**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Sa va zic de la ce vine Bimbi.De la cartea cu Bambi,dar cand a fost mica(ca acum tare mare e)nu putea sa zica,si zicea Bimbi.Asa i-a ramas si in ziua de azi

Mariana,am inceput lupta cu cantaru.Tocmai m-am intors de la o portie de legume fierte,asta mananc toata ziua,si tocmai ce te-am cetit cu snitelu,imi inchipui si eu ca am snitel in farfurie.Sa vedem cine pe cine,sau care pe care?
Doinita,nu prea erau printisori,doar pirati cu palarii de zoro
Multam Nyny,cred ca o sa comand si eu una de 150.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, succes ! Eu doar ce-am servit ultima portie de feshte pe pat de legume...cam subtire....

Oooops....

http://www.youtube.com/watch?v=xwXq9SeBi9k&feature=youtu.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna fetele.
Noi am rezolvat cu comisia pentru luna martie, dar inca nu stim ce face de maine pana la sf. lunii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Buna fetele.
Noi am rezolvat cu comisia pentru luna martie, dar inca nu stim ce face de maine pana la sf. lunii.

stoian

Salutare !
E "grele" rau cu sistemul asta care merge cu frana de mana trasa.... V-ati mai programat ?

Mergi la inceput

Tatiana, am o dieta "accesibila" si nu mori de foame...acum nu stiu care sunt rezultatele...
In privinta unei diete duse la extrem si la bolile care "se poarta" in prezent mi-e teama sa nu "infurii" colonul, pancreasul....
Asa ca citind chestiunea o consider bunutza... Daca te intereseaza "please let me know"...

Am o caldura in bureau...bleah...

Mergi la inceput

Alina, ce mai trebaluiesti mami ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am fost cu Delia la doctora de familie a gasito cu rosu in gat ne-a bagat pe antibiotc augumentin si ibalgin reteta ptr singulair nu nea dat mergem maine la alergolog sa ne dea scrisoare medicala si reteta ptr singulair

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Am fost cu Delia la doctora de familie a gasito cu rosu in gat ne-a bagat pe antibiotc augumentin si ibalgin reteta ptr singulair nu nea dat mergem maine la alergolog sa ne dea scrisoare medicala si reteta ptr singulair

http://alinahandmade.blogspot.com/

Imi pare rau de mica Delia ! Antibiotic.... Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Asta este Mariana macar sa se faca bine mai repede .
Nyny daca vrei sa numai platesti singulairul ca se plateste 130 de lei i-ai Monteklusat mi-a spus si mie o fata,are aceeiasi substanta activa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Asta este Mariana macar sa se faca bine mai repede .
Nyny daca vrei sa numai platesti singulairul ca se plateste 130 de lei i-ai Monteklusat mi-a spus si mie o fata,are aceeiasi substanta activa

http://alinahandmade.blogspot.com/

Cred ca s-a strecurat o greseala ...E MONTELUKAST si e tot pe baza de prescriptie medicala ~ 59.00 RON.

Mergi la inceput