**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 15

doinita_g spune:
Buna dimineata!
La petrecere a fost foarte frumos...am dansat de am febra la picioare
Si tortul a fost de exceptie...nu a avut forma extravaganta, dar a fost o 'inima' foooarte gustoasa
Nu am avut pb cu revenirea...dar am zapaceala la serv
Tatiana la multi ani sarbatoritelor tale!
Si...surpriza...Teo merge iar la gradi
Va pup pe toate
o zi usoara

alina_satena spune:
hop si eu la tratatie.
Nu o duc pe Delia la gradinita pentru ca la ea in grupa s-au inregistrat vreo 2 cazuri de rubeola(rujeola)nici nu stiu cum se numeste si noi suntem in perioada in care trebuie sa ii facem vaccinul de 4 ani.
Astazi mergem la doctoreasa sa ne dea reteta pentru singulairspee sa fie bine ca altfel o iau razna

nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Buna dimineata fetelor ![]() Poftiti la ![]() ![]() ![]() Astazi am o chestie asa de nemultumire... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina, cum mai sunteti ![]() ![]() Tatiana, ![]() ![]() Doinita, ![]() ![]() ![]() Nyny, ![]() ![]() Magdalena, ![]() Va doresc o zi minunata ![]() _ Mariana, mamica de ![]() **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Neatza si sarumana pt cofee

Pot sa spun ca o parte din noi suntem mai bine. Lui Dav i-a scos branula de dimineata deci se pare ca sunt suficiente cele 5 zile de tratament... fac nebulizari aman2 in continuare. M-a luat si pe mine de ieri ca doar nu era sa scap nevirusata

Sorry de busitura Biculinei

Mamica fericita de Mara si de David

Gherman_in spune:
Si eu la cafeiAmu m-am intors de la gradi,pe Daria am facut-o printesa roz,era cea mai faina
(cred ca orice mumiti isi vede odrasla asa
),era singura printesa,restul catei ,pisici,oameni paianjeni,alte mamici habar nu aveau de carnaval si l-au adus imbracate normal,mureau de ciuda.Dar asta denota faptul cat de mult le intereseaza activitatile de la gradi,nu ca sunt rea,dar pe multe nici nu le cunosc,nu au fost la nici o sedinta.Pe Bimbi,am imbracat-o in ursulet,si am lasat-o plangand,nici nu mai putea sa mai vorbeasca de sughituri
,s-a dezvatat de gradi,de cat a stat acasa.Cred ca s-a speriat de atatea "lighioane"
cate erau pe acolo.Cred ca nici nu o sa mai vorbeasca cu mine.

Gherman_in spune:
Nyny,insanatosire grabnica.Ce parere ai despre bara de 150 cm,e pre mare?As vrea sa comand si eu una.Si salteaua e bagata putin mai jos la pat,adica tablia e mai ridicata.Crezi ca ar fi buna?

doinita_g spune:
Tatiana pt printesa rozalie...dar era si vreun pritisor pe-acolo?
Nyny insanatosire grabnica puiutzilor si tie!
Mariana cum a reusit de 2 ori...saracuta? e inalt patul?...eu dorm cu Teo si la perete i-am bagat perne...dar de atata zvarcoleala cat baga noaptea...intr-o seara a cazut pe latura unde stam cu capul
...apoi i-am pus opritori in toate partile
Teo este foarte incantata de revederea cu copiii si doamnele...acusi vad ca au o evaluare...si este un concurs...o s-o inscriu si eu daca se mai poate (pe istetel.ro)...

nyny spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Nyny,insanatosire grabnica.Ce parere ai despre bara de 150 cm,e pre mare?As vrea sa comand si eu una.Si salteaua e bagata putin mai jos la pat,adica tablia e mai ridicata.Crezi ca ar fi buna? ![]() tatiana |
Noi avem paturile copiilor etajate. La cel de jos am luat bara scurta (90 cm)... mi s-a parut suficient de mare si asa s-a si dovedit a fi. Mara doarme de la 1 an si 9 luni in el si n-a cazut niciodata ... si crede-ma ca se foieste si ea destul in somn. Pt patul de sus am luat de 150 desi nu doarme nimeni in el inca

La fel e si la noi salteaua bagata inauntru ... intra un pic fortat intre tablie si saltea dar nu ma deranjeaza, important este sa nu cada copilu' din pat.

nyny spune:
citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! ![]() La petrecere a fost foarte frumos...am dansat de am febra la picioare ![]() Si tortul a fost de exceptie...nu a avut forma extravaganta, dar a fost o 'inima' foooarte gustoasa ![]() Nu am avut pb cu revenirea ![]() Tatiana ![]() ![]() Si...surpriza...Teo merge iar la gradi ![]() Va pup pe toate ![]() ![]() o zi usoara ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun inceperea gradinitei pt Teo. Sa nu se lipeasca vreun virusel de ea.

nyny spune:
citat din mesajul lui alina_satena hop si eu la tratatie. Nu o duc pe Delia la gradinita pentru ca la ea in grupa s-au inregistrat vreo 2 cazuri de rubeola(rujeola)nici nu stiu cum se numeste si noi suntem in perioada in care trebuie sa ii facem vaccinul de 4 ani ![]() Astazi mergem la doctoreasa sa ne dea reteta pentru singulair ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bafta la dr.

MarianaPop spune:
Hop si eu la ...
Nyny, multumesc de info . Am vazut unul dintre modelele de aparatoare si la Lidl. Era pana in 130...parca
. E prima data cand i se intampla de cand are patul nou...chestia e ca la cresa nu au nici un fel de aparatoare la paturi si n-a cazut niciodata...
flacaului Davidutz care a suportat atatea zile branula.
Doinita, patul nu e inalt si dupa cum am spus a cazut pe pernite, are 4 in dreptul patului...Ma bucur de Teo ca s-a dus cu placere la gradi...
Tatiana, printesei si Bimbicutei ursuletz! Pe noi ne-a anuntat ca trebuie sa facem "injectarea"...jaleee