**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Buna dimineata,sunt racita cobza.La petrecere am fost cu o lochita scurta pana-n "chiur",imbracata sumar,m-am crezut la 18 ani,si am pus-o de mamaliga,amu trag ponoasele.Am mancat cu pofta tot ce s-a pus pe masa,asa de gustoase au fost bucatele,de aspect sa nu vorbesc,am mai baut si ceva licoare dulce,si la urma cine moare?A fost si o tentativa de ,terminata cu esec total,ca nu eram in stare,omu era cu chef de zile mari,cica se gandise la mine toata ziua la servici,si uite-asa s-a gatat petrecerea
Fetele sunt mai bine,Iarina mai tuseste,dar acceptabil.Le dau ridiche neagra.
Doinita,cu ce te-a cadorisit randunoiu?
Mariana,noi am aranjat deja petrecerea pt.Daria la un spatiu de joaca pe 1 martie,are tort cu Tweety,poate-i caut si eu pijamale.Unde le-ai gasit?
Magdalena,Nyny,la voi?
Alina,ce mai gatesti azi?

tatiana

Draga de tine.... Iti trimit un coctail de inzdravenire.... Ar fi fost buna o maleta pe gat, nu? Eu rad cu fetele de la job...cand e vorba de petrecere...ca-mi pregatesc rochia cu spatele gol si pentru orice eventualitate imi iau maleta ca sa nu-mi fie frig.... Lasa ca recuperati din mers.... Pijamalele le-am cumparat de la Lidl...le ochisem de mult...

Sa te faci bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Mariana nu m-am mutat pt ca cica nu se stie care-i locul meu...si m-am saturat de atata praf...
Sa poarte sanatoasa Biencutza pijamalele...Teo din pijamale se imbraca doar cu bluza...doarme in fundul gol...nu suporta nimika pe la poponet...
Tatiana...pai bine zice Mariana...o maleta...si niscavai gogoshari,ceva...pt shale ...si erai 'protejata'...sanatate multa si acu treci pe 'aspirina saracului'.
sanatate si atomicelor...sa le treaca tusea...Teo ii vine sa dea la peshte de la ridichea neagra
Cadoul a fost...placut...

Mergi la inceput

Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul, las-o in pace: are gripa !!

Doinita,! Ce-or fi avand fetele noastre de prefera buciulinele goale ? Bianca doarme asa in we... dar cu sosete in picioare...

Alina, s-a racit cafeaua...pe unde umbli ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

eu am fost la piata fetelor si apoi merg sa ma intalnesc cu o clienta la Romana.
O zi full.
De gatit habar n-am ce sa gatesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

eu am fost la piata fetelor si apoi merg sa ma intalnesc cu o clienta la Romana.
O zi full.
De gatit habar n-am ce sa gatesc

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, salutare ! Daca te ajuta...eu astazi fac fasole batuta cu rantas. M-am gandit si la meniul pentru we: ciorba de pui, ghiveci si plachie de peste.
Mai ai un mesaj de sters !
Sa ai o zi plina de satisfactii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana de abia am terminat fasoalea batuta.
Am o ciorba de perisoare.
Cred ca voi face niste snitele din fleica de porc.

Mergi la inceput

Hai ca-i tare Biculina...auzi la ea...in fundu' gol dar cu sosete
Mariana, oare ce ne facem cu ele pe la vreo 15 ani???
Aseara am facut un pui 'infipt' la cuptor...asa ca azi mai avem ceva mancare...tb sa verific cum stau cu 'zeama' ...
Daca sambata avem chef...tb sa incropesc ceva pt halemos...ca se aduna ceva gashca...
De luni intentionam sa o ducem si noi pe Teo la gradi...dar mai vad cum ii vremea...
In curand se apropie ziua ei...deja i-am rezervat la un loc de joaca...desi sunt mai multi adulti decat copchii
Parca la 4 ani se mai face un vaccin? Sa vad ce patesc atunci cu Teo ca are oroare de injectii...si habar n-am cum s-o pacalesc

Mergi la inceput

O perla de la Teo:

'Mami, cati ani am eu?
Mai ai o luna...si faci 4 ani.
Adica, acum n-am nici un an, mami?'

Mergi la inceput

Nu stiu daca v-am zis de filmul 'MAMA MIA'...o comedie draguta cu muzica ABBA...
Ne-am uitat in we...si m-a bine dispus

Mergi la inceput

Alina, !

Doinita, vai de noi...trebuie sa ne pregatim inimioara pentru eventualele "surprize"....
In privinta petrecerii de aniversare nu ma incumet la a inchiria un loc de joaca.... Cand ma gandesc la ce debandada o sa fie.... Nu-mi mai planific nimic...anul trecut a fost bolnavioara chiar de ziua ei si nu prea ne-am bucurat din tot sufletul...am petrecut acasa cu cativa apropiati.
Si la noi o sa fie jelanie mare la vaccinul de la 4 ani....
De film ne-ai spus inainte de pleacarea la munte . Ai reusit aseara sa te uiti la prima tv la "Serendipity"? E un filmulet lent dar placut de vizionat. Eu am descoperit ca pe Diva a inceput seria "Anatomia lui Grey" si sunt calare si pe ala de la ora 20:00 .

Mergi la inceput