**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Ptr ca i-am spus sa isi puna hanoracele4 pe umeras si el le indesa min cosuyl copilului de nmucarii si i-am explicat ca sunt foarte obosita si imi este foarte rau si uite asa a inceput sa imi spuna ca este un prost ca m-a luat pe mine ca a avut tatal lui dreptate,m-am impins si tot asa.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Eeei...Alina... Mai mult s-a nevrozat ca-i spui tu ce sa faca...orgoliu masculin . Acum vorbele sunt de prisos...daca mai citesti inca o data motivul o sa-mi dai dreptate ca v-ati luat de la nimic.... Daca schitai macar un gest in al ajuta...nu se ajungea la impins...Capul sus...
Sa ai un we linistit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

tocmai Mariana ca l-am ajutat sa si le stranga dar stii cred ca la nervi spune exact ce gandeste si sincer mi sa cam luat sa fiu comparata cu X,Y si Z ca sunt mai frumnoase si etcsi ca ce drepate aveau ai lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Stiu ca voi nu intrati in weekend. Eu sunt free la ora asta, de luni nu se mai stie asa ca ma grabesc sa scriu 2 vorbe despre noi.

Noi ne luptam cu virusii.. mai intai sotul, pe urma David si acum vad ca o ia usor si Mariuca, sper totusi ca ea sa nu ajunga la branula si injectii ca frate-su. Cam cu asta ne laudam... nu se mai termina odata si cu vremea asta de kko. Zici ca nu ii scoti afara ca sa nu se imbolnaveasca si venim noi, adultii cu tot felul de crocobauri si tot nu scapa.

Vreau sa vina primavara... iubesc anotimpul asta si visez cu ochii deschisi la el... pomii infloriti, iarba proaspata, pasarele ciripind... eeehh.. mai e putin.

Va pe toate. Sper ca sunteti bine, departe de batiste si de medicamente.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hello,si eu intru in we,dar nu am cu cine sa stau la o .Sa va faceti bine Nyny,si noi suntem prinsi,am dat gata un bax de batistute deja.Pe mine ma dor toate cele,oase,muschi,b..ci,de la raceala nu de la altcevaFetele au terminat ca sa spun asa,maine o duc pe Daria la gradi,si marti o duc si pe Iarina,ca au carnaval.Apoi,mai vad daca continua sau nu.

si va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la aromate si fierbinti !

Vin dupa un we cu bucatareala en-gros.... Oricat as gati, parca suntem termite nu alta..., am facut ciorba de pui, ghiveci cu carne, peshte pe pat de legume, pentru cina tarta cu sunca, oua umplute si m-a chinuit talentul in ale cocarelii si am facut cornulete cu rahat...Ce credeti ca a mai ramas mai mult de 2 portii din fiecare ? De cornulete nu mai vorbesc le-am ras de zici ca a trecut taifunu'....

Doinita, cum a fost petrecareala ? Am aflat prea tarziu vineri, ca sa-ti transmit de party-ul cu clovni iar intrarea pe patinoar era gratuita...sper sa nu fi fost aglomeratie mare si Teo sa se fi dat cu patinele....

Nyny, imi pare rau ca sunteti bolnaviori . Vorba ta nu mai e mult si o sa zburdam pe campii.... Eu am fost apostrofata ca dc nu o scot in fiecare zi dupa ce o aduc de la cresha.... Pai ce sa-i fac daca la o simpla adiere de vant ea o ia la nas..., prefer sa o tin in casa....
Sanatate multa si sa auzim numai de bine !

Tatiana, atomicelor si zilele de mers la cresa sa fie fara carcaiashi. Omu' ce-a pazit in we, nu ti-a facut o frectie serioasa ?

Alina, cum a fost in we ? I-au trecut bazdacii sotului?

Magdalena, ! Sotul cum se mai simte?

Discordia, Ioana !

Va doresc o zi si o saptamana linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata si de la mine. Mariana si eu am gatit toate zilele astea, dar tot asa , frigiderul a ramas aproape gol. Cred ca din cauza vremii, stam prea mult in casa. Sotul meu vine la spital in fiecare zi la pansat, rana merge bine, iar azi trebuie sa mergem la comisie pentru concediu medical, ca are 90 de zile deja.

Mergi la inceput

Neata fetelor.
hop si eu pe aici.
In week-end am fost la piata astazi voi voi.
Am o groaza de treaba cu finantele sunt pe zerto si trebuie sa merg cu Delia la alergolog medicamentele ei compensate ma costa 130 de leihalal viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Buna dimineata si de la mine. Mariana si eu am gatit toate zilele astea, dar tot asa , frigiderul a ramas aproape gol. Cred ca din cauza vremii, stam prea mult in casa. Sotul meu vine la spital in fiecare zi la pansat, rana merge bine, iar azi trebuie sa mergem la comisie pentru concediu medical, ca are 90 de zile deja.

stoian

Asa este, ne intalnim mai tot timpul in bucatarie....
Bafta la comisie ! Tin pumnii sa nu care cumva sa dati peste vre-un functionar nemultumit....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Neata fetelor.
hop si eu pe aici.
In week-end am fost la piata astazi voi voi.
Am o groaza de treaba cu finantele sunt pe zerto si trebuie sa merg cu Delia la alergolog medicamentele ei compensate ma costa 130 de leihalal viata

http://alinahandmade.blogspot.com/

Spor la trebaluiala ! E greu la deal cu bugetul mic.... Gandeste-te ca sunt altii mult mai rau decat noi...

Mergi la inceput

Am rezolvat ma imprumut de la aceiasi vecina ca nu am ce sa fac.
Acum mama a venit cu ideea sa ne dam deoparte cu mancarea si cheltuielile dupa ce am burdusit frigiderul cu de toate,dupa ce am cumparat tot ce trebuie pentru casa.Putea sa spuna de la inceput nu acum cand nu avem nici un ban

Mergi la inceput