**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 6

nyny spune:
cum sa zic? Incep cu noapte buna
?
Va multumesc mult pt cuvintele de incurajare si urarile de sanatate pt fratele meu.
Mariana sanatate multa pt tine si Bianca, poate nu se agraveaza durerea in gat. Stai linistita, nu ma supar daca mai arunci cate un ochi pe la vecini
. Oricum de fiecare data cand scriu acolo si nu vin si pe la voi ma simt cu musca pe caciula... acum ca m-ai si de deconspirat chiar m-am facut de rusinica
. Se intampla ca sunt iar intr-o perioada d-aia full, numai pe la miezul noptii(ca si acum de altfel
) sau in weekend mai reusesc si eu sa bag un pic de forum in viteza. Sincer imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des.
Tatiana grea incercare pt voi. Sanatate multa si aveti grija de voi.
Alina be strong, treceti voi si de certurile astea ca doar aveti experienta.
Magdalena subscriu la cele spuse de Mariana. Se pare ca esti o bunica de nota 10. Bravo, asa si trebuie.
Maruscha mea are aproape 10 zile de cand n-a mai mers la gradi de cand cu epoca asta glaciara. Abia astept sa o duc iar de luni... e super mega extra plictisita, mai ales ca acasa nu prea putem noi sa ne destrabalam cu carioci, acuarele, plastilina, etc pt ca ne tabara Tarzan care roade, distruge, mazgaleste tot ce prinde in cale
. La desene nu o las sa stea toata ziua, afara nu putem iesi
... vreau sa vina primavara
.
Ma duc la ca sunt rupta de oboseala. Va
. Aveti grija de voi.
Mamica fericita de Mara si de David

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Va las cafelutele in fuga....
Sunt zombi, am avut o noapte de cosmar cu temperaturi mari . Sunt la munci dar nu pentru mult timp, termin ce mai am de facut si la 08:15 vira acasa la copila...Nu mai astept sa intru la doctorita dupa amiaza, o sa o duc la urgente...
. Nu-i curge nasul, nu tuseste in schimb acuza dureri in gat
. Cred ca e vre-un carcaiash, ieri cand am luat-o de la cresa o colega de-a ei avea 38.8 la ora 16:00...
.
Nyny, !
Va si va doresc o zi buna
!

magdalena67 spune:
Buna dimineata!
Sanatate multa Mariana pentru puiuta mica, sa va faceti repede bine, si sa scada febra.

nyny spune:
Neatza si haideti la cofee fierbinti...
Mariana, Tatiana ce mai fac printesele? Sunteti mai bine? Haideti cu vesti bune.
Mamica fericita de Mara si de David

alina_satena spune:
Neata hop si eu pe aici.
Nyny ce mai face fratele tau?cum se mai simte?
Mariana cum se simte corcodusha?
doinita unde esti mami?
Magdalena voi ce faceti?
Discordia ne-ai parasit?

Gherman_in spune:
Neata si de la noi.Doamne da sa se faca bine toti copilasii,greu ii cu ei.Ne-am intors si noi de la Cluj,Daria mai tuseste putim,a fost cu pneumonie interstitiala spastica si insuficienta respiratorie gradul 1.Cand am ajuns acasa am gasit-o pe Iarina lata,tusea ca magarul,i-am facut aerosol(se pare ca am facut cu ce nu trebuia),au inceput niste crize cu dispnee,tuse urata,tahicardie.Am sunat dr.de fam.si m-a trimis de urgenta la spital.Nu a internat-o,ca nu a fost cazul,dar spre dimineata a facut febra 40.E pe antibiotic,tuseste,cred ca are si ea pneumonie.Cateva fetite de la Daria din grupa sunt internate si ele tot cu pneumonie.Deci sunt si eu zombi
Cu zapada stam binisor.La voi cum e?

alina_satena spune:
Tatiana ma bucur caq Daria s-a facuy bine,biata Iarinasi nla noi ninge de sambata
eu trebnuie sa ajung cu delia la alergolog ddar pe frigu asta nu jma risc cu toate ca este la 2 statii de noi

Gherman_in spune:
Oare restul fetelor pe unde sunt?Au ramas inzapezite?
Mariana,cum sunteti?Ce face Biculina?

Gherman_in spune:
Las-o Alina,nu o mai scoate afara.Si noi trebuie sa mergem la alergolog,dar mai asteptam sa treaca zapada.Noi ne ducem in Timisoara.Trebuie sa faca si ea testele.Voi le-ati facut?Cum sunt,dor?Ca Daria are alergie deja la ace