Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai intru sa vad noutatile. dar nu pt altceva
cand ne hotaram pt bb 2, anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna fetele!!!

Am ramas placut surprinsa sa vad atatea fete dragi pe aiciVad ca Paula v-a "scos la suprafata".Gasca de pe vremuri..ce fain

Multumesc frumos pt urari!Sunteti niste scumpe
Lavi,Andreea,Madutza,Bebelu,Roxy,Camcris,Katy,ANca,Paula,Cami_Antonia multi multi pupici

Gaby

Lavi,Cosminutza a facut a doua tura de stimulare,si-a facut ieri de ziua ei Pregnyl si acum e in perioada "de foc".Sa speram ca totul va fi bine de data asta

Pup si le urez succes tuturor aspirantelor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi de asta stau si eu mai mult pe aici
imi aduce aminte de perioada in care eram toate si ne sustineam.
chiar imi era dor sa va vad pe toate aici.

si bafta muuulta sa iasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Cosmi de asta stau si eu mai mult pe aici
imi aduce aminte de perioada in care eram toate si ne sustineam.
chiar imi era dor sa va vad pe toate aici.

si bafta muuulta sa iasa

Multumesc dragutoTrimit multi pupici buburuzei

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna fetele!!!

Am ramas placut surprinsa sa vad atatea fete dragi pe aiciVad ca Paula v-a "scos la suprafata".Gasca de pe vremuri..ce fain

Multumesc frumos pt urari!Sunteti niste scumpe
Lavi,Andreea,Madutza,Bebelu,Roxy,Camcris,Katy,ANca,Paula,Cami_Antonia multi multi pupici

Gaby

Lavi,Cosminutza a facut a doua tura de stimulare,si-a facut ieri de ziua ei Pregnyl si acum e in perioada "de foc".Sa speram ca totul va fi bine de data asta

Pup si le urez succes tuturor aspirantelor!!!

Amos Bronson Alcott

cosmi nici nu stii cat ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai treci pe la noi, chiar ma gandeam ce mai faci, nu am vrut sa pun intrebari indiscrete sa nu deranjez, ma bucur sa citesc despre tine
te rog sa ne anunti ce faci mai departe, cum evolueaza lucrurile, tin pumnii pentru tine sa reusesti, esti o persoana deosebita si meriti din plin sa ti se indeplineasca acesasta dorinta

Mergi la inceput

Camcris

Sigur ca o sa va tin la curent!pupici

Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

paula pai se poate tocmai tu sa tragi chiulu, pe unde umbli gravidut-o, ne-ai parasit sau te-ai furisat la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cosminutza la multi ani, sa fii sanatoasa!!!!!!!!!!

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Camcris , tocmai pe tine am uitat sa te salut, iertare! Tare frumos a fost la aspirante si vad ca inca se scrie f mult!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Andreea se pare ca Rares seamana cu mami! Nu am uitat pozele voastre de la nunta.

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput