Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 Hayat, pe 11 martie o intindem Sei, da, tot asa. singurica. si face de doua ori una dupa alta. adica a 4 si a 5 zi, cam asa. voi? de bubite nu stiu ce sa zic. voi cum ii spalati cu ulei de masline? il incalziti un pic pe calorifer? se pune mult/putin? ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
Noi suntem inca pe supozitor nu l-am intrerupt ( in seara asta a facut decat ff putin cu tot cu supozitor ).. i-am schimbat si ora (seara) ca sa ii dau sansa sa faca singura peste zi , pana acum ii puneam dimineata la prima ora.. de sambata insa ( 3 sapt de supozitor) intentionez sa o las singura,, si sper sa faca.. ca daca nu iar dau in depresie
Sper ca nu avem pe nimeni din buzau/galati
alayna spune:
Hello !
Hayat , ce faci mami ,cum e Razvanel ? As avea o rugaminte te rog ,posteaza si tu IBAN si SWIFT-Code ,fara acestea nu pot transfera banuti in cont pentru strugurelul nostru
Hellena , ce bine arata Petru !!! Mamaa miaaaa ce mai pedala in filmulet Cum e cu diversificarea? Ce papa ? Ce prefera cel mai mult ?
Vad ca vb numai de mancare ,am o foame de lup mananc intr-una si tot mi-e foame
Mi-e ciuda pe voi cum mancati usturoi ,ceapa,sosuri,rosii etc eu n-am curaj sa pun gura pe ele
Eu sunt obosita again am fost cu Noura toata ziua afara ,de azi a inceput sa ninga ,in sfarsit am vazut si eu primii fulgi de nea . Afara erau -12 C cea mica a avut nasucul rosu toata ziua am fost la sala si am facut cu ea gimantica (pt mami si bebe) ne-am distrat super tare ,apoi am fost la un centru Pro Breastfeeding ,unde era o consultanta ce dadea sfaturi despre alaptat ,cum sa pozitionam bebele la san , fiecare intreba si ni se raspundea. Eu am insostit-o pe prietena mea si tot ce-am auzit de la ele ,stiam deja de la Ionela .
Aaaaa m-am plans si eu un pic ca Noura goleste sanii si mai vrea laptic ,sfatul ei a fost s-o iau din nou de la capat ,dupa ce l-a golit pe al doilea si simt ca inca-i este foame sa-i dau din nou primul san si tot asa.
Are chiar o linie telefonica unde pot suna toate mamicile ce au probleme cu alaptatul ,vor primi sfaturi sau chiar programari daca e vreun caz mai aparte
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
alayna spune:
Sei ,ai mai gasit ceva la Elena care sa te ingrijoreze ? Ssptamsnsl vii cu ceva nou Relax mami !
Si Noura are ceva de genul asta intre sprancene ,dar se cunoaste ff putin si nu m-am intrebat ce-o fi say ce-i asta .
Natalia, ce fete frumoase ai !
