MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
child spune:
Reteta de muffins e asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/26247/Reteta-Montignac-Muffinsi-cu-faina-de-migdale/
Pentru pizza eu pun asa: 125 ml apa calduta, 1 lgt. drojdie, 1 lgt. sare, 2/3 cana (de 250-300 ml) faina integrala, 2/3 tarate grau, putin ulei masline. Se poate pune si un ou, dar eu am renuntat la el, iese la fel de bun.
Iese blat subtire si crocant. Eu pun blatul in tava unsa cu putin ulei, vreo 10 minute la foc mic, apoi pun ingredientele, dupa care las la foc mai tare, vreo 15 minute.
Mentionez ca am tava speciala de pizza, nu stiu diametrul, dar e destul de mare, adica mancam 2 persoane din ea si e prea mult, ar mai putea manca inca cineva, linistit.
stefania_97 spune:
Neata
fara cafeina
Aseara am citit din nou cartea lui Monti aceea galbena Eat your self slim. Si am vazut ca el nu recomanda gustarile decat ca solutie de urgenta nu ca un obicei insa vad ca mesele lui au: antreu, fel principal si desert. Daca s-ar manca exact asa poate nu ne-ar fi foame intre mese.
La sfarsitul mesei meniurile lui au branza si piureuri de fructe. Iaurturi doar unul pe zi.
Meniul de azi:
MD: 2 pere + tarate + iaurt 8.20-9.00
P: varza calita 400 gr + chiftele de soia 6 buc + piure de mere 150 gr 11,30-12,00
G: migdale sau caise uscate 15.00
C: supa crema de legume + paste integrale c u sos de rosi sau cu niste chiftele de soia si salata in functie de timpul disponibil. 18-18.30
O zi buna
brindusik spune:
stefania supa sau piftelele de soia au ulei?...ca nu le poti combina la aceeasi masa cu pastele
diana blatul ala e mai lichid sau e coca coca?
MD: struguri albi , wasa cu brinza si muschi taranesc
G:prune uscate, portocala
P: omleta cu telemea si cu ceva parmezan deasupra , un bulanas de pui si o salata verde
G: lapte 0 cu juma de lingurita de nes, si probabil clementine
C:ciorba de perisoare
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
stefania_97 spune:
Brindusik
Supa are o lingura de ulei de masline la 2 l de supa. Chiftele au cam 20 gr de ulei de masline la 300 gr de soia. Chiftelele nu le voi combina cu pastele.
Supa + chiftele sau supa + paste :)
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
Meniul de ieri:
MD: wassa+ gem+ iaurt 0%; cafea
G: o branzica baby bell( 20g)
P: sufle conopida
C: pulpite la gratar+ salata verde.
Azi:
MD: prune deshidratate+ cafea
G: 30 migdale
P: ghiveci de legume
G; cioco 2 cubulete
C; salata verde cu ton si ou
Cleo niste fursecuri, o bucatica de negresa (Monti), sau batoane cu mere si scortisoara( din ultimele am eu acum in cuptor)
Daca vrei reteta ti-o dau.
ninha spune:
Buna dimineata!
Avem si cu cofeina
Carmen, ce meniu frumos ai! Bravo!
Brindu, ce fel de wassa folosesti pana la urma? am gasit reteta asta pe net, daca m-or lasa s-o pun :
http://nik26-nik26.blogspot.com/2010/03/wasa-cu-tarate-de-ovaz.html
Meniu
-in dimineata asta am mancat o conserva de ton in apa cu masline kalamata, o tulpina de telina si o felie de vitastar
-la P vreau sa fac supa aia de rosii, dar trebuie sa ies sa iau niste quinoa de jos.
- pulpa de pui la cuptor cu salata de morcov
mi-as dori sa mai dau jos un kg pana sambata, sa pot iesi in lume mai vesela, ca avem botezul lui Matei. tineti-mi pumnii, va rog .
va [pup]si
brindusik spune:
ninha eu nu fac wasa ..o cumpar http://www.ryvita.co.uk/products/crispbread le folosesc pe cele multi grain si cu susan...au fibra peste 18...ca altceva nu gasesc...dar gasesc in schimb paine de tarate care e moale insa nu prea am mai luat din aia ca are cam multe calorii si desi e din tarate e totusi un glucid si o cam evit
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Carmen_Marieta spune:
Ninha Doamne ajuta sa mai dai un kg. Sa va traiasca micutul ce va fi crestinat! Sambata voi fi la ai mei si nu am net asa ca ne vom auzi luni.
In schimb voi fi conforma: mama face sarmale( varza cu carne+ bulion facut in casa); pt dimineata mi-am facut batoane cu mar si scortisoara pe care le voi manca cu iaurt, la gustari am seminte de dovleac crude( a cumparat tata)+ fructe; o sa facem ciorba de stevie cu dovlecei( si cred ca si cu putina quinoa) iar duminica cred ca muschi de porc la cuptor cu salata.
Am vazut ca a scos Florentina Opris o carte pt sport o sa mi-o cumpar sa fac gimnastica in casa pana gasesc o sala..
cge spune:
'neata fetele
Multumesc de retete de muffins si pizza.
Sigur o sa fac muffins in we.
Mai variez meniul de la micul dejun.
Meniu azi:
md: 2 felii de p. integrala prajita cu gem Monti + cafea
g: 2 mandarine
p: m. mazare + c. de vita+ salata verde (rest de aseara)
g: iaurt
c: snitele cu conopida murata
O zi buna,
ninha spune:
cge, ce fel de mazare ai folosit?
eu stiu ca mazarea la conserva are IG 45, iar cea proaspata 35. presupun ca si cea congelata se incadreaza in aia proaspata.
dar cred ca nu se asteapta nimeni s-o mancam cruda, asa ca am considerat ca dupa fierbere are 35. nu? voi cum o luati?