prieteni, apoi pe 28 aprile… Dar 01 mai este marti si este liber. Majoritatea prietenilor nostril sunt plecati de 01 mai , iar anul asta, daca iti iei liber lunea pe 30, ai o minivacanta perfecta, asa ca vom face pe 5 mai. Poate evaluati si voi din nou data si din punctul acesta de vedere. Noi la botez avem prieteni si colegi invitati, mai putin rude, asa ca…a contat 01 mai…
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
mai am un sms de la Bulinutza, nu stiu daca a mai trimis cuiva. Maine ii face ceza ca azi nu poate sa-i faca anestezia ca are 2 degete amortite si nu e nici loc la neonatologie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Anca, deci te-a lovit si pe tine microbul curateniei. Ma bucur k sunteti asa bine!
Nicole pai ne-am gandit si la asta, dar pe 9 mai e ziua Sarei si sper sa reusim sa plecam la Disney weekendul ala .
Gianina nu ii mai da supliment, ca s-ar putea sa ai surpriza sa ii placa.. Si e pacat, daca tot ai lapte. Sa stii ca si Filip sta toaaaaata ziua la tzitzi si mi se pare ca nu am lapte, k sanii sunt prea moi, etc etc. Dar faptul ca doarme noapte e fff ok.
Eu tocmai am facut cu Sara niste briose..mm..yammiii. De bine ce ziceam ca o sa am grija sa nu mai mananc dulciuri
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)