MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
brindusik spune:
am luat sapt trecuta o cutie cu pliculete de stevia...hm..clar se merita are un gust mult mai placut in laptele meu cu nes decat fructoza/zaharina pe care o foloseam pana acum.
cat e in ro?aici am dat pe o cutie(90g) de 60 de pliculete(care au cred cam jumate de lingurita) cred ca 1.70£(si era la reducere). borcanul de 150g e vreo 4£ ..
voi fetelor comandati de undeva anume sau?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
am fost plecata cu niste acte si am petrecut 3 ore in Administratia financiara.
Meniu de azi:
MD: baton cu mar si scortisoara+iaurt
P: nu stiu( cred ca o omleta, sau am niste carne afumata sa o fac la teflon.. )
C: ciorba de fasole/sufle de conopida (depinde ce mai are mama)
Va doresc un wk conform!
child spune:
BTZ_OVI formele pentru briose sunt din silicon.
Am luat azi quinoa, sa lesin cand am vazut pretul...20 lei o punga
Meniul de azi:
- paine integrala, magiun
- wursti de soia, humus, ardei
- brocoli gratinat, mujdei de usturoi.
In WE cred ca o sa fac un chec sau ceva fursecuri monti.
brindusik spune:
change of planes...am mancat la rest chinezesc de lunch...nimic neconform cu exceptia desertului
ninha spune:
Child, quinoa naturala, nu din-aia umflata cu aer, nu? ca aia cica nu e conforma.
Hai, Brindusiko, nu ne mai fierbe, zi ce desert ai mancat de la chinezi?
Btz, ca sa treaca raceala.
Maine sper sa ma tin tare la botez si sa fiu cuminte.
va si
brindusik spune:
ninha nu spun ca nu era chiar chinezesc desertul era ceva facut cu brinza la care am pus langa si neste compot de pere(care cu siguranta avea zahar)
aici sunt unele restaurante chinezesti unde mananci cat poti de 6lire...e u fel de plimba tava..au multe chestii si ce e fain e ca ai de unde alege...asa scapi de corvoada de a comanda ceva care nu stii cum arata si dupa nici sa nu mananci...imi place...mancarea mea preferata chinezeasca e un fel de tocanita: ceapa, ardei gras verde, fasii de vita si neste cili..toata trease in tigaie...as manca din aia pana as exploda...ff bun
si am mai mancat si ciuperci trase in tigaie cu cili..ciupercile erau normale nu inghetate ca aratau ff bine...si paaria era taiata in 2, si am mai mancat si neste bulanase de pui date prin ou, si fasiute mici de vita date prin ou...si nu mai stiu ce
am aflat de ce chinezii nu se ingrasa...ei mananca ff multa carne de si in general fac mancarurile grase..dar mananca numai partea groasa din mancare..adik legume, carne nu si sosu...ceea ce mi se pare ff inteligent..ca in sos practic ramane cea mai mare parte de ulei si grasimi
ninha spune:
da, si nici nu mananca paine.
Buna dimineata!
Va astept cu fierfinte fara zahar.
in ultimele doua zile n-am mai mancat seara, alaltaieri chiar nimic, iar ieri un mar pe la 9. ce fain ar fi daca as reusi s-o tin tot asa. ma simt foarte bine. dar ieri am mancat cam des peste zi, pana la 3 am mancat de 4 ori.
azi am la MD o salata de nuci cu germeni de lucerna + sana.
la P pulpite cu o salata, inca nu stiu din ce.
la C multa carne de toate felurile, ca asta am comandat la botez.
ma tem ca n-o sa ma pot abtine la desert si o sa-mi iau o inghetata.
Cam asta e.
Va si va urez un we fain!
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am reusit sa tin 100% monti, dar ma-m straduit; problema e seara, cand ma apuca fel de fel de pofte, in general de carbohidrati fainosi si dulciuri nemonti.
Va rog sa-mi spuneti si mie din ce se fac clatitele monti. Eu am niste faina de soia, e ok?
Si nu mai gasesc lapte tnuva slim, e singurul lapte cu 0,1% grasime, stiti voi altul?
Azi ma duc sa-mi fac aprovizionarea, sincer nu stiu ce sa mai mananc; m-am cam saturat de salate.
Ieri am facut de ex. paella cu fructe de mare si orez integral. Ulei doar cat am uns tigaia in care am calit legumele sa nu se lipeasca. In rest, eu cred ca a fost ok., voi ce spuneti?
Merg sa ma uit ce mai gatiti voi.
Sa aveti o zi buna!
brindusik spune:
laura clatite monti...io facem din faina integrala si tarate....
lapte 0.1% beam de la Fulg(e cutia cu verde), La dorna (da e mai scumpa) si cred ca supermarketurile mari au marcile lor de lapte si au si cu 0.1
btz_ovi spune:
Salutari fetele cochetele
Meniu azi:
MD:dezastru,nimic Monti,doar ceaiul de fructe
P:mancarica de soia si ciuperci picante cu usturoi multttttt (pana am pocnit)
C:hrisca cu lapte
Laura aceeasi problema o am si eu,mereu imi vine sa mananc dulce,mai ales dupa mesele de la pranz,dar imi iau cate o leguma si ma mai stapanesc.Cred ca voi renunta la magneziu si voi incepe sa iau niste crom,altfel nu vad cum as putea sa gestionez poftele mele.
Quinoa este scumpa intr-adevar,eu am gasit si la 12 lei o punguta de 500 g si m-am zgarcit sa iau
Am vrut sa fac briosele cu fructe,dar din pacate nu am gasit nici forme nici faina de migdale,nu stiu cum e pe la voi,dar in Iasi supermarketurile sunt goale,nu se gaseste mai nimic,oamenii cumpara si ce nu au nevoie ,de teama Apocalipsei
Noroc ca am fructe si legume,atat proaspete,cat si congelate.
Va pupez,o zi insorita si fara ger.