Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu am pus ketonalul acum ca ma doare mult mai tare decat de obicei, probabil a stiut el doctorul de ce mi la dat.
Cosmi la multi ani chiar daca nu te cunosc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Andreea se pare ca Rares seamana cu mami! Nu am uitat pozele voastre de la nunta. http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Sarut mana! Da , sieu zic ca imi seamana mie si cand imi mai spun si alte persoane, ma fac super fericita!!!!!! Multumim din inima ca nu ne-ai uitat! O sa incerc sa intru mai des pe aici,imi place starea de spirit pe care mi-o transmiteti!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
cosminuta La multi ani! sa fi sanatoasa si sa-ti daruiasa Doamne Doamne un bebe sanatos, cat mai curand
camcris
bebelu ati taiat motul? cand?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
camcris spune:
fetelor va pun un link cu o melodie bisericeasca
http://www.youtube.com/watch?v=4MgCZan_ErQ
pe mine ma trec fiorii cand ascult aceasta melodie
camcris spune:
citat din mesajul lui mandreeac Camcris , tocmai pe tine am uitat sa te salut, iertare! Tare frumos a fost la aspirante si vad ca inca se scrie f mult! Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 Sa o ajutam pe Ionela |
nu-i nici o suparare, eu ma bucur tare mult ca nu ne-ai uitat
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui roxy_s bebelu ati taiat motul? cand? |
ohooo..pe 28 decembrie am avut turta.
a fost frumos. a luat: mataniile, lingura si ata cu acu
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bebelu86
ohooo..pe 28 decembrie am avut turta. a fost frumos. a luat: mataniile, lingura si ata cu acu |
ce frumossss...
cred ca a crescuttt.... aveai la un moment dat poze si la noi pe picasa, mereu ma uitam dar apoi nu le-am mai vazut.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
cos_minutza spune:
Mai fetelor da ce bebelusi mari si frumsi avetiSa va creasca mari si sanatosi!!!
Ralu,o sa ai o fata tare gospodina
Miha multumesc frumos!Imi pare rau ca nu a fost bebe luna asta
pupici
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
lorena_86 spune:
fetele vechi ce dor imi era de voi
andreea ce repede a trecut timpul
te pup
mada e greu, e foarte greu dar sper sa trec peste
roxy, ralu si celalalte fete vechi multi
fetelor am venit de la job, daca e sa-l primesc o sa treacasa repede timpul
acum e tot ce-mi doresc
am ramas uitmita de cat de dor imi e de domeniul meu
sincer il las si pe bebe deoparte dar numai sa primesc postul asta
asa mult imi dorec dupa ziua de azi
chiar pot spune ca ma simt implinita
stiu ca nu se compara si poate o sa ma credeti ca sunt egoista ca pun bebelu inaintea carierei dar chiar sunt pasionata de munca mea si dupa 2 ani jumate de pauza asta e tot ce-mi doresc, sa revin
lorena_86 spune:
cosminutza, multa sanatate, fericire si imliniri pe toate planurile iti doresc
La multi ani!