**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 19

magdalena67 spune:
Buna fetele, si noi azi se pare ca facem poze la gradinita.
Cu sotul am rezolvat-o de nu se poate, l-am bagat in concediu de odihna de azi pana la 1, caci dr. a zis sa mai mergem odata la comisie ptr zilele astea, de parca as fi gresit eu nu el, dar asta e.
Alina nu te supara, dar pana la urma tu chiar nu stii ce vrei. Daca imi aduc eu bine aminte, acum ceva timp vroiai tu sa pleci cu chirie, acum daca el vrea , nu mai vrei tu. Problemele nu le vei rezolva daca vei sta cu mama si cu tata si cu catel si cu purcel.La soacra nu ai vrut sa stai, aici din ceea ce spui nu te intelegi cu ai tai, deci singura solutie e mutarea cu chirie.E foarte greu cu banii in ziua de azi , dar daca va straduiti o sa reusiti. Sunt atatea familii in situatia asta.

alina_satena spune:
Magdalenma cu riscul de a ma repeta eu nu ma pot muta cu un om care acum cateva zile maxim 2 saptamani imi dariua un telefon si de atunci in jigniri imbranceli cat pe ce sa iau bataioe si altele.Eu nu il vad pe el cel care sa vrea ceva sa rezolve distanta dintre noi iar eu m-am saturat sa ma lupt cu morile de vant,oricat as incerca sa comunic sa aflu ce nu yi place ce il deranjeaza nu spune,acum a ajuns sa ma minta si cu ora la care merge la munca si multe altele.
Eu nu ma pot muta cu un om care spune ca ia mai putin salar decat ia in realitate eu nu ma pot muta cu un om cu care asteapta de la mine cerul si stelele si el nu da nimic in schimb.
Sunt multe de spus dar prefer sa le pastrez ca nu vreau sa fiu inteleasa gresit.
cu Delia am rezolvato cu alergoilogul am luat montelukast pe reteta nu am platiti nimic.
Alergoloaga mi-a spus sa nu yi dau antibiotic doar daca face febra mare 3 zile consecfutiv rubeola nu are asa cum ma panicasem eu aseara.
I-am luat ptr gat Septolete si vitamine i-am luat Cavit Junior
Deci am scapat si i-am mai luat sotului un tricou

doinita_g spune:
Am ajuns si eu acasa...dupa ce am trecut putin pe la banca
Ma sunasera ca nu le-au ajuns banii pt toata rata...si nu intelegeam de ce...
Dar cum pt toate exista o explicatie...evident crescuse dobanda
Pai bine mai fratilor dar mie ce nu-mi spuneti?...ca sa mai platesc si majorari?
Ei: pai, n-ati primit telefon sau sms?
Evident ca nu...dar cand nu le-a ajuns banii m-au gasit imediat
Si cu cine sa te certi?

doinita_g spune:
Mariana, eu credeam ca doar la gradi la Teo e asa cu...'curenti', dar vad ca si Biculina are parte din plin la cresa...
Discordia, bafta cu intarcatul. Cu Teo (care a supt pana la 1,9 ani)...a fost treptat...si n-am avut pb nici una
Magda, cu astia n-o scoti la capat nici cum...chiar daca nu-i cea mai buna solutie...decat sa mai consumi timp si nervi...mai bine asa.
Vad ca-i frumos afara...cred ca ies cu Teo la o plimbarica...desi sunt cam multe baltzi...

MarianaPop spune:
Alina, ! Poti sa spui cate in luna si-n stele
. Un lucru este cert "il iubesti cu disperare"...dovada ca dupa tot ce-ti face tu, ca o sotie iubitoare, ii cumperi un tricou
. Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema medicamentului
.
Deliei!
Doinita, asa am patit-o si eu . Ma taiase cu fiori si transpiratii cand am primit mesaj pe mobil de la biroul de recuperare al bancii respective...
.
Va , azi am program de calcatura...
. Am un teanc pana-n tavan...

alina_satena spune:
Stii cred ca nu se numeste iubire cred se numeste obisnuinta fara suparare .
spor la treaba Mariana si eu azi am de facut6 smotru dar numai am chef ma bag la somn

ioana_iasi spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti...in sfarsit am facut si eu un mic program si am sa pot intra mai des pe aici in casuta voastra!
Noi suntm bine,teo e cu gradi,matei dependent de tata mea:( si nu prea pot face mare lucru decat si cu el.Sotu e si el ok.
Cum sunt troienile pe la voi?....ale noastre sunt de o parte si alat cam la 4 metri.
Am tras o spaima zilele trecute cu teodor,a facut o febra de 39,7 si domne a fost oribil ca niciodata nu facuse...acum ma apuc de citit din urma ca sa ma pun la punct cu ceea ce ati mai facut.
Va pup

alina_satena spune:
Astazi dau eu cafeaua si ceaiurile cu toate ca m-am trezit cam tarziu.
O zi placuta

MarianaPop spune:
Buna dimineata si de la noi !
Alina, multumesc pentru cafea ! Sunt cam full dis de morning...
. Astazi Bianca are photo shooting pentru 1 si 8 Martie
...am uitat ce fundal va folosi nenea pozarul...
asa ca i-am dat o bluzita stil camasuta de culoare fuchsia sper sa se potrivesca...
Aseara n-am facut nimic deosebit...calcatura planificata si din pacate n-am terminat, mai am si azi o tura....
Va si mai vorbim! Sa aveti o zi excelenta
!

MarianaPop spune:
Ca o completare a mesajului anterior...
Ioana, bine ai re-venit in casuta! Imi pare rau de episodul cu febra al lui Teodor. Sanatate multa si virushii sa stea departe de voi !
si Mateiashului sugaretz
! Cand ai timp...cateva pozici pe picasa sa va cunoastem si noi...