**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 18

MarianaPop spune:
Salutare dragelor !
Alina, dk tot s-a hotarat al tau sot eu zic sa faci cum spune el . Poate experienta asta va fi benefica pentru toti trei
. Bafta la alergolog
!
Discordia, bine ai re-venit cu vesti bune. Sa o tineti tot asa
. Nu e devreme sa le ghidam pasii catre bastonase si ooshoare...sper numai sa nu se plictiseasca inainte de vreme
. Sotul tau e practic, rezolva doua cadouri intr-unul singur
. Succes la intarcare, o sa treaca si perioada asta
.
flacaiashului Dragos sa treaca mai usor peste perioada asta. Cand ma gandesc ca eu n-am avut nici o problema cu Bianca...s-a intarcat singura...cand eram in co la munte, a refuzat si de atunci nici n-a mai cerut tzizti.
Tatiana, iti trs. PM ca sa nu "zapacim" fetele cu meniurile noastre . Lasa ca iti scoti tu "parleala" mai devreme sau mai tarziu
.

discordia spune:
Legat de abecedar, m-am gandit si eu la aspectul asta ca atunci cand va merge la scoala va sti si nu va mai fi atenta, dar pe urma m-am gandit ca timpul alocat lectiilor la scoala este scurt, iar educatoarele nu au timp sa se ocupe de toti copiii cum trebuie, asa ca am zis eu ca nu strica daca stie dinainte.
Eu tin minte ca atunci cand am mers la scoala stiam sa scriu si sa citesc, iar acest lucru mi-a prins bine. Acum om vedea cum va fi, sper sa nu se simta copilul traumatizat si sa-mi reproseze cand va fi mare

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Legat de abecedar, m-am gandit si eu la aspectul asta ca atunci cand va merge la scoala va sti si nu va mai fi atenta, dar pe urma m-am gandit ca timpul alocat lectiilor la scoala este scurt, iar educatoarele nu au timp sa se ocupe de toti copiii cum trebuie, asa ca am zis eu ca nu strica daca stie dinainte. Eu tin minte ca atunci cand am mers la scoala stiam sa scriu si sa citesc, iar acest lucru mi-a prins bine. Acum om vedea cum va fi, sper sa nu se simta copilul traumatizat si sa-mi reproseze cand va fi mare ![]() Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010) |
Te-ai gandit bine

alina_satena spune:
Mariana eu am niste pitici pe creier ca sa spun asa,pana nu rezolv problema comunicarii dintre noi,si sa incercam sa ne sprijinim reciproc.
eu interleg sa fii impreuna si la bine si la greu la el sa faci cum vrea el si nu suporta cand stie cand nu are dreptate.
Dar prefer sa le iau treptat,dar de acum situatia va fi altfel intre mine si eladica eu voi incerca sa fiu mai indiferenta sa numai pun la suflet toate rautatile lui.

Gherman_in spune:
Multam Mariana,e faina dieta,si nu mi se pare nici prea incarcata,pot sa mai fur si eu ceva de pe acolo

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana eu am niste pitici pe creier ca sa spun asa,pana nu rezolv problema comunicarii dintre noi,si sa incercam sa ne sprijinim reciproc. eu interleg sa fii impreuna si la bine si la greu la el sa faci cum vrea el si nu suporta cand stie cand nu are dreptate. Dar prefer sa le iau treptat,dar de acum situatia va fi altfel intre mine si el ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, n-ai nici un pitic

Comunicarea intre voi exista ca doar nu stati unul cu spatele la celalalt cand sunteti amandoi in camera. Esential este cum poti imbunatati aceasta comunicare. Indiferenta fata de el nu e chiar solutia perfecta. Asa cum probabil sunt lucruri care te deranjeaza, te afecteaza asa si sotul tau se poate simti deranjat si ranit de alte lucruri. Important este sa vorbiti despre asta si sa va menajati pe cat posibil. El nu-ti poate sa-ti implineasca toate asteptarile pe care le ai de la el sau de la viata. O parte din ele iti revin si tie sa le implinesti. Este important sa apreciezi putinul pe care ti-l ofera chiar daca nu este neaparat ceea ce-ti doresti daca iti aduce ceva benefic in viata, este foarte important un feed-back pozitiv faptelor sau cuvintelor lui. Sa stii ca cearta, conflictele pe diverse teme au si ele rolul lor, pot fi un prilej de a deveni flexibili, de a va intelege unul pe celalalt dar trebuie sa fie in limita demnitatii personale si a respectului reciproc. Trebuie sa stabilesti pe ce baza se sustine relatia voastra, de exemplu dorinta de a depasi impreuna problemele aparute, dorinta de a va ocroti relatia, dorinta de a ramane impreuna...

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Multam Mariana,e faina dieta,si nu mi se pare nici prea incarcata,pot sa mai fur si eu ceva de pe acolo ![]() ![]() ![]() tatiana |
Sa-ti fie cu folos

Spor la aspirari

Gherman_in spune:
Am gatat si eu etajul de facut,mama a facut ciorba pe costitede porc mistret(ca la noi se mananca vanat)si neste snitele
,da ma abtin,amu vreau sa o duc in Deva pe la magazine,pana luam fetele de la gradi.Si poate gasesc si eu ceva "copertina"
de pat cu perini pt.dormitor.Si o carpetica,ceva...Daca a plecat randunoiu,am dat iama-n bani

doinita_g spune:
Buna fetelor!
Mi-am facut 1001 nervi la munici...nimic nu merge...asa ca o intind acasa
Tatiana spor la cumparaturi...sa nu golesti cardul de tot
si noi am dat azi 12ron pt concurs Teo
De cand a reinceput gradi au inceput sa sara si banii: poze, cadouri, reviste, concurs......
pe toata lumea