Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Oana chiar voiam sa iti scriu si mereu uit. Deh,batranetile. Cumnatul meu s-a nascut cu o mana pe fata, si dr-ul spunea ca asa a stat si in uter pentru ca avea tot capul pe acea parte mai aplatizat. Nu a facut nimic special soacra-mea,adica nu i-a pus basmaluta pe cap,nu l-a rotit ca la rotisor ,si totusi acum nu se mai vede absolut nimic. Are fata simetrica . Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011) |
Foarte interesant.
Ideea e ca la Eca nici nu se observa . Doar daca o pipai se simte ...da na.. nebuna n-ai ce-i face!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
mariasophia2 spune:
lali incerc sa fiu cat pot de zen...dar dupa ce ca sunt sinura mai mereu si imi fac tot felul de idei ca nu stiu ce are copilul,mai sunt sii probleme cu parintii,socrii,casa samd...sunt prea multe si nu am pe nimeni alaturi .sotl cand vine sta 2 ore si se culca,are ochii rosii de oboseala,mama saraca are si ea probleme cu carl din cauza unui om neom...incerc sa fiu cat mai tare sa nu mai incarc si pe altii dar tare greu e sa fii singura si sa iti faci ganduri si ganduri...cred ca tre sa imi iau o programare la un medic ca si migrenele astea ma omoara si medicamente nu prea pot lua ca alaptez...
zubi spune:
Olla
Kora, nu vreau sa ma bag peste dr ta, in nici un caz, io iti zic doar ce am citit, si anume ca fructe gen avocado, papaya si altele din afara se introduc abia pe la 9-12 luni, si al doilea lucru,ca o masa de lapte se inlocuieste in decursul unei luni, acuma tu faci cum vrei, oricum nu p0oti sa te ieie chair asa dupa carti intru totul.
Oanaiasi, dupa ce l-am chelit pe Alu am avut un soc, avea un cap asa deformat, pe o parte era turtit rau si pe alta foarte bombat, ce m-am ami speriat si eu,ca ce o fi, ia uite,are probleme la cap.....offf, si mama m-a certat ca dom'le nu pun io copilul sa doarma si pe cealalta parte..dar io stiu ca l-am tot pus pe toate partiel sa doarma cand era mic,acuma na, doarme cum vrea el, si tot nu i-am facut nimik special dupa ce l-am tuns, iar acum nu ami e asa, stai linistita
Mariasophia, stii doar ca toate trec, nu? si cu cat ne facem mai putine probleme,cu atat mai bine
A venit iar st. si o sa fiu maorta vreo 3 zile
oanaiasi spune:
lena, ai incercat crema de fund pe bubitele de la ceafa?
Doamne iti multumim!
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Dda,stresul este principalul motiv din cauza caruia mamele pierd laptele. Lasa-l incolo,pune totul la fundic , si concentreaza-te pe tine,familia ta, copilul tau, ZENNNNN. Acum imagineaza-ti pe cineva facand yoga,eu asa vad cand zic zen... Eu am pierdut laptele la primul copil pe fond de stres,luam asupra mea problemele tuturor de parca erau ale mele,ma stresam din orice [D:]. Mi se PAREA ba ca nu aude,ca nu vede,ca are un picior mai mare si unul mai mic [D:],ca nu mananca,ca plange prea mult,ca nu plange, ca are carnea flasca,se inroseste prea tare la baie ,imi era teama sa nu il sufoc noaptea,sau sa nu il aud cand plange si sa moara de sete. Ma certam cu tata des ca voiam safaca asa cumspuneam eu si el insista sa facace vrea el. Al naibi om,nu voia sa isi asculte odrasla! El mi se plangea si eu plangeam zile intregi din cauza lui.Stres cat casa din o mie de motive. Acum? Zennnnnn. Am averizat pe toata lumea ca nu vreau sa mai ascult chestii negative , nu mai vreau sa aud ca nu stiu sa rezolve o problema,si sa le dau eu o solutie pe care apoi sa o ignore complet,pentru ca nu era ceea ce asteptau de la mine. Acum cei care ma impovarau rau,ma enervau si ma iritau ma suna sa imi dea numai vesti bune . Jade,depinde de fiecare banca. Dar da,in jur de 15 intra.La unele persoane pe 17-18 . Eu zic ca in amrtie intra si la tine si la Sei. Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011) |
LenaC spune:
Oana, incercasesi... dar nu m-am uitat sa vad rezultatul. O sa verific atunci cand se trezeste :D
JadeJador spune:
oana ieri am profitat si eu de reducerea la scutecele de la lidl
sunt tare simpatice , ca aspect arata mai bine ca pampers , sa vedem acum cum se comporta bucile lu' fimiu
_
de T 5+
racheel spune:
Jade, da pe 15 martie iti intra banutii
Ce scutece ati luat?S-a deschis si in Craiova Lidl dar io nu am fost pana acum
Oanaiasi am observat ca si Anastasia are caputul mai bombat in partea dreapta in comparatie cu satnga.Sa-mi fac griji?!!!
