Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

inutsa, e vorba de drumul cu masina de la Valcea pana la aeroport. merci de raspuns :) ea isi tine capul f bine, inca de la o luna jumate. deci nu de asta regurgiteaza cand sta in scoica. azi n-a mai sughitat. poate se obisnuieste :D
i-am facut si poza :D pun pe grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

http://www.youtube.com/watch?v=u1eWctbCdkQ

de acum

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Nanna,uite aici www.nonviolenta.org/cursuri/educatie-empatica-bucuresti" target="_blank">cursuri de vorbit civilizat cu copiii din dotare/ai altora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

si o intebare pt ionela
o data cu cresterea bebelusului, mesele trebuie sa fie la 3-4 ore? Sau alaptam in continuare la cerere, chiar si la o ora, la un bebe de 1 an?
Bia niciodata nu a avut mese regulate cat timp a fost alaptata [1 an si 6 luni]. Chiar daca avea anul implinit, noaptea sugea des, chiar si de 4-5 ori pe noapte [in mare parte, doar tzocaia in timpul somnului]. Iar ziua ba manca la 2 ore, ba la 3, ba chiar la o ora. Drii ma tot bateau la cap sa ii dau lapte praf, ca cica nu i-ar fi tinut satz laptele meu, de asta manca asa des. Pe LP nu am trecut-o, dar manca f des, fara program.
E adevarat ori ba?

de si

Atat timp cat este alaptat primeste la cerere. Nu e adevarat ca nu ii tine de foame. in al doilea an de viata lucrurile stau asa:

448 ml de lapte matern asigura copilului
29% din necesarul de energie
43% din necesarul de proteine
36% din necesarul de Ca
75% din necesarul de vitamina A
76% din necesarul de acid folic
94% din necesarul de B12
60% din necesarul de vitamina C

Copilul alaptat suge nu doar pentru hrana ci si pentru alinare, pentru confort, pentru contact... etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Reteta sos pt chiftele

Ceapa se taie cubulete mici , se pune la calit in ulei , se adauga bulion si se lasa sa fiarba putin
se adauga si putina apa , se mai pune sare , piper , foi dafin , marar
se pun chiftelele , se lasa sa dea in clocot apoi se baga la cuptor aprox 10 min

Pofta buna !

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Cand va vad cate bunatati mancati dar mai ales cat de grele mancaruri
Poate m-am dezobisnuit eu sa mai mananc asa, nu stiu, dar ceea ce stiu sigur este ca eu una acum n-as putea sa mananc tot ce vb voi acolo
Si cand va vad si cat de slabe sunteti...moamaaaa, ce vraji folositi impreuna cu ingredientele mancarii ca sa nu puneti kg pe voi?

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna seara !

Intru si eu repede, sa va salut....dar maine o sa stau mai mult cu voi ca mi-e sotul de serviciu peste noapte, in "echipa de interventie pentru cazuri de urgenta"( fiind in armata)...cu zapezile si ingheturile astea. De la mine de la geam, am un peisaj mirific....copacii zici ca sunt impodobiti cu mii de diamante. Aseara am facut o poza. Maine o sa o pun pe grup sa vedeti si voi.

Ionela..... sigur scumpa, poti sa scrii despre noi. Si , multumim pentru tot sprijinul.

Dragele mele, va iubesc pe toate asa de tare si va multumesc din suflet pentru tot ajutorul si sprijinul acordate.

Eh, daca si la alti bb se intampla asa cu bubatul, atunci poate ca mai pot astepta..sa nu ma impacientez inca...Azi iar s-a spart ..dar vad ca a facut o mica cojita.Sper sa se si usuce intre timp...

Ancaroro

Anca_Toma .... si eu simt ca si tine. Inainte sa vin in Bucuresti,aveam un serviciu in care 9-10 ore pe zi socializam...apoi, seara ieseam cu prietenii....Apoi ...dintr-odata stat mult in casa...si din cauza sarcinii care ma limita si din cauza orasului nou, necunoscute multe... Iar acum, ma limiteaza vremea asta....SI eu simt uneori ca o iau razna....de atata nesocializare....CU ADULTII offcourse. Insa, vad ca esti din Bucuresti....tot vrem noi fetele de pe aici sa ne intalnim....de-abia astept sa treaca frigul...sa dea soarele si sa iesim la un faimos frappee marca Kora.

