**Prichindei nazdravani 2008!**(20)
Raspunsuri - Pagina 12

MarianaPop spune:
Am fost si eu tentata sa-i cumpar lenjeria cu Tweety dar materialul este asa de subtire ...am fost dezamagita...la asa pret ma asteptam totusi sa fie bun calitativ...

doinita_g spune:
Hai salut!
Greu am aparut azi...dar m-am mutat la serv....si dupa ce ca aveam si eu un sing dosar f. important...nici pe ala nu-l gasesc...
Magdalena, doamne ce s-au adunat si la tine! Sanatate tuturor si tie multa putere sa rezisti, s-o scoti la capat cu bine
Ce faza nasoala cu paduchii la gradi!
Tatiana sanatate Iarinei ! Cum ti-a apreciat omu' creatia
Mariana dar de la ce se sparg vasele de sange la ochi?...adica nu tb sa te vada cineva?
Ieri a avut omu' parte de-o faza super nasoala...un om a facut stop cardiac ...pe strada in fatza lui...a sunat 112...a stat el acolo si-a ajutat pana a venit salvarea...dar a fost marcat...destul de tare de evenim. Nu stie daca l-au salvat...

MarianaPop spune:
Doinita, . Nu stiu motivul...asta-i prima data cand mi se intampla...
. Acum nu se mai vede de parca nu mi s-ar fi intamplat nimic dimineata...
.
Off...urat momemnt...intr-adevar te marcheaza...bine ca a fost pe faza altfel cine stie cati treceau pe langa el fara sa faca nimic (crezand ca e beat) .
Cum stai cu pregatirile pentru petrecareala ?
Pune o cana cu gura in jos si o sa vezi ca o sa gasesti dosarul cu pricina .

doinita_g spune:
Mariana hai c-am intors cana...
Diseara suntem in Carref...Teo vrea sa 'patinateze' si eu ceva shoppinguila mica...nu veniti?
Cu pregateala...ma ajuta omu'...mai avem ceva de cumparat si maine rezolvam rapid: icre, friptura, salata de crud, ceva peshte...si acum imi veni in minte sa fac o placinta 'creata' cu branza sarata...asa de aperitiv
...mai face si socrela o pizza...si tortul care-i surpriza de la fina
...cam astea ar fi plus...spritzul

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Mariana hai c-am intors cana ![]() Diseara suntem in Carref...Teo vrea sa 'patinateze' si eu ceva shoppinguila mica...nu veniti? Cu pregateala...ma ajuta omu'...mai avem ceva de cumparat si maine rezolvam rapid: icre, friptura, salata de crud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Mi-ar fi placut sa-mi mai clatesc retina cu una cu alta...dar din pacate nu mai detin fonduri si de shopping-uiala la Carrefour...

Ce meniuri delicioase...yamiii

MarianaPop spune:
Doinita, www.carrefour.ro/catalog/la-carrefour-rezista-doar-preturile-mici-163.html" target="_blank">info !

alina_satena spune:
Fetelor si eu sunt intr-o pasa proasta al meu sot aseara era sa dea in mine dar nu a dat doar m-a impins:((e groaznic ola ce s-a ajuns

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor si eu sunt intr-o pasa proasta al meu sot aseara era sa dea in mine dar nu a dat doar m-a impins:((e groaznic ola ce s-a ajuns ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina,

alina_satena spune:
Ptr ca i-am spus sa isi puna hanoracele4 pe umeras si el le indesa min cosuyl copilului de nmucarii si i-am explicat ca sunt foarte obosita si imi este foarte rau si uite asa a inceput sa imi spuna ca este un prost ca m-a luat pe mine ca a avut tatal lui dreptate,m-am impins si tot asa.