Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29
Raspunsuri - Pagina 12
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina buhuhu 34+ Bianca |
iete sefa clubului
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
dara76 spune:
Cre' ca e devreme :P
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Dati-va cu parerea, am gasit un sezlong care e si centru de joaca, doar ca n-are leganare automata, decat sistem de vibratii: http://reclama/products/458-balansoarsezlong_leagan/8453-tiny_love_gymini_sezlong_cu_centru_de_joaca_cadou_prietenul_mar_marul_andy.mbs
Edit: nu ma lasa, cica e reclama. Cautati-l la chic bebe.
34+ Bianca
wali spune:
Amy e din Ramnicu Sarat, pe unde-s nameti cat casa si unde sunt oameni izoalti. Mai mult ca sigur ca nu are curent si nu poate comunica prin net. Asteptam vesti de la ea, ca sigur nu mai dureaza mult situatia asta.
33+ cu
monna3 spune:
ia sa mai fac eu prezenta, poate mai vin fetele care n-au trecut de multa vreme pe aici sa ne dea un semn:
dia_bi, oana_pdv, marce_penciu, alinac., julisse, emmaella, happyX2, istrategreta, R.Cata, Simvis, buburuza1979, Lorym, trifanauras, Ana_Perianu, jasmin26, laurraa, Alina86, cristoiu, AnaisG, narcisa.s, lakioana, goldstück, ralutzy_che, m1rela1985, mirela88, toma_lly, madalina34, Cris2204, dac_cos
fetelor va asteptam sa ne mai spuneti ceva despre voi
dana_cp spune:
Buhuhu right back at ya :)
Magda, bafta! Teoretic, dupa ce ai 37 implinite esti in termen, deci e ok
L-am ademenit pe Mister, i-am pus un film si l-am adormit Acu' sunt numai ochi si urechi la forum.
Ronina, e ff dragut leaganul dar e cam scump la 350 - mi se pare mie. Eu am zis ca ma incadrez in 250 pt asta.
cu Gaza, DPN 30 Martie
monna3 spune:
Ronina e foarte frumos leaganul , de vibratii nu stiu ce sa zic...
ronina spune:
Dana: e scumput dar daca ai in plan sa iei si un playground, care am vazut ca distreaza bine bebeii, si care e de pe la 100 ron in sus, cam tot acolo ajungi. E drept ca ma gandesc si la posibilitatea ca poate primesc la botez playground si atunci scap de investitia asta
34+ Bianca
aredwynn spune:
Am revenit si eu de la Lamaze, marcata de un filmulet cu o nastere la RM, probabil si din cauza hormonilor... sper sa-mi revin si sa pot dormi bine la noapte... Mi s-a parut SF ca se practica si la privat ca mamica sa fie apasata pe burta de asistenta, sa impinga copilul sa iasa. Nu stiu de ce, dar mi s-a parut barbar. Si mai tare m-a impresionat reactia mamicii cand a iesit copilul. I l-au dat in brate, dar nu chiar imediat, desi ea il cerea. Nu stiu cum m-am abtinut sa nu plang, ca-mi tremura barbia. Apoi l-au luat imediat pe bebe sa-l masoare, cantareasca, etc. si mi s-a parut si asta barbar. Bebele plangea si tremura, asistentele il intorceau pe toate partile, brusc si dur, parca ar fi fost o papusa... in fine... mi-au ramas pe retina imaginile astea... Apoi o apasau pe burta ca sa iasa si placenta si parea foarte dureros, dupa reactia mamicii. A avut si doula alaturi, care o mangaia, o stergea pe frunte, o ajuta sa se ridice sa impinga... mi-a placut asta. Vreau sa vad filmulete cu nasteri frumoase, sa-mi mai ridic moralul.
Dana, am citit si eu povestea cu nasterea acasa. No comment... nu prea ai ce sa spui.
In fine, cu dr a fost ok, i-am spus ca vreau sa incerc sa fie totul cat mai natural, a fost foarte ok, i-am spus de doula, a fost ok si cu treaba asta. Doar cu epiziotomia a ramas ca vedem pe moment (ma rog, stiu ce inseamna asta). Sper sa nu fie toate chestiile astea cu da, facem, din partea tuturor numai asa, ca sa-mi inchida gura si dupa aia tot ca ei sa faca. Oricum, imi voi face un plan de nasteri care va include tot ce am discutat cu personalul medical, ca sa nu spuna ca au uitat.
Ma intreb daca mamicile raman marcate daca sunt tratate naspa in maternitate sau uita si asta.
In rest, bebelica mea e bine, doar ca mi se pare ca a crescut cam putin de la ultima ecografie, sper ca mana din ghips a dr sa fi facut masuratorile aprox, pentru ca eu ma asteptam sa aiba vreo 2800 gr si eco a estimat doar 2600. De fapt, asta mi-a dat peste cap toata ziua, poate de aia sunt mai deprimata acum. Nici nu stiu ce sa fac sa-mi revin.
Anca, 36+ cu Natalia
dara76 spune:
Aredwynn, stii ca orice e peste 2500 g e f. bine si nu prea mai conteaza ce e peste. Si estimarea e un calcul logaritmic in care se introduce circumferinta capului. Daca bebe are un caput mai finut, e cu diferente mari. La fetita din gemenii prietenei mele, care si acum are cap finut (nu mic, nimic anormal) iesea cam 2200-2400 si a avut 3000 g. Oricum ea a fost caz special sa fie geaman asa mare, gandeste-te ca asa ies gemenii, la 2 kg si ceva max si sunt bine merci.
La bulgarasi am si auzit de o groaza nascuti la 2600, o prietena de-a mea a nascut in decembrie fetita de 2600 g si n-a avut niciunul nicio problema. Si tu oricum mai ai pana nasti, bebe mai pune.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*