Sei[/b ;a o marca de carucior nu te pot sfatui, pentru ca noi l-am primit de la cumnata. Este destul de greoi ..insa, cand poate sta Razvan singurel in fund, o sa luam ....speram noi, unul sport....cat se poate de ieftin, sa imi fie mie mai usor de carat ...O pup pe Elenusa de o mie de ori si Razvanel o pupa si o strange in brate pentru ca se gandeste la el.. Multumim pentru ajutor.

Hellena o sa iti raspund maine mai multe, ca in seara asta nu am timpul necesar.

May voi cand plecati in Anglia? Cred ca destul de curand , nu?

[b]La multi ani!
sarbatoritilor zilei.

Va pupacesc pe toate si revin maine.

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hellena.. mamaliguta din aceea nu mananc eu zlnic, ci de 2 ori pe an.. hai de 3..
Petru e tare dulce.. s-a schimbat mult si e f frumu

Okka
.. mai da te apreciez maxim ca esti asa activa, si inveti atatea.. si mie imi e dor de socializarea de la servici, de self esteem-ul care mi-l da locul de munca si de altele.. insa sincer, pot sa puturosesc si acasa.. imi e f greu sa ma gandesc ca o las pe pitik singura , de fapt imi vine sa turb.. dar nu am ce face..la 11 luni la munca, nu credeam niciodata ca pot fi asa, in concediu prima sapt era ok, din a doua nu mai era fun...

Oana.. hai mai ca eu zic ca e totul in u're mind.. cin'ti pune sa citesti asa ceva? Imi povestea nasa Elei care e la rezi la medicina, ca in anu 2 si 3 , invatand despre boli , simptomatologie si patologie, mergea lunar si isi facea analizele pt o noua boala.. Imi zicea ca dupa simptome a crezut ca are: cioza, tbc, diabet si alte chestii.. Sunt sigura ca e totul ffff bine , majoritateacopiilor dezvolta o predispozitie pt o anumita parte.. si Elena doarme mai mult spre dreapta, insa sincer nu si nici nu ma voi uita cat de aplatizat ii e capul, doar stim cum eu am plans 5 zile zi lumina pt hirchprung.. si nu cred ca are asa ceva, {acum }

JAde
.. asa fac si eu sosul insa pun si putin zahar ( daca bulionul e de casa), si fac si putina putina ingrosala.. BAi eu sunt mai rau decat cand eram gravida ....

Natalia.. ce toturi mammmmaaaa.. si nu m=-ai chemat la o felie
Ilincuta ..

Ce ziceti Chicco multiway sau lite way?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

HAyaat.. simt nevoia sa iti zic ca I miss u.. dar nu stiu de ce

MAy.. tot la 3-4 zile caca? cu scoica nu stiu ce sa zic? poate nefiind obisnuita cu pozitia forteaza putin burtica, de ex Ela cand a inceput sa se forteze sa se ridice in fund, si o mai tineam pe mine in fund, se facea varza de voma ( schimbam bluzele de fiecare data cand o tineam in fund), acum s-a obisnuit si nu mai are nici o treaba..
Cu sughitul idem.. cand a inceput sa gangureasca ,cand a inceput sa pedaleze, sa isi manance picioarele, cand a inceput sa stea ( sa o tin pe mine) in fund, mereu incepea sa sughita..

Dati-va cu parerea
Elena are bubitele pe fata in zona perciunilor.. e o zona rosie fff uscata, bubite mici mici, zona toata rosie, parca solzoasa( adik aspra), uneori pare ca se descuameaza, acum ii apare si pe frunte tot la intersectia cu parul si intre sprancene (deasupra nasucului)
Se scarpina ( initial credeam ca de nervi. acu tind sa cred ca incearca sa se scarpine pe bubite , insa na nu nimereste mereu ),.. cred ca de asta nu doarme nici noaptea pt ca se trezeste scarpinandu-se/ zgariindu-se.. as face poze insa nu se vede mare lucru,
Pe corp nu pare sa aiba nimic ( in seara asta are ceva, dar cred ca de la caldura).. nu cred ca e seboreica, nu are cum in logica.. pt ca e ff aspra zona, parca tinde sa crape..
Seamana cu ceva bubite de la bbeii vostrii?
O sa mai merg la un dermatolog zilele astea, insa sincer nu am multa incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Hayat, pe 11 martie o intindem

Sei, da, tot asa. singurica. si face de doua ori una dupa alta. adica a 4 si a 5 zi, cam asa.
voi?
de bubite nu stiu ce sa zic.

Helena, ce grasut e Petru si ce mare s-a facut. cum merge cu diversificarea?

voi cum ii spalati cu ulei de masline? il incalziti un pic pe calorifer? se pune mult/putin?

Mergi la inceput