Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

sei,lasa capsorul fetei ca e ok asa...si feita mea doarme mai mult pe dreapta dar nu m-am uitat sa vad daca e capul mai turtit ori ba.imi daduse un verisor o chestie care se punea in fata burticii iar la spata mai venea inca o bucata din aia ,bebe fiind asezat pe o parte,partea fiind cea pe care sta bebe mai rar ca sa aiba capul mai rotund.eu am aruncat-o.nu am de gand sa imi chinui fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

noi avem vreun struguras care are dintisor ?

rach stiu ca tu ai depus dosarul de indemnizatie in ianuarie , ca mine
ti a venit vreo decizie ceva ?

oare Lore o fi suparata pe noi ?
ca vad ca pe la alte sub scrie dar pe noi nu a intrat sa ne salute :(

_

de T 5+

Jade, multumim

Nu e suparata Lore, daca vb de sub cu scutece lavabile, eu am rugat-o sa raspunda. In rest e in sesiune. O sa revina cand o sa aiba timp :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

ionela,stresul afecteaza productia de lapte? mie imi e teama sa nu pierd laptele...am observat ca atunci cand sunt stresata am migrene puternice si lapte mai deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariasophia2

lena , m-as da si eu pe scutece refolosibile..dar mi-e teama de iritatie

mami de maria sophia 28.10.2011

lumineaza-ne Doamne calea in tot ceea ce facem

Ooka spunea ca a avut si ea probleme cu iritatia si a fost mai bine dupa scutece. Poti sa iei unu doua sa vezi cum e :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Nu Jade, nicio decizie

Si tipa de acolo i-a zis sotului sa astept banutii dupa 12 martie.asa inseaman ca pe 15 martie imi intra pe card.

Daca ii zicea ca dupa 15 martie imi intrau pe card pe 15 aprilie.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

aa , de unde stii ? numai dupa 15 ale lunii intra banii sau cum ?
tu pe cat ai depus ?
eu pe 6 ian

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Jade, Eva de Andreea2011 are dintisor inca de luna trecuta ,din cate stiu eu. Indemnizatia asa stiu si eu,a treia luna de la depunere intra. Adica cine a depus pana pe 25 ianuarie,in luna martie v-a primi banutii.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

numai ea are , nu ?
aha ...deci asa sta treaba cu banii....deci eu sa i astept in jur de 15 martie ?

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariasophia2

ionela,stresul afecteaza productia de lapte? mie imi e teama sa nu pierd laptele...am observat ca atunci cand sunt stresata am migrene puternice si lapte mai deloc.

mami de maria sophia 28.10.2011

lumineaza-ne Doamne calea in tot ceea ce facem

Dda,stresul este principalul motiv din cauza caruia mamele pierd laptele. Lasa-l incolo,pune totul la fundic , si concentreaza-te pe tine,familia ta, copilul tau, ZENNNNN. Acum imagineaza-ti pe cineva facand yoga,eu asa vad cand zic zen... Eu am pierdut laptele la primul copil pe fond de stres,luam asupra mea problemele tuturor de parca erau ale mele,ma stresam din orice [D:]. Mi se PAREA ba ca nu aude,ca nu vede,ca are un picior mai mare si unul mai mic [D:],ca nu mananca,ca plange prea mult,ca nu plange, ca are carnea flasca,se inroseste prea tare la baie ,imi era teama sa nu il sufoc noaptea,sau sa nu il aud cand plange si sa moara de sete. Ma certam cu tata des ca voiam safaca asa cumspuneam eu si el insista sa facace vrea el. Al naibi om,nu voia sa isi asculte odrasla! El mi se plangea si eu plangeam zile intregi din cauza lui.Stres cat casa din o mie de motive. Acum? Zennnnnn. Am averizat pe toata lumea ca nu vreau sa mai ascult chestii negative , nu mai vreau sa aud ca nu stiu sa rezolve o problema,si sa le dau eu o solutie pe care apoi sa o ignore complet,pentru ca nu era ceea ce asteptau de la mine. Acum cei care ma impovarau rau,ma enervau si ma iritau ma suna sa imi dea numai vesti bune .

Jade,depinde de fiecare banca. Dar da,in jur de 15 intra.La unele persoane pe 17-18 . Eu zic ca in amrtie intra si la tine si la Sei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

La multe lunite Maia si Flavius!!!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola ,

La multe lunite Maiei si lui Flavius!!

Tare e greu de pe telefon..acum am intrat iar pe calc ca ma apuca toamna pana scriu un mesaj. Deja fiica-mea maraie dupa mine.

Mi-au mai trecut ideile cu capul fetei. Incerc sa o mut pe toate partile. Azi noapte o puneam intr-un fel ea tot in pozitia ei preferata il intorcea. Azi am rezemat-o de o perna mai mare la spate si nu prea mai are ce face> incet , incet remodelam noi scafarlia.

Vad ca la Bucuresti intra greu tare indemnizatiile. Dar si cand or intra ...se aduna cascavalul!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Oana chiar voiam sa iti scriu si mereu uit. Deh,batranetile. Cumnatul meu s-a nascut cu o mana pe fata, si dr-ul spunea ca asa a stat si in uter pentru ca avea tot capul pe acea parte mai aplatizat. Nu a facut nimic special soacra-mea,adica nu i-a pus basmaluta pe cap,nu l-a rotit ca la rotisor ,si totusi acum nu se mai vede absolut nimic. Are fata simetrica .

Mergi la inceput