**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 8

nyny spune:
Am dus-o si eu pe Mara azi la gradi dupa aproape 2 sapt de pauza. Credeam ca vor veni putini copii, chiar dimineata cand am dus-o mai venise inaintea ei doar un baietel , dar cand am luat-o... era clasa plina.
Vreau sa dispara toata zapada, m-am saturat... parca suntem toti intr-o letargie cronica
. Nu merge treaba deloc
.
Mamica fericita de Mara si de David

Gherman_in spune:

alina_satena spune:
La Multi Ani Doinita eu va ofer azi cafelele si ceaiurile
.
Doinita sa fii sanatoasa,puternica,intelegatoare fericta si implinita

nyny spune:
LA MULTI ANI DOINITA !!!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi tie !
Mamica fericita de Mara si de David

MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor !
In primul rand doresc sa-i transmit sarbatoritei de astazi Doinita, LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire si bucurii, sa ti se implineasca tot ceea ce iti doresti..
Asteptam tratatia...
Fetelor, incepem sa ne revenim...sunt acasa, mi-a dat voie sa mai stau si astazi. Da, Tatiana, imi iau zile de co doar pentru curatenie, bolesnitza si cand e Bianca bolnavioara...asta e.... Sunt inca la tzol de pija...ii pregatesc mandrutei masa de fructe, aranjez paturile...cu bucatareala mai usurel...fac doar o garnitura, trebuie sa-mi verific si mesajele de la munci...cam asta am de facut azi...
Va multumesc inca o data pentru urari !
Insanatosire grabnica bolnaviorilor !

alina_satena spune:
Mariana ne bucuram ca esti acasa si esti mai bine,poate intri putin mai desc astazio ciorba de perisoare si un spanac ptr pitica

doinita_g spune:
Fetelor, multumesc din suflet de urari!
Si...va invit ...sampanie, tort
Acum sunt infundata in munci...dar recuperez eu diseara...si sambata avem petreceri!
Abia astept...sa dansez
Azi il astept pe omu' cu surprize

Gherman_in spune:
,abia m-am intors de la coifure
,ma pregatesc sa ma intalnesc cu iubitul intr-un cadru romantic
,alaturi de fini,sa sarbatorim nitel de ziua indragostitilor,(si mai facem si nitcaiva ani de la cununia civila)