MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 3
brindusik spune:
cleo eu am luat cortizon venos de 2 ori intr-un an si tot in acelasi an si pastile...nu m-am ingrasat in timp/dupa ce am luat in schimb mi-o dereglat sistemul hormonal destul de tare cred pentru ca de atunci retin ff multa apa+ prima oara cand am facut venos..imbecilii unde am stat internata mi-or spus sa nu mananc dulce ca pot face diabet dar nu au spus ca nu am voie nici sarat si am mancat in prima zi niste biscuiti digestivi care aveau sare si m-am umflat la fatza in o zi de aveam de 2 ori fata mea normala.
chiar si acum simt ca nu mi-am revenit la fatza diainte de cortizon si mi se umfla picioarele si mainile in asa fel incat simt ca am bolovani in ele.dar cam o zi pe sapt iau Furosemid care ajuta la eliminarea apei...
*de chestii homeopate..well am incercat cu toate ceaiurile...de cirese, de coada soricelului, de matase de porumb, ceai verde...is bune si te duci des la buda ..la mine cel mai tare isi face efectul ala de coada soricelului si cozi de cirese combinat
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
'neata fetele.
Felicitarilor fetelor care au slabit.
Si noi avem supa crema de rosii sapt. asta.
Eu am pus legume ca la orice supa calite in putin unt + 1 cutie rosii pasate + 1 cutie suc de rosii + smantana.
A iesit super buna. Restul casei o mananca cu biscotii integrali, eu incerc sa o mananc goala. Cred ca e de faza 2 cu p. prajita integrala, nu ?
Am facut si tortul pufost si cremos, mie imi place tare mult.
A iesit un fel de prajitura cu branza, cei din casa au mancat din frisca, asa ca fost mai putina frisca si mai multa branza.
L-am facut cu Splenda, aici nu mai exista fructoza.
Meniu azi:
md: p. prajita cu gem conform + cafea;
g: capsuni
p: salata verde cu de toate + 2 snitele de porc
g: tort pufos
c: mancare mazare cu muraturi
Gabi, bafta la interviu.
O zi buna si conforma,
Cristina
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare daca aveti timp.
Se pot combina piure de mere fierte cu branza brie la gustari?
Multumesc
Carmen_Marieta spune:
Fetelor va multumesc, a mancat branzica cu ou si mai tarziu ii dau un iaurt, e ok, adormit si eu nu am luat-o razna. Spun asta deoarece am avut o perioada de vreo 4 luni in care nu a mancat decat lapte praf cu cereale. Acum e mai bine.
Am mancat la pranz sufle de conopida( a fost demential) cine vrea reteta vi-o scriu.
Diseara mananc ghiveci de legume ca e mai usor.
brindusik spune:
stefania vad pe site-ul official ca piureul de mere fierte are IG-ul 35 deci merge combinat cu grasimi.
daca vrei sa mai verfici Ig-uri www.montignac.com ..sau pur si simplu intreaba-ne aici
stefania_97 spune:
Multumesc mult de r#259;spuns. #538;in si eu de cāteva saptamāni :) am mai īncercat o data dar acum chiar s-a prins ceva de mine si chiar īmi place stilul de via#539;a. :)
Carmen_Marieta spune:
Gabriela nu am retinut, dar pozele puse sunt mai vechi? Ca in ele nu vad de ce ai vrea sa slabesti?
Diana arati super!!! iar baietelul este un dulce!
Andanii o sa ma uit saptamanal la pozele tale ca sa am un motiv in plus pentru a ma ambitiona!
Brandusik in poza in care erai cu tricoul rosu arati cel mai bine! Asa sa te vedem!
Mai pun si eu cateva poze iar restul fetelor primesc comentarii maine, acum fug sa ma joc cu mandra !
brindusik spune:
stefania atunci bine ai venit printre noi montignacele.te asteptam sa scrii si sa ne inspiram din retetele tale (io sincer deja ma gandeam la ce ai spus ca imi place brinza brie la nebunie )
carmen mersi..era de fapt o rochie...io am observat ..cand slabesc..slabesc la partea de la burta in sus..nu in jos! dar mno...sa spunem ca poate acum m-o ajuta si sportu sa ma duc cu 2-3cm si in jos ..sper!
cleo78 spune:
stefania, compotul de mere are la fel ca un fruct simplu IG35. Probabil compot neindulcit.
Asta merge insa f. bine si pt o cina/mic dejun (eu inca am luptele mele sa imi organizez dim si sa mananc un mic dejun si nu doar mere).
sucul de mere e mai rau, IG50.
brandusik, clar am si eu probleme cu retentia de lichide. Dar la mine e in o anumita perioada. Sa vad unde caut cozi de cirese (sarutmana de idei).
brindusik spune:
cleo daca e in perioada rusilor..nu e de la cortizon ca toate femeile au retentie de apa atunci
azi am uitat sa iau cioco neagra de acasa si deci nu am balotat decat neste clemetine..si banana de rigoare...cred ca in curand o intind la sala