**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 9

doinita_g spune:
Tatiana, la multi ani si voua petrecere frumoasa!
Eu sunt la serv. pt ca avem din nou caldura...si-am primit o mega cutie...sa-mi fac bagajul (ne muta in alt spatiu)...pot intra eu cu totul...si sa-i fac o
omului diseara...dar stau cam prost la capitolul 'lingerii sexoase'
Teo cand a vazut zapada...are un singur scop...sa se arunce cu capul acolo unde-i mormanu' mai mare
Cu pregatirile...nu-mi bat capul...daca-i muzica, sampanie, tort...ceva friptura si...shpritz...treaba-i buna
...
Astept tortul de la fina...ce va fi o surpriza...i-a adus unul si omului in forma de bust de femeie...acu...sa vad ce forma-mi pregateste mie

MarianaPop spune:
Va spun de pe baricade "Buna dimineata dragele mele!"
Poftiti la si
pentru cine doreste
! Raportez: suntem mai bine, mandruta va sta acasa toata saptamana, sper sa nu ratam pozele pentru 1 si 8 martie...
. E nazdravana foc...de-asta o iubesc asa de mult
.
Doinita, multumesc pentru tratatie . Sper ca ati avut o seara excelenta. Apropo de forma tortului...daca omului i-a adus tzatzisoare tie oare ce forma ti-a adus
?
Tatiana, ma bucur ca ai avut si tu parte de petrecere .
Alina, nici o petrecareala-n doi ?
Mie omu' mi-a cumparat un tortulet inimioara de ciocolata, iar eu aseara i-am facut o pifteluta sub forma de inimioara ...ce s-a mai distrat...
Va si va doresc o zi excelenta!

alina_satena spune:
Hop si eu la taratatie.
Mas bucur pentru voi fetelor.
Eu de Valentine's Day am primit un telefon si o noapte de

MarianaPop spune:
Alina, !
Melodia pe care o asculta ieri domnisoara Bianca ...

alina_satena spune:
Ms Marianahttp://www.google.ro/imgres?q=vodafone+555+blue&hl=ro&sa=X&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=2Zymuh_8Ff90JM:&imgrefurl=https://www.vodafone.ro/shop/vodafone-555-blue/35490014.35490025.pr&docid=q-MKgE-DddWaNM&imgurl=https://www.vodafone.ro/shop/images/phones/vodafone_555blue/vodafone-555blue_320x520_1.png&w=320&h=520&ei=TG87T5X-JIr0sgbn6dnfBg&zoom=1&iact=rc&dur=540&sig=115508705218865074111&page=1&tbnh=162&tbnw=100&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=85&ty=80&biw=1280&bih=902
Asta este telu

doinita_g spune:
Buna fetelor!
Mariana ma bucur pt corcodusha nazdravana ca e mai bine
Pai...tortul va veni sambata...si eu is tare curioasa la forma...
Aseara a fost superrr...ne-am distrat noi 3...dans la maxim, prajitura, lumanari...o friptura, un vin rosu...si apoi a mai fost ceva...
...cu omu'...
Alina pt noaptea trecuta...tine-o tot asa
Tatiana, Nyny, Magda...la voi cum a fost?

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Va poftesc la aromate si fierbinti!
Ieri am fost la banca pentru o tentativa de refinantare si...esec total...
. Apai cand intri in "vartejul" datoriilor nu te mai scapa nimeni...te afunzi din ce in ce mai mult...
. Ce buna ar fi fost o mostenire...
. Eh...sa trecem peste...sanatate sa fie ca restul...
.
Am reusit sa-i cumpar Biculinei pijamaua mult dorita cu Tweety.... Doamne ce multumire sufleteasca am avut ca am vazut-o asa de fericita
...bineinteles ca ii era somn de la 19:00...
.
Doinita, te-ai mutat la noua "casa" la munci ?
Tatiana, astept sa ne povestesti cum a fost la petrecareala.... Fetele cum mai sunt
?
Alina, am o rugaminte ...sterge mesajele in care ai link-ul acela lungan, s-a latit pagina si e mai greu de urmarit asa.
Nyny, Magdalena, Discordia, Ioana !
Va doresc o zi linistita !

Gherman_in spune:
Buna dimineata,sunt racita cobza.La petrecere am fost cu o lochita scurta pana-n "chiur",imbracata sumar,m-am crezut la 18 ani,si am pus-o de mamaliga
,amu trag ponoasele.Am mancat cu pofta tot ce s-a pus pe masa,asa de gustoase au fost bucatele,de aspect sa nu vorbesc,am mai baut si ceva licoare dulce
,si la urma cine moare?A fost si o tentativa de
,terminata cu esec total,ca nu eram in stare,omu era cu chef de zile mari,cica se gandise la mine toata ziua la servici
,si uite-asa s-a gatat petrecerea