**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si eu la fel mi-as fi dorit pentru Delia dar daca nu se poate ne descurcam cum putem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Ms Mariana,este a nu stiu cata oara cand ea spune sa ne separam si apoi tot ea numai vrea sa fim separati,mie imi convine.
Acum vreo 3 saptamani mi-a spus ea mie ca noi facem ce facem facem putin piata(piata insemnand facut piata in valoare de 300 lei)mergem la hipermarket facem cumparaturi adica dero,chestii de igena,de curatenie pentru casa si toate celelalte ulei,zahar si ce mai e nevoie(insumand 300 de lei)dam in casa partea noastra de cheltuieli 250 de lei plus ca doar noi platim cablul adi 54 de lei si ca dupa ce facem toate astea pe noi nu ne mai intereseaza daca ea are bani.
Dar spuneti si voi daca lucrurile astea adunate nu sunt destul.
Adunate insumeaza 850 de lei plus banca care o platim vreo 700 de lei si noi ramanem si dp ce mai dam ce mai avem de dat cu 200 de lei toata luna.
si fratemiu se imbraca se distreaza si da 250 de lei toata luna si in astia intra intretinerea ,lumina si mancarea.
Eu nu cred ca o singura persoana poate trai cu 150 de lei pentru mancare toata luna.

Deci eu numai stiu ce sa spun,am ajuns la capatul puterilor

http://alinahandmade.blogspot.com/

Pastreaza bonurile de cumparaturi si demonstreaza-i ce sume cheltuiti voi. Asterne-i pe hartie cheltuielile lunare in detaliu ca sa vada situatia negru pe alb. Faci tabel centralizat cu ce cotizeaza fiecare si il afisezi la vedere. Poate asa o sa ii faci sa inteleaga aportul vostru substantial.

Mergi la inceput

Am facut si asta si ea spune ca tot noi cheltuim pe prostii si ea tine casadeci nu vrea sa vada ca noi nu stam pe banii eivrea sa fie cum spune ea

Mergi la inceput

Citat:

Am facut si asta si ea spune ca tot noi cheltuim pe prostii si ea tine casadeci nu vrea sa vada ca noi nu stam pe banii eivrea sa fie cum spune ea

Hai ca m-am prins... cred ca ea vrea sa detina intru totul cotrolul si n-ar mai avea nimic de comentat daca v-ar administra si banii vostri (sper sa ma insel)...

Mergi la inceput

Mariana din pacate nu te inseliea vrea sa controleze pe toata lumea.
Dar de acum nu va mai fi asa,abia astept sa fie fie fiacera cu mancarea lui si toate separat.

Mergi la inceput

pe aci va las o fierbinte sa mai prindeti energie si va astept la o

Mergi la inceput

Citat:

pe aci va las o fierbinte sa mai prindeti energie si va astept la o

Multumesc pentru coffee ! Iaca fac o lista cu niste homeopate ca niciodata nu le am la indemana pentru administrare preventiva.... Ma gandesc la Biculina ce-o fi facut azi...poate n-o mai doare gatuletul...

Mergi la inceput

Mariana stai linistita ca va fi bine da-i niste vitamina C cu propolis pentru gat sua niste pastilute cu echinnaccea sau cu albastru de metil.
nit si balaurul acasasi pana la 9 diseara cand vine al meu sot tre sa stau in camerak nu am chef sa dau ochii cu ea ca mie asa o scarbade oamenii prefacuti

Mergi la inceput

Citat:

Mariana stai linistita ca va fi bine da-i niste vitamina C cu propolis pentru gat sua niste pastilute cu echinnaccea sau cu albastru de metil.
nit si balaurul acasasi pana la 9 diseara cand vine al meu sot tre sa stau in camerak nu am chef sa dau ochii cu ea ca mie asa o scarbade oamenii prefacuti

Alina, ! Cam astea erau si in lista mea...in plus o sa mai iau panadol, coryzalia, homeogene 9...sa le am acolo pentru orice eventualitate. La mine persista o problema , sunt intotdeauna "pe stoc zero" cand e vorba de medicamente, tampoane si batiste de hartie...

Mergi la inceput

O baba surda se urca in tramvai, la un moment dat vine controlorul.
- Biletul la control, va rog!
- Ce zici, maica?
- Biletul la control!
Baba se intoarce catre o tanara si intreaba:
- Ce zice, fa maica?
- Zice biletul la control pentru ca dansul e controlor.
Baba se intoarce suparata catre controlor si zice:
- Si eu sunt contra lor, maica, dar ce dracu sa le faci...!?

Mergi la inceput