Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 13
Kora_B spune:
Daca tot il vreti si pe bb2 McLaren e o optiune buna. Caruciorul lui Iannis a mai fost folosit si de prietena mea si acum e la al 3lea copil si este in stare foarte buna. Si modelul pe care il am eu e de la 0 luni.
Citat: |
citat din mesajul lui seidana A multumesc pt sugestiile cu carucioarele.. nu am gasit nimik pe net sa ma convinga, ba e prea sport , ba prea greu.. cred ca o sa merg in oras sa caut, sa vad cum se aplica greutatea la carucior, si cum s-ar putea adapta sport la un bb mic.. Imi plac mclaren, insa parca de data asta o sa iau ceva pe vazute.. Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
seidana spune:
Lali.., imi e mila de ea sa ii mai pun supozitor .. daca dau in chestia de obisnuinta... insa Natalia a promis ca ma bate daca ma plang ca nu face kk si nu astept sa fac cum zice dr..
Pe de alta parte m-am hotarat sa mint doctorita in leg cu sub asta
Portocala de ce nu se da de la 6 luni? e alergena? sau acida? ca stiu ca si ea e diuretica
O sa merg vineri in piata ( de reusesc , ca avem iar sedinta in proces), sa ii iau dovleac, gutuie, pere si mere ionatan.. mama deja a pus in congelator pungute mici din piept de pui de casa..
Imediat ne apucam si noi serios de diversificare, nu ne jucam 1 zi da 3 ba.. mai ales ca Ela e teroare.. ieri mancam si era la mine in brate , si hop mana in farfuria mea si apoi la gura.. ce a tocait supa...si o bucatica de morcovel mic mic.. bine ca nu a tras-o pe noi..
Sper ca nu va disper cu plansul meu de toate cele, nu sunt chiar paranoica.. insa ce sa fac daca are si bube, si constipata(?) , si e lenesuca .. la al doilea copil probabil voi fi mai zennn...
Mergem la dermatolog.. sper sa nu ne dea cortizon
Alex2011 spune:
Neatza mamici de strugurime!
Noi am pazit copilul azi noapte, ca m-am hotarat eu sa mananc crap cu usturoi si Clara a plans pana la 2 dimineata. Am oprit invatatul cu biberonul, ca e maraita. E musai sa manance din biberon si de la tati ca pe 22 ma intorc la serviciu. Am emotii!
Anca, , tu cum te descurci cu serviciul, cine a ramas cu bebe, cum se poarta bebe?
Ufff!
Kora_B spune:
citat din mesajul lui JadeJador Reteta sos pt chiftele Ceapa se taie cubulete mici , se pune la calit in ulei , se adauga bulion si se lasa sa fiarba putin se adauga si putina apa , se mai pune sare , piper , foi dafin , marar se pun chiftelele , se lasa sa dea in clocot apoi se baga la cuptor aprox 10 min Pofta buna ! _ de T 5+ |
Kora_B spune:
citat din mesajul lui Hayat_Kh .de-abia astept sa treaca frigul...sa dea soarele si sa iesim la un faimos frappee marca Kora. La multi ani! sarbatoritilor zilei. Va pupacesc pe toate si revin maine. Mami fericita de Razvan Octavian [b] 15.09.2011 |
ooka spune:
salu
Lena, primisi drojdia?
Ca eu am deja 2 painici la dospit, una cu yeast water de mere+afine+miere si una cu un pseudo sourdough facut ieri tot cu YW si in care am pus si seminte de in.
Cine are vas roman? Trebuie musai tinut la apa?
Ca vreau sa'l folosesc pe post de piatra de cuptor sa coc painica pe capac si n'am nevoie sa fie ud.
LenaC spune:
citat din mesajul lui ooka salu Lena, primisi drojdia? Ca eu am deja 2 painici la dospit, una cu yeast water de mere+afine+miere si una cu un pseudo sourdough facut ieri tot cu YW si in care am pus si seminte de in. Cine are vas roman? Trebuie musai tinut la apa? Ca vreau sa'l folosesc pe post de piatra de cuptor sa coc painica pe capac si n'am nevoie sa fie ud. mami de Sofia 08.08.08 si de Zoe 20.10.11 Doamne ai grija de noi! |
Ai vb un pic in chineza :D pentru mine.
Tb sa imi trimita sapt asta :)
JadeJador spune:
observ ca tot mai multe incepeti incet incet diversificarea
eu am niste emotii de zici ca am de dat vreun examen
mie chiar mi e frica de ea
eu pana acum am incercat sa i dau doar ceai si m a flituit cu gratie
cred ca o sa fie f distractiv
hayat spune mi te rog , care este termenul limita pt stransul banutilor ?
sa stim si noi pana cand putem depune
_
de T 5+
unboticutz spune:
salutare mamici!
sei parca a itnrebat de carucior sport: la farmacia tei este un carucior sport london chicco cu vreo 300ron. noi avem chicco multiway si pt copii mai maricei si primavara/vara/toamna e ok. landoul este folositor pt copilasi nascuti toamna tarziu/iarna pt ca ii protejeaza mai bine de vant si frig.
cu scutecele sinoi am avut probleme, fiecare kk iesea la spate (babylove), am descoperit ca libero nr 3 are un elastic laspate si deci nu mai iese nimic. nu stiu nr 4 cum e, nr 3 e pana la 8kg dar ilincuta mea e micuta la kg desi are niste copanase delicioase. eu vreau sa trec pe scutece textile dar inca nu mi-am facut curaj, ma tot gandesc ca n-o sa am timp si ca am nevoie de mult mai multe decat imi permit.
andreea_t spune:
neatza, pe lapranz asa,
dau , stiu e cam late, but...cool
La multe lunite sanatoase si voioase dragii nostri, Maia de LenaC si Flavius de Ancaroro!
hellena, frumos tare petru!
nanna, interesante cursurile.