Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 17
JadeJador spune:
rach scutecele astea le am luat http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-BFE75B47-2FAA0053/lidl_ro/hs.xsl/index_9422.htm
sunt la oferta 30 ron fata de 40 ron
oana si eu am luat ultimul pachet
si mai era si desfacut si umblat prin el
tu zici ca daca nu mai erau in mag nu mai baga pana duminica cand se termina promotia ?
ca ma gandeam daca imi plac sa mai merg sa mai iau
_
de T 5+
oanaiasi spune:
Alayna, si fiica-mea isi foieste capul asa dar nu mi-am pus niciodata problema ca are ceva ci doar mi-am imaginat ca isi cauta locul inainte de somn. Cu manutele e normal ce se intampla pentru ca ei inca nu isi pot coordona membrele 100 %> pana capata full control asupra lor e normal sa le mai miste haotic sau sa tremure. repet, si fiica-mea are chestiile astea dar nu mi-am facut probleme niciodata. Nu cred eu ca fetele noastre sun bolnave la cap. No way!
Eca e asa de smechera cateodata de ma mir de unde stie sa faca anumite faze. De exemplu cand ii vorbesc in soapta stie ca e alint. Se uita fix in ochii mei, lasa capul un pic pe spate si imi trage un zambet diferit de toate celelalte (cu gura inchisa dar intinsa pana la urechi de i se duc falcile pe laterale total) E absolut mortala! Nu cred ca daca ar avea vreo problema ar mai face asa...
Am senzatia ca noi toate vreo ca puii nostri sa faca totul perfect din nascare. Trebuie in schimb sa ne acomodam cu ideea ca ei invata tot. Nimic , in afara de reflexul suptului/mancatului si plansul, nu este by default. Eu asa cred.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
elly_b spune:
pupam pe toata lumea!
am revenit "la tara" dupa o noapte petrecuta in Bucuresti la ai mei. taaaare bine la mama acasa
incerc sa recuperez si sa pun poze de la botez.
doamne frumosi si dulci copii aveti/avem m-am delectat si azi cu updateul de pe mail. app, in toata perioada de absenta sa stiti ca am fost up to date si am urmarit ce pozici ati mai adaugat
Dbunny spune:
si Noa a avut capul turtit pe-o parte, si-acum o culc pe cealalta. si s-a mai egalat.
fetele, la al 2-lea copil esti muuuuult mai zen. si nici nu mai ai timp sa te gandesti la toate prostiile cand nu papa unul papa celalalt, cand nu face unul caca face celalalt, vesnic avem ocupatie
cineva m-a intrebat cum fac macaroanele cu carne:
varianta rapida: arunc in tigaie carne tocata cu oregano si bulion. separat fierb macaroanele si-apoi impreunez
varianta lunga: intr-o tigaie pun bulionul cu 2 lg zahar la scazut. in alta pun carnea macinata cu ceapa solzisori si condimente. apoi impreunez cele 2, si adaug si macaroanele fierte. Apoi le rastorn in tava si le prasar cu cascaval si bag la cuptor la gratinat nitel. gata
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador oana ieri am profitat si eu de reducerea la scutecele de la lidl sunt tare simpatice , ca aspect arata mai bine ca pampers , sa vedem acum cum se comporta bucile lu' fimiu _ de T 5+ |
eu zic ca nu o sa te dezamageasca, mai ales ca pe noi pampers ne strang pe bulane, insa noaptea tot pe pampers ramanem
elly_b spune:
Lena …
May, Lali, zubi, andreea …
Jade nu dispar …. va privesc din umbra
Sei chiar nu-mi fac probleme. La Annelies ma stresam tare la … orice. Acum sunt extrem de relaxata. Parca nici nu-mi doresc sa evolueze pt astea sunt semne de crestere :D. Si cu cat cresc cu atat sunt mai independenti si au mai putina nevoie de tine. Si am trait pe pielea mea ce inseamna sa-ti dea mana la o parte, sa spuna: fac eu! Iar eu ii vreau inca legati cu cordonul ombilical. Mama posesiva, ce pot sa spun. A nu se intelege ca nu ma bucur de progresele lor. Dar savurez momentele astea de dependenta :D, ceea ce l-a Annelies nu am constientizat pana nu mi-a dat cu flit
Hellena te inteleg
n-am apucat sa termin de citit si s-a trezit piki. revin
seidana spune:
Mie imi pare rau ca nu am luat decat 2 pachete de scutece .. am fost luni erau destule.. acum ate vantul pe acolo..
Alayna.. sper ca nu de la mine se trag toate Eu recunosc ca sunt isterica..
App.. dermatologul a zis ca are atopica, ne-a dat advantan(3-4 zile) .. initial a zis ca e eczema , insa de aproape atopica, si destul de urata din mom ce am ajuns sa supuram..fara nuci alune/excitante
andreea_t spune:
may, eu iltin in camera lui Andrei, uleiul si e la temp cam. Il am intr-un recipient pe care apas si iese (cum e gelul de baie de la mustela), pun in palma mea si intind putin pe palme si dupa il masez pe piticot. Depinde, clar si de ce ulei folosesti, asa am observat, eu numai dupa baita iti dau la masaj si nu murdarete haintele si nici nu ramane uleios.
Kora, ma bucur ca sunteti bine.
Nanna ce frumoasa printesa ta in rochite.
Ce zambet cool, are Anton, abmariana. O sa faca furori printre fete.
Tare rau pozitia de somn in care ti-ai prins dragul tau print, irinush
Voi cu cine spuneti ca seamana, Andrei al meu? Acum am vazut ca mi-ati scris pe grup
Merge greu forumul astazi sau am neu net-ul impiedicat?
Fetele, la ce ora faceti baita zilnica?
nanna_mika spune:
Seara buna!
Nu stiu cand a trecut ziua de azi...
Oana - bv mami ca te-ai linistit si ti-ai dat seama ca ai o fetita perfecta!
Ooka - multam de link, speram sa citesc azi si sa ma interesez, dar nu am respirat macar 5 min. Asa ca am tranferat task-ul pt maine!
Kora - multumim de info despre diversificare. Eu sunt f interesata, desi mi-am facut un "plan", doar ca, la fel ca si Jade, mi-e teama de moment . Nu mai trec zapezile astea odata, sa iesim....
Dbunny - eu intrebam de reteta. Prima varianta o stiam, ma gandeam ca le faci altfel, pe a 2 a nu am incercat-o. Saru'mana!
VREAU SA VINA PRIMAVARA!!!!!!!!!!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
racheel spune:
Andreea, eu fac baita intre 7,30-8, dar nu zilnic.A mea la ora 9 doarme dusa.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)