**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 14

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Am rezolvat ma imprumut de la aceiasi vecina ca nu am ce sa fac. Acum mama a venit cu ideea sa ne dam deoparte cu mancarea si cheltuielile dupa ce am burdusit frigiderul cu de toate,dupa ce am cumparat tot ce trebuie pentru casa. ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
E simplu! Tot ce ai cumparat e al vostru...

alina_satena spune:
Da,dupa ce au mancat ei majoritatea noi am ramas cu resturile.
Oricvum nu este corect ceea ce face.
Ma gandesc cu groaza cati bani voi avea de dat pe 10

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Da,dupa ce au mancat ei majoritatea noi am ramas cu resturile. Oricvum nu este corect ceea ce face. Ma gandesc cu groaza cati bani voi avea de dat pe 10 ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Totul depinde numai de tine

alina_satena spune:
Nesimtire voi deveni mai nesimtitaca altfel voi ajunge in camasa de forta.
De maine o voi duce pe Delia la gradinitadoamne ca deja suport ma ia spitalul de nebuni

Gherman_in spune:
Am ajuns si eu la cafei,cam tarziu,dar am umblat brambura cu Iarinuta
Azi am doua sarbatorite:mama,carea aschimbat prefixul,a facut 60 de ani
,si soacra 72
.La mama am fost deja cu cadouasu,la soacra ..mai vad,cred ca o las pe alta zi,din lipsa de dimp,nu de altceva.Tre sa ma duc sa o iau pe Daria de la gradi,sa le duc la coifiurista
,sa iau costumele de carnaval,am de umblat.Mariana,am luat lenjeria cu Tweety,e cam subtire,au mai redus din pret,e 75 Ron,tot mi se pare mult,dar daca nu am gasit pijamale...Si i-am mai luat o geaca tot de acolo la 45Ron,maro,faina.

MarianaPop spune:
Tatiana , La multi ani cu sanatate! pentru mama respectiv soacra. Ce s-au nimerit amandoua in aceeasi zi...
.
Dariei sa-i fie de folos achizitiile! Sa ai spor la umblaturi...
mama motzatele coifate
.

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la !
Astazi am o chestie asa de nemultumire.... Cupila a cazut azi noapte de 2 ori din pat...
, noroc cu pernitele pe care i le pun de seara. Oricum ea nu-si mai aduce aminte ca a "zburat" din pat...
. Aseara mi-a spus ca daca tot e zapada pe jos, dc nu mai vine iar Mos Craciun, ca ea are deja o lista cu ce-si doreste...
. Aseara i-am tras niste
, am bucatarit cate ceva pentru ca frigiderul nu ne oferea prea multe variante pentru gusturile noastre...
. Asa ca am facut snitele din piept de pui si paste carbonara
.
Alina, cum mai sunteti ? O duci azi la gradi pe Delia
?
Tatiana, ! Ce fac mandrele cochetele
?
Doinita, ! Cam greu iti revii dupa petrecere
! Cum fu' tortul doamna
?
Nyny, ! Sunteti mai bine
?
Magdalena, ! Ati rezolvat cu comisia?