**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 7

alina_satena spune:
Tatiana presupun ca Mariana e cu biculina aacasa,sa speram ca va veni cu vesti bune,restul fetelor cred ca au treburi

magdalena67 spune:
Buna, cam liniste pe aceasta crenguta. Tatiana tare ma bucur ca sunteti acasa, chiar daca mai sunt probleme, or sa se rezolve repede. Daca continua asa cu zapada, cred ca mai bine ramanem la servici, ca nu prea vad cu ce o sa ajung acasa, mai ales ca a venit un furnizor si zicea ca, colentina e blocata.

doinita_g spune:
Salutare fetelor!
Intr-un final am ajuns si noi acasa...sambata dupa ce am fost blocati in Bucuresti sapt trecuta
Am citit doar pagina din urma...
Sanatate multa tuturor puiutilor bonaviori
Sunt presata de 1001 munci la serv. dar am intrat putin sa va spun ca noi suntem ok, Teo nu merge la gradi...la munte a fost foarte bine si frumos cu exceptia...plecarii cand nu aveam alternative...
Acu vad ca iar au inchis astia drumurile...adica bine ca am ajuns acasa...sau cine stie, poate era mai bine in Buc...

MarianaPop spune:
Buna ziua si de la noi !
Fetelor multumesc ca v-ati gandit la noi ! Sa va spun cate ceva de noi...Biculina sa speram ca merge spre bine. Ne-am luptat cu temperaturi de 38.8 si eu si ea...
Sambata era chiar bine, duminica a inceput sa raguseasca, ieri sa tuseasca, astazi a venit doctorita si ne-a consultat pe amandoua. Ei i-a schimbat tratamentul de la spital, m-a trecut si pe mine pe antibiotic (ieri n-am putut sa ma dau jos din pat)
. Deci raspandaca ne-a torpilat pe toti
...pe buni a sarit-o de data asta
. Sper sa ajung maine la munci...
.
Doinita, slava Domnului ca sunteti ok cu totii !
Tatiana, sanatate multa puiutelor ! Ati trecut si voi prin niste episoade...
si va doresc o zi buna in continuare. Fug in scutece ca am o durere de spate...

alina_satena spune:
Mariana insanatosire grabnica si Doamne ajuta sa va fie bine cat mai repde si pe mine m-a luat raceala

Gherman_in spune:
Oare de ce-si fac de cap virusachi astia la -15 grade?In loc sa stam linistiti la sanius,stam in casa si behaim.Iarina,cu toate siropelele si antibioticul asta,s-a stricat la burtica,zice ca o doare tare burtica
,face doar apa
,ii dau Smecta in ceai de menta.Voi ati trecut prin asa ceva?Ca noi nu prea am avut dea faca cu astea.Ce ati dat in cazul asta?
Mariana,
,va tinem pumnii sa va faceti bine.Dupa cum am observat,tu numai in cazuri din astea stai acasa,restul numai pe baricade,la servici.Pai asta-i treaba?

nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Oare de ce-si fac de cap virusachi astia la -15 grade? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tatiana |
Of of dati dintr-una in alta. Si-a distrus flora microbiana de la AB cel mai probabil. Poti sa-i dai pt refacere ori pliculete de Biotics sau Linex ... ori www.magazin-naturist.ro/medactiv-secom-pretuim-sanatatea-/colostru-cu-probiotice-50g-secom--5025" target="_blank"> Colostru cu probiotice un produs foarte foarte bun (chiar si pt imunizare).
Pupam fetele frumoase

Mamica fericita de Mara si de David

nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Buna ziua si de la noi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Insanatosire grabnica atat tie cat si corcodusei!

nyny spune:
citat din mesajul lui doinita_g Salutare fetelor! ![]() Intr-un final am ajuns si noi acasa...sambata dupa ce am fost blocati in Bucuresti sapt trecuta ![]() Am citit doar pagina din urma... Sanatate multa tuturor puiutilor bonaviori ![]() Sunt presata de 1001 munci la serv. dar am intrat putin sa va spun ca noi suntem ok, Teo nu merge la gradi...la munte a fost foarte bine si frumos cu exceptia...plecarii cand nu aveam alternative... Acu vad ca iar au inchis astia drumurile...adica bine ca am ajuns acasa...sau cine stie, poate era mai bine in Buc... ![]() ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |

Bine ati revenit! Ma bucur sa citesc ca sunteti bine, ati fost la limita cu inzapezirea. Ce bine-i acasa, nu

nyny spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana insanatosire grabnica si Doamne ajuta sa va fie bine cat mai repde si pe mine m-a luat raceala ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
offf... si tu? Ai grija de tine, baga niste ceaiuri, ceva... poate daca o iei din pripa reusesti sa pacalesti raceala.