Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29
Raspunsuri - Pagina 10
monna3 spune:
Meg tu ai programata cezariana? Parca Dara te intreba... daca da sa ne-o dai si noua sa te trecem pe prima pagina
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
dara76 spune:
Am gasit abonament copii la Regina Maria
http://www.reginamaria.ro/ro/medici-la-domiciliu/abonamente-copii
Pretul la Medicover la screeningul auditiv la copil ar fi 125+135 cu cele 2 metode consecutive OAE si ABR (erau in linkul acela cu screeningul auditiv)
Nu scrie cat e abonamentul pentru copii la Medicover, dar stiam de 350 pe luna parca.
N-am depistat abonament copii Medlife.
Oricum parca toate spitalele astea private-s la cucuieti, ma rog, asa imi pare mie in functie de unde stau.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
magddalena spune:
hello burtici
va salut pe toate,vb de nasteri brr ce emotii,va doresc la toate sa nasteti cum va doriti fara durere si rupturi.Aici la spital unde o sa nasc eu ce imi pare rau ca nu fac nasterea in apa,ca mi-ar fi placut,dar sunt ff ok cu nasterea cat mai naturala,fara medicamente,epidurala daca vreau trebuie sa o programez si ma costa 700 de euro..daca as fi mai fricoasa poate as face si eu,dar sper eu ca suport bine durerea.Eu pierd in continuare din dop,e ciudat..azi i-am aratat si sotului,radea,nu crede pana nu ma duce la spital cred ca
Nu stiu cine ma intreba,parca Dana,da o simt mai jos pe fetita ff jos de cateva zile,chiar jos pe linia chilotului,noaptea mai ales cand stau intinsa pe spate e un chin da ca in codru cu capul.
vroiam sa va intreb de mult,am vrut si eu sa cumpar de pe site-uri mai multe lucruri,dar sotul nu are incredere in produse si la modul cum platesti.Ii e frica ca plateste si ia teapa apoi,voi cum faceti cu platile,platiti cand vine curierul cu lucrurile sau faceti prin banca cu cardul,cartea de credit?'sunt curioasa si interesata sa imi conving sotul ca nu se ia teapa.
dimineata m-am facut fresh,epilat total..a durut ca naiba dar a meritat,acum pot sa nasc linistita
va pup o seara frumoasa.
mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!
monna3 spune:
Mada eu de pe net am comandat carutul, scaunul de masina si multe altele. Aici e o moda comanda pe internet si n-am luat teapa niciodata, dar sincer in Ro nu stiu daca m-as fi riscat.
Aici nu este posibilitatea de a plati cand vine curierul, plata o faci cand dai comanda si noi tot timpul am platit cu cardul. Iti cere numarul de card, codul ala de siguranta din 3 cifre de pe spatele lui si data expirarii, atat. Mai exista posibilitatea sa faci plata din contul curent dar ne-am gandit noi ca in caz de ceva cardul il putem bloca si face altul pe cand la cont e putin mai complicat.
dara76 spune:
Mada, la unele platesc curierul sau posta ramburs, cand vin, dar la altele am platit de multe ori inainte. De cel putin 5 ani, daca nu si mai mult, platesc pe net cu cardul (in avans) si n-am avut probleme pana acum, si din Romania site-uri (farmacii, edituri, alte magazine) si din afara, Amazon, Ebay din Anglia si SUA in general. De obicei se deschide un alt site pentru plati cu cardul, ceva tip secure payments. Plus ca iar stiam ca in 30 de zile sau cam asa poti sa iti anunti banca sa anuleze o tranzactie facuta cu cardul.
La lipsa mea de timp mai am nitel si o sa imi fac si cumparaturi tip supermarket pe net, cred.
Si acum in sarcina jumatate de cumparaturi, daca nu si mai mult, le-am facut pe net, si in Ro si afara, la gramada, unele cu plata in avans, ba cu cardul, ba prin paypal. De obicei prefer cu cardul, ca nu prea stau cu cash dupa mine si atunci cand apare curierul tre' sa alerg dupa cash, asa il tin pe card de debit si platesc cu el.
Dar daca ti-e frica poti alege numai din cele cu plata la livrare de catre curier si desfaci atunci in fatza lui. Ca la posta romana parca nu te lasa sa desfaci pachetul inainte de a plati suma ramburs.
