**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Am fost si eu tentata sa-i cumpar lenjeria cu Tweety dar materialul este asa de subtire ...am fost dezamagita...la asa pret ma asteptam totusi sa fie bun calitativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Hai salut!
Greu am aparut azi...dar m-am mutat la serv....si dupa ce ca aveam si eu un sing dosar f. important...nici pe ala nu-l gasesc...
Magdalena, doamne ce s-au adunat si la tine! Sanatate tuturor si tie multa putere sa rezisti, s-o scoti la capat cu bine
Ce faza nasoala cu paduchii la gradi!
Tatiana sanatate Iarinei ! Cum ti-a apreciat omu' creatia
Mariana dar de la ce se sparg vasele de sange la ochi?...adica nu tb sa te vada cineva?
Ieri a avut omu' parte de-o faza super nasoala...un om a facut stop cardiac ...pe strada in fatza lui...a sunat 112...a stat el acolo si-a ajutat pana a venit salvarea...dar a fost marcat...destul de tare de evenim. Nu stie daca l-au salvat...

Mergi la inceput

Doinita, . Nu stiu motivul...asta-i prima data cand mi se intampla.... Acum nu se mai vede de parca nu mi s-ar fi intamplat nimic dimineata....
Off...urat momemnt...intr-adevar te marcheaza...bine ca a fost pe faza altfel cine stie cati treceau pe langa el fara sa faca nimic (crezand ca e beat) .
Cum stai cu pregatirile pentru petrecareala ?
Pune o cana cu gura in jos si o sa vezi ca o sa gasesti dosarul cu pricina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana hai c-am intors cana...
Diseara suntem in Carref...Teo vrea sa 'patinateze' si eu ceva shoppinguila mica...nu veniti?
Cu pregateala...ma ajuta omu'...mai avem ceva de cumparat si maine rezolvam rapid: icre, friptura, salata de crud, ceva peshte...si acum imi veni in minte sa fac o placinta 'creata' cu branza sarata...asa de aperitiv...mai face si socrela o pizza...si tortul care-i surpriza de la fina...cam astea ar fi plus...spritzul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana hai c-am intors cana...
Diseara suntem in Carref...Teo vrea sa 'patinateze' si eu ceva shoppinguila mica...nu veniti?
Cu pregateala...ma ajuta omu'...mai avem ceva de cumparat si maine rezolvam rapid: icre, friptura, salata de crud, ceva peshte...si acum imi veni in minte sa fac o placinta 'creata' cu branza sarata...asa de aperitiv...mai face si socrela o pizza...si tortul care-i surpriza de la fina...cam astea ar fi plus...spritzul

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mi-ar fi placut sa-mi mai clatesc retina cu una cu alta...dar din pacate nu mai detin fonduri si de shopping-uiala la Carrefour.... Tare mult mi-ar fi placut sa ne vedem...da' tot o punem anu' asta de-o intalneala de gr.III....
Ce meniuri delicioase...yamiii . Sa aveti distractie la maxim si grija mare sa nu va pierdeti controlul la beuturici...

Mergi la inceput

E aproape ora 15:00 si Alina nu a aparut...Ce-o fi cu ea ?

Alinaaaaa...

Mergi la inceput

Doinita, www.carrefour.ro/catalog/la-carrefour-rezista-doar-preturile-mici-163.html" target="_blank">info !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor si eu sunt intr-o pasa proasta al meu sot aseara era sa dea in mine dar nu a dat doar m-a impins:((e groaznic ola ce s-a ajuns

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor si eu sunt intr-o pasa proasta al meu sot aseara era sa dea in mine dar nu a dat doar m-a impins:((e groaznic ola ce s-a ajuns

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Asta-i chiar fara cuvinte...De data asta de la ce v-ati mai ciondanit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Ptr ca i-am spus sa isi puna hanoracele4 pe umeras si el le indesa min cosuyl copilului de nmucarii si i-am explicat ca sunt foarte obosita si imi este foarte rau si uite asa a inceput sa imi spuna ca este un prost ca m-a luat pe mine ca a avut tatal lui dreptate,m-am impins si tot asa.

Mergi la inceput