Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ala stii ce ma bucur ca ai gasit consultant?! E altceva cand vezi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineata:)
cafelutza, ceai suc proaspat si cam atat stiu sa fac:))) va ofer eu in dimineata asta
pupiciiiiiiiii

Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011

http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Matza - mersi de tratatie

Sei - lasa fata 4 saptamani pe supozitor...fa cum ti-a zis medicul!!!
E dermatita atopica - fara dubii. Caruciorul - eu votez hotarat pentru LITE WAY , e excelent!- e exact la fel ca si Hauck-ul de care ti-am zis.

Fetelor - m-am , dar ma simt bine...imi creste putin ficatelul de mandrie ca va plac fetiscanele mele...le-am trimis la gradi pe cele mari, am intrat o tura sa va citesc si acum merg sa strang dezastrul si sa-mi hranesc Ilincuta, care gangureste cumintica in patic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Fetelor, am o intrebare: Pampers-ii nr. 3 nu ii mai sunt buni fie-mii si am vrut sa ii schimb, dar urmatorul numar e parca pt. 7 - 18 kg. Ceva pt. mai putine kg nu este???

Mamica ANTONIE (26.09.2011)

Iris noi am trecut pe pampersi 4 deja de vreo 2 luni ( o luna jumatate ), cu exceptia culorii mai albastruie sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

A multumesc pt sugestiile cu carucioarele.. nu am gasit nimik pe net sa ma convinga, ba e prea sport , ba prea greu.. cred ca o sa merg in oras sa caut, sa vad cum se aplica greutatea la carucior, si cum s-ar putea adapta sport la un bb mic..
Imi plac mclaren, insa parca de data asta o sa iau ceva pe vazute..

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Da, si eu cred ca e mai bine sa alegi pe vazute si incercate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Eu iau cereale cu lapte de orez si soia

jade multam fain! Acus execut reteta

oana hai mai, daca era ceva, pediatra ar fi vazut cu siguranta. Pt linistea ta, intreaba pediatra despre asta, dar eu cred ca o sa iti recomande sa citesti mai putine prostii pe net.

hellena don't worry, am si eu "bubele" mele, chiar de par slaba

alayna ce fain! Si mai ales ca mamicile o pot suna

Eu m-am pus pe citit blogul Cristelei Georgescu, caci nu cred ca o sa ii dau lactate lui Theo, deci imi trebuie alte surse de calciu+inspiratie pt meniu vegetarian pt bebe [cred ca o sa ii dau totusi carne si ou]. Dar mi-am prins urechile in atatea informatii, e un talmes-balmes in capul meu

O zi faina va urez!

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata,neata!!!
Matza merci pentru tratatia de dimineata !

Noi folosim scutece numarul 3 inca , nu are matzuca mea decat 7.5 kg ,asa ca mai avem de asteptat. Fol,osim numarul 3 de la DM si am luat si Toujour de la lidl . Eu nu am gasit decat o data cristale de alea in scutec. Deocamdata se comporta bine poponeata fetei in ele. Folosim de cand am fost la socrela,ca am trecut pe langa lidl.

Helena sa nu te mai aud ca Petru e slab! Cred ca e cel mai "facut" struguras la cele 8 kile si ale lui!

Nati cum poti fi asa ? Frumoasa,sexoasa ,talentata si cu trei fete superbe? Glumesc mai,imi esti draga,la fel ca toate mamicile de strugurasi.

Seidana si eu zic sa asculti dr-ul si sa tii fata 4 saptamani pe supozitor.

Revin...

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Pana la urma merg la chicoo, mai am vazut un model Espire Magic , e din acela mai tringhi, cu roti mici in fata, e numai 6 kg.. insa daca nu l-am vazut pe live http://www.vanstore.ro/carucior-magic-p-6452.html

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Cam asa e carutul nostru sport. Dar cand dai intr-o groapa se simte. Sotul zicea k dak erau roti mai mari in fata era mai bine. Asta e al meu http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029963

Firma Hauck il face modelul 3 in 1 pentru Premaman dar direct de la firma Hauck poti sa cumperi doar sport. ala sport la fel cu cel din 3 in 1 l-am vazut in magazinul Miniblu, pe net nu il gasesc
Ca idee este foarte usor si se strange rapid.

Mergi la inceput

Neata,

am scris si eu un mesaj si l-am pierdut. CE mai tin minte este k Ooka este "super mum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dau si eu o cafea aburinda azi...la noi iar e frig, azi incerc sa nu ies din casa pana la 1.

am vazut poze cu strugurasi minunati mari si frumosi!

si daca tot stai in casa, azi as face un brownie. reteta ideala(si testata) avetiż

Mergi la inceput