MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Ninha mazarea congelata eu o m#259;nānc si cruda. Amestecata in salate sau cu orez dAca vrei. Pun mazarea de la congelator īntr-un castron cu apa calda si apoi pa micround 1 min. Apoi e gata de māncat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, mazarea era congelata.
Cam asa e iarna.

Eu o fac cu un pic de ulei si pasta de tomate si mult marar.
O bag la cuptor intr-un fel de tuci (cocotte pe franceza) si iese tare buna.

Cred ca mazarea la conserva are indicele mai mare, ca are adaos de zahar si/sau sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Stefania, bine ai venit . Foarte frumos blogul tau...m-a apucat dorul de emigrare cand l-am citit

Meniu azi:
MD: crema de branza degresata, wassa
P: gratar de piept de curcan cu salata
C: ochiuri cu ridichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!

Azi m-am cantarit,merit un porculet mic,am cu aproape 1kg in plus,.Ori e de la gustarile nasoale de zilele trecute,ori ca peste vreo 3 zile imi vine CM-ul.Asa ca desi va multumesc pt floricica puneti mai bine un piggy mare pt mine.

Meniu azi:
MD:dezastru complet:feta,bacon,iaurt .
P:pastai cu usturoi (pana nu m-am mai putut ridica de la masa)
C:salata de cruditati.

Meniu maine:
MD:iaurt cu cereale
P:varza calita cu ceva carnita
C:orez cu legume

STEFANIA ma bucur sa ne vedem si aici,sper ca vei ramane mult timp printre noi.Ma bucur ca sunteti bine.

Off fetelor,eu slabesc tare greu,ma tin de dieta dar sunt ferm convinsa ca ceva gresesc de nu reusesc sa dau mai mult jos.Poate e si lipsa activitatilor fizice ce determina acest lucru.Deci tre sa imi pun barbatu la treaba mai multa ca 5 kg in 3 luni e prea putin.In 10 luni am in total 10 kg date jos,cam putin nu?

Briosele alea arata senzational si par extrem de usoare ca manopera,sper sa ma mobilizez si eu in week-end sa le fac caci sotul tot imi cere ceva dulce.Oare gasesc forme de hartie in Kaufland?Caci tava nu am

Ca spuneati de fructe fierte si compoturi:mama mea face compot dupa urmatoarea reteta (iese fenomenal)-fructele puse in borcan cu indulcitor,apoi turnat apa calda peste ele.In acest fel borcanul se sigileaza singur la capac.Ea nu pune nici conservant,nici condimente speciale.Pt varianta light se pot pune simple.Va garantez ca va veti linge pe degete si e easy to made.

NINHA sper sa ti se indeplineasca dorinta.Sa va traiasca micul crestin si sa aveti o zi fantastica.

De SAMIRA mai stiti ceva??

CARMEN in acele poze eram slaba,din pacate nu reusesc sa mai pun macar una recenta.

CGE ai pus la tanc reteta de mazare,tocmai vroiam sa va cer una.

Fetele mi-am luat soia cuburi,voi ce retete cu soia stiti???

Va pupez tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

gabi monti spunea la un moment dat ca daca se blocheaza cantaru sau merge incet sa elimini de tot vreo 1-2saptamani glucidele...gen fainoase(cereale, orez), cioco..io cam asta am in plan de la inceputu sapt..si cma de marti am tinut chiar bine regula..exceptand wasa de dimi...tre sa vad ce sa mananc dimi ca sa nu mai mananc nici aia vreo 2 sapt

puisoaro lasa ca tot mai bine e langa ai tai ...nu mai visa la departari

am schimbat meniul de seara...am amncat 2 betze de telina cu humus si niste mozzarela cu masline verzi

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Brandusa pai orez/cereale/cioco/paste/wassa sunt cele mai rare in meniul meu.
Cred ca totul e psihic la mine,momentele grele prin care am trecut m-au facut sa fiu un pic pesimista acum si tind sa cred ca nu voi reusi sa slabesc.

DAR trebuie sa ma pun pe treaba nu-i asa???

Va aud cu telina,cum o faceti?Eu ma topesc dupa frunze de telina murate,as manca pana mi-ar crapa falcile

De cina am sarit,am rontait un morcov cot la cot cu Paul si mi-a trecut de foame.Ma simt de parca am mancat un porc intreg

Mergi la inceput

gabi puey in meniul de aci vad si cereale si orez si de asta am spus ca poate aici e hiba

eu mananc betze de telina la noi nush daca se gasesc parca nu...dar betzele de telina sunt tulpina de la tzelina de fapt...si le mananc cu humus asa crude. dar am mancat la chinezoaicele mele si betze de tzelina trase in tigaie cu fasiute subtiri de vita sau porc, sau facute in omleta sau cu orez...adik mai in toate chestiile de ti le poti inchipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BRINDU aluatul la pizza e mai tare, se intinde cu sucitorul.
Tulpini de telina se gasesc si la noi, bine ca mi-ai amintit sa mai cumpar si eu.

Meniul de azi:
- briose cu iaurt
- carnati de casa, salata mixta
- iaurt cu zmeura si putina fructoza
- paine integrala cu gem (nu am avut nimic monti prin frigider, maine e zi de cumparaturi)

Forme de briose am luat din lidl, este/a fost promotie.

Mergi la inceput

Neatza.

Eu sunt racita cobza,ma doare gatul de abia inghit saliva .Am luat Tantum Verde dar cum nu si-a facut efectul deloc (ciudat!) voi incerca remediile naturiste care la mine nu dau gres.

Meniu azi:
MD:ceai de tei ,o felie de wassa cu gem de prune,masline si ceva branza (am abandonat ideea cerealelor)
P:varza calita
C:cred ca ciorba,mai vedem

BRANDUSA cum am spus,foarte rar mananc fainoase,nu cred ca de aici e problema.

Vreau sa ma inscriu la un concurs organizat de un post de televiziune local,ce are ca scop eliminarea kg in plus prin sport atat la sala cat si in aer liber cu un antrenor personal.Primele 2 editii le-am ratat,dar din ce am vazut la emisiuni rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase.Mi-ar placea sa castig,nu ca nu as avea bani de sala,dar mai bine dau randament cand sunt sub presiune,iar in gasca totul se face mai armonios.Si cu Monti langa mine nu cred ca as da gres
Ieri mi-a spus dr de familie ca a avut o pacienta ce a slabit in 3 ani aproape 45 de kg cu Monti,m-a incurajat ca voi reusi si eu.

CHILD ai luat tava sau forme de hartie??

Aoleu,m-ati omorat cu telina,va fi un must eat la mine pe saptamana viitoare.

Va pupez si va urez o zi cu soare!!

Mergi la inceput

gabi maya..o fosta montignaca de pe forum a dat jos 43kg intr-un an cu monti..si nu-ti pot spune ca a tinut ff strict..adik o tinut la inceput vreo luna-2 dar dupa a incepout organismul sa nu mai depuna daca mai facea cand si cand cate o abatere

eu azi:
Md: ceai , wasa cu unt si gem de prune (conform)
G:prunde uscate si clementina
P: 2 conserve de sardine in sos tomat(fara zahar adaugat)
G: prune, clementina si banana ca azi bag sport
C: ciorba de perisoare sau humus cu telina

Mergi la inceput