Azi am fost si noi afara in sfarsit, de 10 zile nu am mai scos-o afara, ba ca mi s-a parut prea frig ba ca-mi era mie lene .Am fost cu carutul pentru ca Anastasiei nu-i place in brate.Am scos-o o data in brate si mi-a urlat.Foarte greu se merge prin zapada.Ea nu a avut nicio treaba, a dormit o ora.
Offf s-a trezit.Dormi si ea 20 de minute.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
oanaiasi spune:
Rach , e de la pozitia de somn. N-are nimic copilu...eu sunt nebuna!!! Nu ma lua in seama. Incearca sa o culci si pe partea cealalta dar cel mai bine e sa doarma cu capul total pe laterale. Alternativ. E o chestie care tine doar de estetica in rest nu ridica nicio problema.
Jade, cand a ajuns al meu se epuizase stocul. Eu zic ca o sa iti placa chiar daca sunt mai bulky (vb Lenei). Eu merg pe ele in continuare. Iar de pret nu mai vorbesc ...e foarte bun.
Doamne iti multumim!
alayna spune:
Mamma mia Rachel 10 zile !!!! Eu o scot zilnic de cand am adus-o de la spital ,si pe ploaie (cu prelata) si pe ceata (moasa mi-a zis s-o scot,asta a fost in octombrie ) si pe ninsoare ,ger ( -15 C )
Mariasophia, eu am pierdut asa laptele de vreo 3 ori ,boceam acasa si pe aici ,m-au ajutat fetele ,in special Ionela .Stresul face rau lapticului si nu numai .
Tine bebe mult la san ,non stop daca se poate ,papaica,somn si odihhnaaaa cat incape
Bubite la ceafa ,adica puncte rosii are si Noura ,am descoperit ca e de la bavetica care i-o tin zilnic ,ca se uda la piept. Acel scai se mai desprinde si s-a iritat saraca
Despre diversificare nu stiu ce sa zic ,mai avem 2 luni pana acolo ,tin cu dintii sa pot alapta pana la 6 luni si atunci vom vedea . Cred ca voi lasa totul de la sine ,sa-i dau totul cat mai sanatos si cu mare grija .
Imi pare bine ca mi s-a marit productia de laptic ,Noura abia daca termina ambii sani ,ma rog de ea sa pape si nu mai poate ...iuhaaaa iar noaptea am inceput iar sa mulg dupa o pauza de 2 saptamani jumate
Fetelor ma primiti si pe mine in randul mamicilor panicoase ?
1.cand atipeste fata (indiferent ca e pranz,seara) ,isi misca capul foarte rapid ,stanga ,dreapta ,stanga,dreapta ,vreo 10 secunde,e tare ciudata , asa am vazut pe la tv ca fac cei cu probleme la cap mi-e frica ,o fi normal?
Pediatrul imi spunea ca are nasul infundat si probabil o deranjeaza
2.uneori cand sta in scoica sau pe pat ,ii tremura mainile ffff tare , si nu-i este frig ,deoarece are manutele calde ,ce-o mai fi si asta?
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)