LE:
Cand cumpar de pe ebay sau okazii.ro ma uit la reviewurile vanzatorului la cei cu peste 97% sa zic nu am avut niciodata probleme si am comandat la greu. Ba chiar am comandat de pe ebay un motor de motocicleta de 60 kg de la unii cu reviewuri bune (l-am platit in avans) si i-am pus sa-l trimita la o firma de curierat din Londra cu care am vorbit pe net, aia l-au adus pana acasa, i-am platit si totul a fost ok.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dana_cp spune:
Dia, eu am inteles ca sutn cazuri in care nu se desprinde placenta si atunci trage dr de ea. Insa cel mai natural mod de a naste si placenta este sa ai contractii, contractii provocate de suptul lui bebe. De asta zic eu ca natura functioneaza perfect. Ca daca ti-l lasa pe bebe dupa ce il nasti si incepe sa suga, ti se contracta uterul si placemta iese intacta.
Mersi, JD, si eu ma intrebam cum sta fara sa se ruleze, mai ales cand te apleci. O sa mai caut.
Meg, sunt multe motivele pt care nu vreau la Regina Maria:
- nu au nastere in apa, au travaliul in apa dar te scot la expulzie
- ei sunt aia cu "daca porti 37 nu poti sa nasti normal"
- e de doua ori mai scump decat la Isis si diferentiaza intre nastere vaginala si cezariana (asa ca sunt impulsionati sa se repeada la cezariana ca e mai profitabil)
- dr si personalul de acolo nu au recenzii f bune. Era super acum 3 ani, dar intre timp au plecat cei care au facut din RM un spital de renume
- urasc asistentele care "au experienta 20 de ani, tu taci ca eu stiu mai bine"; din ce am inteles, cam asta e pe neonato si sunt convinsa ca i-ar da copilului lp, moment in care as face mortal combat cu ele..
Bravo, Ronina, ai scapat si de grija caruciorului! Mai ai ceva de luat?
Magdalena, eu te intrebam daca a coborat, da. Cand ai urmatorul control? Nu vreau sa te alarmez dar eu stiu ca toate astea sunt semne de nastere (nu instant... dar nu mai dureaza mult). Mai bine mergi sa-ti vada cineva colul.
Eu cu comanda online platesc curierului cand vine. Nici eu nu ma prea arunc cu cardul pe net, nu il folosesc decat pe booking.com, in rest, si eu stau cu spaima, mai ales ca-mi povesteste Mister cate in luna si-n stele ca el activeaza orecum in domeniu.
Edit: Apropos de regina maria http://www.nastecumsimti.org/2012/02/08/o-nastere-acasa-costa-8400-lei-la-regina-maria/
cu Gaza, DPN 30 Martie
monna3 spune:
Ronina si nu ne arati si noua carutul?
ronina spune:
Dana: doar maruntisuri mai am de luat, gen sutien de alaptat
Monna: pana la urma am comandat tot ce vroiam de la inceput, dar mi se paruse scump... insa n-am mai gasit nimic la fel de usor si cu de toate. Asta e dar pe rosu: http://www.leagane.ro/carucior-espiro-vector-air-3in1-p-308.html
A postat Anda vesti la bulgarasi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=170270&REPLY_ID=7270245
34+ Bianca
dara76 spune:
Dana, thanks, hai c-am mai aflat ceva, cat tre' sa fie glicemia lui bebe in primele zile - peste 45 mg/dl. Pana vine lapticul, isi consuma din rezerve ca sa si-o mentina. Cica la bebeii sub 37 de saptamani si la cei cu mamici cu probleme cu glicemia, sigur nu e safe sa ii lasi fara supliment (la unii bebei produce pancreasul prea multa insulina, invatati dinainte din burtica, si atunci le scade glicemia dupa nastere). Si trebuie verificata glicemia la bebeii sub 2 kg si peste 4 kg (sau peste a 90-a percentila si sub a 10-a) [pagina cu History]:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2724151/
http://emedicine.medscape.com/article/802334-overview
30+ Miruna Sanziana
ronina spune:
Pfff, fetele, ce marfar batran ma simt Am curatat putin mobila din camera bebitei, mai ales patutul care inca era prafuit de la transport, mi-a luat mai putin de o ora, dar deja pufai ca o locomotiva
34+ Bianca