--> --> -->

**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata!

Poftiti la !

Azi sunt mai optimista..., am citit un articol in "adevarul" care m-a facut sa mai sper ca pot schimba ceva in privinta ratelor lunare. Bnr-ul a emis noi norme de creditare, pentru cei cu venituri medii, pentru imprumuturile de nevoi personale. Acum astept sa vedem ce "politica" vor aplica bancile . Ce bine ar fi sa rezolv... sa mai scap din cocoasha de pe spinare .

In schimb aseara m-am vazand un reportaj la , cu evaluarea copiilor care urmeaza sa implineasca 6 ani. In functie de rezultatul evaluarii ii mai lasa inca 1 an la gradi ori le recomanda inscrierea la clasa 0 sau clasa 1. Nu stiu...eu asta o consider o idiotenie...auzi evaluare psihologica.... Partea buna e ca testul asta se sustine numai daca parintii sunt de acord.

Ieri cand m-am dus la cresa era un miros de vopsea/diluant de te trasnea la capatzana ...eu nu stiu cum au rezistat copilasii acolo...Si era un curent pe hol...cica aeriaseau, am bagat un "turbo" la schimbat copil...Fara cuvinte...te lupti cu morile de vant...inteleg sa renoveze dar nu cand sunt copiii acolo . In schimb mandra mea era numai un zambet si bucurie, iubirea mea . As vrea sa mai fiu copil, sa nu stiu ce-i supararea ci doar candoare, vise si povesti. Biculina imi transmite intotdeauna din energia si veselia ei .

puiutilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Hop si eu la tratatie eu aseara am tras o sperietura groaznica am crezut ca Delia are pojar sau ceva de genul astaastqazi vom merge la alergolog sa vedem ce ne va spune si dansa.
Mariana, Montelukastul se da gratis daca ai reteta medicala ptr el am intrebat la farmacie aseara.
Astazi o portie asa de dimineata de cearta cu al meu sot,ia venit ideea sa ne mutam cu chiriek el cand yi vede pe ai mei prin casa ii vine sa le dea cate una in gura si deja sunt intr-un stres continuu cu copilul cu el cu parintii cu toata situatia sincer deja numai pot va rog sa ma credeti il inteleg si pe el dar intelegere din partea lui pentru mine=0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna!
Am revenit si noi pe baricade.
Suntem bine cu totii, nu avem probleme cu virusii si sper nici sa nu avem prea curand. Eu oricum pe Claudia nu am dus-o anul asta la gradinita decat 3 zile ca pe urma a venit viscolul, iar de luni ma tot cert cu randunoiul meu sa imi scoata masina din garaj sa ma duc si eu linistita la munca si sa duc si fata la gradi, iar el nu si nu, sa mai astept pana pe 1 martie. Cica ala e cadou de 1 martie. Aseara m-a sunat educatoarea sa duc fata maine la gradi ca vine un fotograf sa le faca un tablou cu toata grupa si nu sunt prea multi copii, doar vreo 8.
In rest, mergem in continuare cu dansurile, este cea mai mica de acolo si mi-e asa draga ca e tare constiincioasa
Daca tot am stat acasa, eu i-am cumparat un abecedar si ne-am apucat sa lucram ousoare, liniute, bastonase etc.
Cei din familie imi spun ca am pretentii prea mari de la ea, dar eu zic ca acolo cateva randuri pe zi nu are ce rau sa ii faca

Zilele astea eu sunt asa intr-o pasa proasta rau de tot, vreau sa il intarc pe Dragos si ne e tare grau la amandoi

Mergi la inceput

Alina, dar doar pentru rosu in gat v-a dat antibiotic?
Mie mi se pare prea mult, sincer, nu mai bine mai consulti si un alt medic?

Mergi la inceput

Discordia bada da si de asta o voi intreba si pe alergoloaga sa vad ce spune si ea si apoi yi voi da augumentin.
Sper sa ne dea doar niste pufuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata!Mariana,vreu ceva de mancare,da-mi reteta!Azi sunt pe lactate.Am ramas singura pt.3 zile,omu n-a vrut sa ma ia cu el in Olanda.S-a dus la meciul cu ,e a treia oara cand zice pas.Ca cica-s numai barbati.Si ce daca,nu era musai sa ma duc pe stadion.Ma descurcam si singura prin imprejurimi.Dar il taxez,stai sa se iveasca ocazia,niste gagici pleaca o sapt.in Milano sau in Viena.Si atunci ma duc si eu.

Azi am platit la grad un concurs 12Ron de fiecare.Eu totusi consider ca Iarina e prea mica,dar daca au cerut,asta e.Vedem cum se descurca.
Alina,da-i Nurofen in loc de Ibalgin,e mai bun,cu toate ca subst.de baza e ibuprofenul.Ibalginul are numai prostii in el.Chestia e ca Nurofenul nu se compenseaza.Cu chiria ce mai astepti,daca al tau sot e hotarat?Poate scapati de stresul celor din casa,si o sa fiti mai linistiti,poate o sa va intelegeti mai bine.Zic si eu.

Mergi la inceput

Discordia.ala e cadoul de Martie?O ?Cam raruti randunoii care fac cadouri din asteaLegat de abecedar,nu e repede,doar ca o sa se plictiseasca la scoala,si nu o sa mai fie atenti.

Mergi la inceput

Discordia,ne pui si noua neste pozici?

Mergi la inceput

Tatiana, nu, cadoul nu e o masina, e scoaterea masinii din garaj
Ideea e ca eu nu am mai condus pe gheata/zapada/polei si cum la noi in oras mai avem din astea pe anumite stradute, ii e frica omului sa ma lase sa conduc eu masina in astfel de conditii. Si sa fie sigur ca nu plec cu masina a bagat-o in garaj de vreo doua saptamani. Iar eu din garaj nu ma incumet sa o scot deoarece iti trebuie nitica indemanare si pana prind eu experienta... Intelegi acum, da?
Iar legat de pozici, ne puteti vedea pe facebook, dati cautare dupa numele pana steliana. Bine, sunt poze doar cu copiii, dar pana ma invrednicesc eu sa pun pe contul comun...

Mergi la inceput

Tatiana momentan noi suntem plini de datorii,i-am spus ca daca vrem sa ne mutam trebuie sa avem niste bani stransi ca daca doamne fereste ramanem descoperiti sa avem pe ce sa ne bazam nu doar sa spunem din gura prefer sa gandesc de o mie de ori si sa spun odata.Asta este un lucru la care trebuie sa iei toate rele in calcul.
Eu asa gandesc ca mai intai trebuie sa pui ce ai in balanta si ce ai putea sa ai si cum ai putea sa stai in chirie dintr-un singur salariu.
Nu stiu,voi aveti mai multa experienta ca mine in casatorie dar sa fii jignita sa fii adusa la culmea disperarii sa nu ai parte de pic de intelegere din partea lui sa se astepte sa faci tot si apoi sa iti spuna hai cu chirie mi se pare prea mult,am mai avut o discutie de genul asta si i-am spus ca daca nu ne rezolvam probleme dintre noi eu nu ma mut cu el cu chirie.

Hai ca m-am lun git ca o zi lunga de post negru
Mi-am facut repede si manichiura dupa ce vin de la doctor si de la posta si iau pastilele Deliei tre sa ma apuc de si nu avem nici apa calda am spalat vasele cu apa rece

Mergi la inceput