Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Sei, ce descrii tu acolo am eu. Eu am si in cap. La mine e de la stres. Cum sunt mai nervoasa/ agitat/suparata cum apar. In cap e cam contiuu. Dr mi-a pus diagnostic de dermatita seboreica. Acum nu stiu ce sa zic, si eu caut un medic dermatolog bun in Bucuresti, pentru mine, ca sa-mi dea un tratament sa tin sub control nebunia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna ziua frumoaselor!

Doamne cat de comprimat pare uneori timpul asta....ca de-abia reusesc sa tin pasul cu voi. Inca tot nu am reusit sa recuperez capitolul trecut. Incerc sa imi salvez retetele postate de voi. Sotul mi-a dat tema de casa .....baclava pentru seful lui, care are impresia ca daca sunt musulmana , sunt si turcoaica... si am gasit o reteta postata de Ooka..insa nu am reusit sa o citesc...

Alayna, multumim de intrebare. Razvan este nazdravan. Acum realizez ca eu nu v-am prea povestit despre noi. Ei bine, dupa o lunga greva a suptului, incet-incet, iesim din ea. Mesele noastre s-au rarit, sunt doar 4 in 24 ore a cate 200 ml LP. Uneori,una dintre mese este de 140-150 ml...dar ca medie, Razvan mananca in 24h 700-800 ml LP , ceea ce consider ca este fff bine pentru el. A facut achizitii noi, in sensul ca:
- scoate sunete noi, ca ahaam, da, nu, baah, agah,ooo
- rade in hohote cand vede moculina lui tati
- incearca tot mai des sa se ridice singur in fundulet
- povesteste cu jucariile, le smotoceste
- a devenit foarte dependent de mine, ca o maimutica...si de vreo 3 zile prefera sa imi adoarma la san...(adica in brate cu suzi in gurita)
- se face pe zi ce trece tot mai frumusel[ cra, cra] si mai pufos....toata ziua il pup si-l mangai..mi-e tare drag
- adoarme la 20:30-22:00(cel mai tarziu) si se trezeste la 4:30-5:30 pt o masa si adoarme apoi pana la 9:30-10:30 cand se trezeste de tot
- nu plange decat daca are vreun discomfort
- dimineata tipa, cu tot felul de sunete, sa ma trezeasca , trage de mine si stie ca singurul remediu e daca isi baga mana in parul meu si ma striga...atunci sar ca arsa...si-l gasesc cu picioarele in cap ca a facut cah si nu ii place sa se simta murdarel la fundulet
- pana mai zilele trecute a fost un mare lenes....cand eram cu sotul in dormitor si l-am pus pe patul mare si l-am dat de-a berbeleacul ca pe o sarmaluta ...si i-a placut tare, incat s-a intors singurel de pe spate pe burtica si apoi iar pe spate...i-a reusit doar atunci si acum, desi incearca, reuseste doar de la brau in sus sa se intoarca ca fundul e prea greu
- e tare pupacios cu mami...cand il iau in brate , isi infige gurita in gatul meu....cu tati, e certaret si razboinic, mai ales cand are barba nerasa....ii trage pumni in barbie si tipa incruntat la el..
- la baita ne place tot mai tare... ne balacim de o udam pe mami din cap pana in picioare
- de facut cu creme , nu-l fac, decat o data pe saptamana il masez cu ulei de masline (fiert pe baie de aburi si racit) pe care il incalzesc putin in palme inainte... si la fundulet, cand observ mici iritatii il dau cu Sudocrem, in rest nimic.

Legat de cont: atasez contul in euro, pentru ca cel postat anterior este doar pentru lei.

RO78 RNCB 0231 0921 0892 0003 SWIFT RNCB ROBU BCR MEDIAS SIBIU

Jade termenul ...este pana pe la mijlocul, sfarsitul lunii mai. Pe atunci a spus dl prof ca o sa revina la noi in tara.

Revin cu continuarea mesajelor, merg sa imi spal piticul la fundulet, ca iar s-a kk-it tott...

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumim Andreea

La multe lunite Maiei si lui Flavius !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La multe lunite Maia si Flavius

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

noi avem vreun struguras care are dintisor ?

rach stiu ca tu ai depus dosarul de indemnizatie in ianuarie , ca mine
ti a venit vreo decizie ceva ?

oare Lore o fi suparata pe noi ?
ca vad ca pe la alte sub scrie dar pe noi nu a intrat sa ne salute :(

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu Jade, nicio decizie

Si tipa de acolo i-a zis sotului sa astept banutii dupa 12 martie.asa inseaman ca pe 15 martie imi intra pe card.

Daca ii zicea ca dupa 15 martie imi intrau pe card pe 15 aprilie.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

buna fetele! nu am mai scris in ultima vreme,dar v-am citit.uffff...
am asa o stare de apatie...patesc si eu ca sei cu fetita...mereu mi se pare ceva suspect la bebe...acum mi se pare ca face pipi ciudat...o tin inca fara pampers din cauza iritatiei,i-a trecut dar inca e putin rozie...sotu-mi zice ca sunt eu paranoia ca sophia nu are nik,dar mi se pare ca e agitata inainte sa faca pipi si in zona labiilor e rozie,parca usor iritata...nu stiu ori sunt eu paranoia,ori asa o fi...cert e ca sunt singura mai mereu,sotul pleaca cu noaptea-n cap la munca si ajunge pe la 20-21 . simt ca nu mai pot.si bate un vant aici de te ia pe sus,ca as iesi afara...am capul facut in 1000000 de bucati...sper sa nu va suparati ca ma plang la voi dar va simt aproape de mine,

hellena felicitari pt alegerea facuta.mai bn il cresti singura pe petru decat cu un asa tata.iti zic asta pt ca cuvantul tata e un cuvant maret...eu am crescut cu o mama extraordinar de buna care ne-a dat o educatie si o iubire de nedescris...insa tatal meu nu cred ca isi merita acest cuvant de tata

Mergi la inceput

lena , m-as da si eu pe scutece refolosibile..dar mi-e teama de iritatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Jade, Eva de Andreea2011 are dintisor inca de luna trecuta ,din cate stiu eu. Indemnizatia asa stiu si eu,a treia luna de la depunere intra. Adica cine a depus pana pe 25 ianuarie,in luna martie v-a primi banutii.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

hayat ma rog pt bebeul tau sa fie bine,o sa vezi ca va fi bine. copiii sunt mai puternici decat ne dam noi seama.e bine ca ai dat nr de cont,asa se mai aduna niste banuti

Mergi la inceput