Oana, nu mai citi si tu toate prostiile ,ai o fata prea cuminte si sanatoasa
Cu ulei de masline dadeam fata pe corp inainte de baie si am renuntat, dupa ce o scoteam din apa ,avea parul urat tare ,parca era nespalat
Iar dupa baie nu-l folosesc ca mi se pare lipicios si ii iese bybite mici rosii pe piele
MatzaRebela spune:
buna seara mamici:)
noutati de la kate: http://burchiu.ro/kate-rina-burchiu/prima-mea-discutie-pe-messenger
tare comica a fost azi;)) pe la 11 si ceva am fost plecata sa-mi fac radiografii la masele ca maine ma duc la dentist asa ca tati fiind plecat cu ceva trebi pentru firma am lasat-o cu mamaita:) cica s-a purtat exemplar(am fost plecata vreo 40 minute maxim numai si abia ii dadusem papica abia o schimbasem asa ca nu avea ce maraiala sa faca decat dupa mine:))
Maine o las cu tati cat merg eu la dentist sa vedem cum se descurca hahahah cred ca o sa incinga telefonu sa vin mai repede acasa:)))) ori cedeaza si o duce el la soacramea:))))) zic eu sper sa ma insel hahaha
citit tot ce ati scris ce bunataturi faceti voiiiiii as mancaaaa, numai sa mi le faca cineva ca eu nu sunt in stare hahaha
Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011
http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina
alayna spune:
Matza,poate o fi vreun viitor Bill Gates ,in varianta feminina
E o dulce si se ridica foarte frumos in manute,a mea daca o pun pe burta plange si nu vrea sa stea cred ca e singura de aici care face figuri la capitolul asta
MatzaRebela spune:
multumesc:) da se ridica f frumos acum da sa se ridice si de fundulet:))) am incercat sa o prind cum statea pe genunchi maini si cap:))) se uita printre piciore.. bn vreo 2 cm ridicata numai dar e un progres, numai ca nu reusesc se misca prea repede:)))))
nu te stresa cu statu pe burta o sa stea cand vrea si ii place ei apoi patesti ca mine sa nu o poti face sa stea locului(acum e pe burta acum pe pe spate acum e la un colt al patului acum la altul....(pat de 1.40 pe 2 m)
Iris_K spune:
Fetelor, am o intrebare: Pampers-ii nr. 3 nu ii mai sunt buni fie-mii si am vrut sa ii schimb, dar urmatorul numar e parca pt. 7 - 18 kg. Ceva pt. mai putine kg nu este???
Mamica ANTONIE (26.09.2011)
MatzaRebela spune:
eu sunt la pampers de 7-18kg:)) si tot mai iese caca prin el:))))
nu mai e un alt nr intre.. ca asta e nr 4.. deci...nu exista nr 3.5
si nici grasuna nu e fata mea insa cu nr 3 ieseea la fiecare caca pe spate asa ca am schimbat la asta se intampla raaaaar dar se mai intampla...
Iris_K spune:
Dar nu sunt mari nr. 4? Mie mi-au placut foarte tare nr. 3, dar o strang acuma si trebuie sa iau altii :(.
hellena_d spune:
Hayat si stai p'aproape ca vine acum caldura si iesim la o prajitura sau mai bine faci tu una din bunatatile alea vazute de ochii mei lacomi pe cont .
Sei, cred, de fapt, sunt sigura, ca este nemaipomenit de buna si mamaliga respectiva si tot ce faci tu, ti-am mai zis cred, am avut un iubit din Tg Mures si in 3 luni la el acasa am luat 9-10 kg de la cate bunatati am putut sa mananc. Stiu ca nu papi zi de zi mamliguta din aceea insa voi acolo zi de zi mancati ceva "tare" . Mi-aduc aminte cum manca el la micul dejun: slaninuta cu ceapa, costita, carnati, platou cu afumaturi.....
Ma bucur ca iti place Petru. A crescut, n-am ce zice. Si se golaneste pe zi ce trece:)) Adica: prinde noi tehnici de a ma face pe mine sa il iubesc din ce in ce mai mult, sunt dependenta de el.
May, Petru a inceput, dupa cum stii, diversificarea, acum 1 luna. Ei, in luna asta am facut progrese mari, mananca singurel, cu mana lui, chiar si in pastutele rezultate baga mana si mananca asa. Spunea Ionela despre autodiversificare, la Petru, a dat roade. Nu-i place morocovul, insa facem eforturi sa il "pacalim" cumva.
alaynaPetru e nebunel mare, pedaleaza cu tot corpul, maini+picioare in aer, mai nou cand il pun pe burta se ridica de fund , se impinge in maini (palme, nu coate). Am sa il filmez si in ipostaza asta, sa am timp numa'.
Irisuta, si Petru e pe pampers nr 4 si e ff ok, deja 3-ul ii era mic. Baga-i la fata fara griji
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !