Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
Luy, si noi te imbratisam si-ti multumim! De fiecare data reusesti sa ne surprinzi! esti cu adevarat speciala!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
Aniast lasa ca trece! O sa fie bine. Intre pustii mei am avut si eu o sarcina exact ca a ta, ma luase o jaleeee...dar am zis ca asa a vrut Dumnezeu.
Sabina multa bafta iti doresc!!
Despre bataie...Mirciulix se bate doar cu educatoarele la bataia cu colegii a renuntat de mult.
Roxana_G spune:
Neata. Sunt matinala rau, pare ca viroza lui tati nu m a ocolit si dat fiind ca nu preea pot sa respir, am decis sa ma trezesc de la 6. Anul acesta am tinut o numai in raceli, cred ca imunitatea e varza. Dar am inceput deja o serie de consultatii si analize, ca de vreo 2 ani nu m am preocupat deloc de sanatate. Despre job va voi povesti curand, acum nu sunt nici in caruta si nici in teleguta.
Dar pana una alta, as vrea sa trimit o imbratisare Andreei(Aniast) si multi . Imi pare tare rau ca ai trecut prin momente grele, si te admir cat de puternica esti.
Roxana_G spune:
Sabia, Legat de Andrei, problema nu e de acum, ci de undeva de la finele lui ianuarie. Nu cred ca plecarea mea l a afectat cumva, si oricum fara o iesire cred ca balamucul scria pe mine. Oricum, relaxarea a fost 2 zile, restul job...ca inca il mai am.
Cred ca Andrei vrea mai degraba sa fie mare, cum zice Luy. Tot asa vrea aceleasi activitati si mai multe drepturi. Pe de alta parte e usor obosit, in frenezia lectiilor cu Alex cred ca i am cerut prea multe. Sa fie linistit, sa faca si el ceva, etc. Ieri am fost la gradi si am aflat ca dupa 10 min de activitate cere la joaca. Cred ca vrea mai multa distractie. Grupa lui e mijlocie- mare si ei lucreaza la nivel de grupa mare, ceea ce cred ca e prea mult. Ieri am vazut fisele lui, inclusiv litere scrise pe pagini intregi...normal ca vrea joaca. Am decis sa il lasam mai liber o perioada, iar eu ii dedic mai mult timp. Deja pare muuuuult mai bine si vesel.
La gradi a primit numai laude, am aflat ca socializeaza, e vioi, doar usor neatent (care copil o fi?). Una peste alta, multi copii nu stiu anotimpurile, cu atat mai putin succesiunea lor.
Inchei cq incepe tavalugul latinal, cu un pentru Erina. Sigur le rezolvi pe toate, tin pumnii sa fie ok analizele lui David.
danuta36 spune:
Aniast
Multa sanatate Sabina!
Noi suntem bine,de ieri am dus-o pe Miru la gradinita,dupa 3 saptamani de pauza...sper sa fie ok o vreme.. si sa se incalzeasca!
myral spune:
AniastRoxana sanatate multa!Sabina Iar am ramas in urma cu cititul, am fost cam ocupati eu am tot vizitat dentistul sunt cam varza dintii mei am fost si cu Elisa la control si la alt stomatolog se pare ca sunt totusi ok dintisorii ei (doar mici leziuni abia vizibile) sper sa reziste asa pana ii schimba.In rest prichindeii mei s-au facut tare dragalasi comploteaza impreuna la nazdravanii, Darius e umbra Elisei o imita in tot ce face (si el cred ca ar vrea sa fie mai mare). Nu vrea in schimb sa vorbeasca si ma dispera, dar stie sa se faca inteles f bineA si binenteles ca nu mai vrea sa doarma la pranz chiar daca e obosit in unele zile Myral cu Darius, Elisa si Isabela
Roxana_G spune:
Yaia, cum zici ca s anotimpurile in finlandeza?
Sabina, voiam sa ti povestesc o chestie sa te unga la suflet. Pentru ca lz tema Oameni celebri de la scoala Alexandrei au ales compozitori, copiii asculta muzica clasica in timp ce rezolva temele sau exercitiile individuale. Ba au si preferinte.
cecilia L spune:
Aniast, eu oricum te admir pentru curajul tau. Sanatate si totul o sa fie bine.
Yaia, ce program de vacanta aveti, superb. Distractie placuta.
revin..........
cecilia L spune:
Roxana, poate o discutie cu tati, asa de la barbat la barbat, poate il mai ajuta un pic pe Andrei sa inteleaga pozitia lui fata de a Alexandrei in familie, daca crezi in continuare ca gelozia ar fi cauza...la noi tin aceste discutii, chiar mi-a spus o prietena pisiholoaga ca discutia cu tati ajuta in astfel de situatii...merita sa incercati, daca nu ati facut deja asta.