Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina foarte frumos, sa-l folositi sanatoase

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dana, eu o sa imi iau centura. indiferent de ce spune medicul.
ronina, speli si aparatorile? sau le-ai spalat? daca da.. cum? de mana, la masina? cum se comporta?
foarte frumos carutul. sa-l folositi sanatosi toti 3.
io-s asa intr-o dispozitie proasta. parca ma dor toate. ma doare mijlocul, ma doare burta, ma doare in capul pieptului (aveti idee de ce?), ma ridic greu de jos.. respir ca naiba.. simt k nu mai pot. uite asa..
maine mi-am facut programare sa imi scot gelul de pe unghii ca m-am gandit eu ca o sa ma descurc greu cu ele cand vine bebe.. cel putin prima perioada va fi greu.. o sa stau cu grija sa nu o zgarii. nu-s lungi, dar prefer sa renunt eu..
poate ma si tund putin. oi vedea.. ce dispozitie am.
stie cineva ceva de amy? nu a intrat deloc de 2 zile.. iar nu o avea curent sau ceva nu o fi ok cu ea?

34s5z

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Happylica: da, am bagat si aparatorile tot in masina. S-au sifonat putin,am sa le calc maine, sper sa nu topesc buretelu' ala sau ce-o fi in interior sa le dea volum.

34+ Bianca

Mergi la inceput

le-ai dat si stoarcere?
ma gandeam sa le bag si eu la 40grade.. cu stoarcere. am emotii sa nu le stric. oricum tb calcate.

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

[quote]citat din mesajul lui marci_mami

Walli: nu e tapet in camera lui Oliver.E vopsit in crem,vernil si albastru si apoi aplicate animalele astea http://www.mytoys.de/FunToSee-Wandsticker-Funberry-Farm-72-tlg/Wandsticker-Wandbilder/Dekoration-f%C3%BCr-die-Wand/KID/de-mt.fu.ca07.01.03/1797091

Drago, maica-mea e in Germania. Poate gasi si in magazin sau doar pe net? Auerbach e in Bayern, parca, iar mami e in Thuringen, dar am rude in Landshut si poate ma ajuta ele. Imi plac tare mult Wandsticker Funberry Farm!!!

33+ cu

Mergi la inceput

Happy: le-am pus si pe stoarcere dar numai 700 rotatii, a fost suficient, le-a stors destul de bine.

34+ Bianca

Mergi la inceput

atunci ma risc si eu sa le bag la masina. mai simplu...

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Dana am marti control la ginecolog,si maine merg la analize si recoltare pt stret B poate simte ceva acolo cine stie vad maine.Oricum eu sunt linistita,daca nasc asta e,sunt la termen in teorie nu?

Ronina imi place la nebunie trio vostru care l-ati ales ,pretul mi se pare ff ok,sa il purtati cu placere.

pupe

nu mai face nimeni buhuhu in seara asta??

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Mada tin pumnii pe maine
Mai stai putin ca acusica apar fetele din club

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

buhuhu

34+ Bianca