Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Sabina, sanatate multa !

Cecilia, mult succes si tact la gradinita ! Sper ca v-ati descurcat cu felicitarile

Martisorul si felicitarea au iesit fff frumoase, cra cra, o sa descarc poze sa-ti trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va pup fetelor.
Rox, super, bravo invatatoarei pt asa initiativa. Asa se formeaza melomanii :) si in viata e bine sa ai cat mai multe surse de bine si placere, ca iti gaseesti mai usor supape in momente dificile si chiar si in momente fericite :))
concertele de muzica clasica si mersul la muzee intra in sfera asta :)

Deci asa cu Andrei. E f plauzibil, pt ca si eu cand eram mica vroiam sa fiu mare si sa am acces la tot ce are sora mea. Cred ca de aia am invatat sa citesc atat de repede si in fine, tot ce am facut in copilarie avea si pe sormea ca reper :D

va mai dau o veste buna: Sofia a castigat concursul national de desen Carmen Sylva. cu cel mai mare punctaj la categoria de varsta 7-14 ani si va avea expozitie la Peles cu 5 desene de la 1 aprilie :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

O imbratisare mare mare pt tine Andreea!

Si vreau si eu la spa cu Yaia :))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna dragelor,
Adi nu vrea sa mearga maine la gradi fiindca nu vrea sa dea martisoare, sa nu-l pupe fetele si doamnele. de-o saptamana am discutii pe tema asta si nu am reusit sa-l conving de faptul ca nu e musai sa se pupe cu nimeni daca nu vrea, el o tine pe-a lui .
In legatura cu anotimpurile, le stie, stie schimbarile importante din fiecare dar nu consider ca-i asa o mare chestie, mai degraba i-a dadacit prea tare la gradi si de-aia le-a invatat. Acasa am mai lipit poze cu ipostaze diverse ale naturii.

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Aniast , imi pare tare rau, dar nimic nu este intamplator !
Rox, e normal sa fie competitie intre frati, chiar noi, involuntar le insuflam asta de mici. Noi am lasat-o balta cu engleza fiindca la gradi era o fetita sasaita rau care cica le preda , nu intelegeam nici eu ce vorbea, dar sarmanii copii. Mai vorbim acasa engleza, facem concurs cu cine stie cum se spune la...si asa pastram o parte din bagajul de invatatura platita cu bani grei-vorba Erinei, de cand era la particulara.
Ieri am vazut caietul de clasa, unde a facut jumatate de pagina de X si jumatate cu liniute, pe un caiet de mate, mie mi se pare ca-i chinuie, pe vremea noastra faceam asta la scoala in cls.1. Si fiindca e la step-by-step si sunt si copii care vor merge in toamna la scoala (au 6 ani deja) rad de astia mai mici. " mama lu Adi, Adi a facut o masina pe caietul de liniute si l-a certat doamna" si eu ma uit si admir opera copilului ( care tace malc, ii asculta pe paraciosi si se lipeste de mine) si ii spun "bravo mama, ti-a iesit foarte tare masina, si liniutele sunt drepte, sunt foarte mandra de tine ! " si copiii raman interzisi, adica cum dom'le, nu-l cearta delor, deloc ???

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andreea
Rox, multa sanatate si succes in rezolvarea problemelor de la job.
Erina, tinem pumnii stansi sa iasa bine analizele baiatului.
Sabina, sincere felicitari Sofiei. Tu cum mai esti, ai revolvat ceva cu operatia?

Eu am iar un hop de trecut. Andrei se tot vaieta de doua saptamani de dureri de burtica, localizate in zona splinei/colonului. La inceput am zis ca e vreo joaca de-a lui si nu i-am acordat prea mare importanta,insa se ingroaza gluma si maine merg cu el la doctor sa-i faca un consult si o ecografie. Ma gandesc la problemele lui de la sfarsitul anului trecut, insa poate avea durerile astea de la ficat? Abia astept controlul de maine, nu mai am stare.
Si ma ingrijoreaza Alexandra. Ea care mi-a terminat semestrul I cu FB pe linie acum e foarte distrata. Nu mai da randament nici la scoala, nici la dans. Am intrebat-o ce o deranjeaza si tace malc. Ma gandesc sa nu fie prea obosita. Nici nu stiu cum sa procedez cu ea. De obicei dormea la pranz, acum nu mai vrea. Poate vreo idee ceva? Aseara am vorbit cu ea si i-am spus ca daca nu-si indreapta notele de la abecedar, aici e buba noastra, o retrag de la dans. Prefer sa sacrific munca ea de un an, dar sa stiu ca face scoala. Deja mi-a luat doua note de suficient la dictare. Imi tot fac ganduri din cauza ei si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

eu ma internez maine.
Vale, as tine fata acasa 2 zile, evtl inainte de weekend, sa aiba o minivacanta. Doar sa se joace. E pur si simplu obosita.
Sofia a luat si insuficient la engleza odata :D, dar nu i-a trecut in catalog.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, tinem pumnii sa iasa totul bine! Bravo Sofiei pentru premiul Carmen Sylva!

Aniastsunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Referitor la muzica clasica, mi s-a parut foarte reusita si draguta colectia de la Adevarul cu compozitorii-spiridusi, de Cristina Andone. Antoniei i-au placut tare mult. Din carticica cu Ceaikovski a invatat pasii de balet si exerseaza mereu prin casa. Mereu imi cere sa ii pun cate un CD din colectia spiridusilor, si cartile le citim frecvent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, felicitari Sofiei. Vad poze undeva?

Vale, tin pumnii stransi sa fie bine Andrei. Cat despre Alexandra, poate e doar obosita, poate e doar o perioada.

Papanash, si mie mi se pare ca fac prea mult la gradi. Nu cred ca la noi e prea exigenta miss, dar ca volum de munca e mult. Normal ca dupa 15 minute cedeaza copilul. Haios rau Adi cu martisoarele si pupicii, deh, daca nu vrea el dragaleala cu fetele.

Mergi la inceput